BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (11)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Mena, ai facut analiza de toxoplasmoza?

Daca motanul tau nu se plimba prin vecini si nu se poate infecta de la alti pisoi, daca tu nu faci curat unde isi face el nevoile, sunt sanse mici de toxoplasmoza. Nu stiu cum sta treaba daca te zgiriie, poti intreba doctorul daca ajunge sa te dezinfectezi.

Mys, bine ai venit!

La noi se face mai mult curs de nastere si nu de puericultura, pt asta vine moasa dupa nastere acasa si te ajuta in primele 10 zile. Tinind cont ca mare brinza nu mi-a folosit cursul la prima nastere, probabil il voi face doar ca sa cunosc alte viitoare mamici.

Eu nu stiu ce sa fac cu nasterea. La noi nu se fac asa de usor cezariene la cerere, pt simplul motiv ca nasti cu alt doctor decit cel care te vede la cabinet 9 luni, trebuie sa ai motiv serios. Dar prima nastere m-a speriat bine si mi-e cam teama de natural, offf. Am alaptat primul bebe 11 luni (pina s-a intarcat singur). Nu a fost usor, desi il tineam corect am avut dureri. Dati cu ochiul de pe acum pe la forumul despre alaptat aici si cititi mai ales Helpline, e f folositor. Cautati pe cineva in zona sau printre cunostinte care a alapat sau un doctor / moasa pro-alaptat. La primul copil ai nevoie sa iti aratae cineva cum sa il tii, ce variante mai ai, ce sa faci cind te dor sinii. Pot sa va dau si eu sfaturi gramada cind va venii timpul . Vreau insa sa va incurajez: e un sentiment unic!!! Eu la nastere nu am simtit cine stie ce ca ma dureau toate alea si mi-era teama ca cel mic nu e in ordine si tot asa, dar alaptatul mi-a dat un sentiment de mama, de legatura speciala... Cind se uita bebe in ochii tai si moflaie la sin, m-am prapadit de drag. primele saptamini sunt grele si de aia se lasa multe femei, plus multe sfaturi binevoitoare "bine mai, nu vezi ca tipa de foame", "nu ai lapte suficient", "laptele nu e destul de gras", etc. Inarmati-va cu rabdare si cititi experientele altor mame, va v-a ajuta f mult! Dar daca nu e si nu e sa reusiti, nu e un capat de tara! Vor fi alte momente extraordinare intre voi!

Cris
si eu iau Mg, de doua ori pe zi, am scris cred la episodul trecut ce doza. Pe mine vad ca m-a ajutat progesteronul sa nu mai am dureri si burtica tare.

Gata, eu ma uit la calificarile fetelor la gimnastica. Incep in 15 min. Hai Romania!!!!

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Nu umbla prin vecini, mananca numai granule speciale pentru pisici si de litiera se ocupa doar sotul. Am iesit negativ la toxoplasmoza. Am crescut cu N pisici care nu erau nici vaccinate si umblau si aiurea si nu am avut nimic pana acum de la pisici, nu cred sa fiu eu cea mai ghinionista pers din lume.
Referitor la alaptat, esti o scumpa. O sa iti cer sfaul. Merci de pont. O sa ma informez.
Referitor la nastere...hmmm...sunt si eu ingrozita . Nu se poate nici cu epidurala? Am auzit ca e mai usor asa...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Denisa, multam de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Un subiect un pic . Aveti animale de casa? Ce faceti cu ele? Sau mai bine zis faceti ceva cu ele? Eu am un motanoi deparazitat, vaccinat, frumos, destept, cuminte bland si iubicios.
M-a terorizeaza intrebarea: "Siii...pisicaaaa?" . Iar fata persoanei care intreaba asta se lungeste si ii sclipesc ochii.
Pisigri, am vazut ca ai deschis un topic despre asta. Care este concluzia?

Pai eu am o fetita de 3 ani si 4 luni, un motan de vreo 9 ani si o pisica de vreo 6. In plus, de saptamina trecuta, avem in grija o catelusa rasa comuna, talie mica spre medie, cu o labuta operata. E drept, catelusa am adus-o abia dupa deparazitare, vreo 3 zile am tinut-o la serviciu.
Concluzia e evidenta.
Denisamada are si ea o ftita de-o seama cu a mea, un pisic si pina de curind a avut si un catel care din pacate a...plecat de tot Na, ca am desconspirat-o,...!

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

S-a desconspirat singura

Eu nu as fi acceptat sa dau pisicile. Iar cind am fost insarcinata cu Ilinca, in afara celor 2 pisici "stabile" am mai avut 5 pui de 6-7 luni, da, de pisica, da, de pe strada, crescuti de f mici de sora-mea, in asteptarea unei casute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

S-a desconspirat singura

Eu nu as fi acceptat sa dau pisicile. Iar cind am fost insarcinata cu Ilinca, in afara celor 2 pisici "stabile" am mai avut 5 pui de 6-7 luni, da, de pisica, da, de pe strada, crescuti de f mici de sora-mea, in asteptarea unei casute.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 11+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Sunt mandra sa fiu printre voi

Mergi la inceput

'Neatzaaaa!
Dau ceaiuri, cafele cu sau fara cofeina, frappe-uri (daca as sta in Bucuresti cred ca as fi continuu la Starbucks), iaurturi simple si cu dulceata de casa si fructe pe saturate !

M-am trezit bine dispusa azi, sper sa ma tina toata saptamina. Cred ca simt ca se apropie concediul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata, eu sunt la cafea :D abia pot sa o beau de Matei care pandeste lingurita
Fetelor, spuneti-mi si mie unde gasesc dr. bun pentru colposcopie

merci

O saptamana frumoasa

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Mys, bine ai venit si sarcina usoara si la termen!

Mie mi-a trecut raceala. Cu oscilo si pastilute de gat pt copii

Referitor la animale: noi avem 2 catei (talie mare) care fac parte din familie. abia astept sa il vad pe micut cum interactioneaza cu ele. Ele au mai avut de-a face cu copilasi si pana acum a fost ok, singurele evenimente au fost felii de paine furate din manutele neatente de catre un labrador vesnic fomist
Am mai auzit si eu din alea cu "ce faceti cu cateii? ca lasa par si sa nu se sufoce copilul. Daca il ataca? etc". Prostii spuse de oameni care nu au avut animale in viata lor!!!

Referitor la nastere: eu vreau natural, la Regina Maria.

14+

Mergi la inceput

Asta cred si eu. Persoanele care au crescut intr-un glob de cristal, fara sa interactioneze cu un animal, nu stiu ce inseamna de fapt si cata dragoste poate oferi o pisica sau un catel .

Mergi la inceput