Monica70 are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Moni, draga mea, ma gandesc mult si ma rog pentru tine!

Ma gandesc la toate sfaturile bune pe care mi le-ai dat pentru taticul meu si cum m-ai incurajat....am nevoie de tine in continuare, de vorbele si incurajarile tale!!!

Nu pot sa accept nici o secunda ca ti-ai pierdut curajul si optimismul...esti si vei ramane un exemplu pentru mine si familia mea...i-am vorbit tatalui meu despre tine i-am spus cat esti de puternica si de minunata ...

Te rog sa revii cat mai repede alaturi de noi!!!

Te pup si te imbratisez cu mult drag,
Flavia

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si nu uita de jurnal ... daca nu poti tu sa-l scrii dicteaza-l cuiva, mamei, fratelui, cumnatei, sotului ... scrisul va reflecta lupta ta cu tine insati, ca si cum ti-ai vorbi in oglinda, mintea care comanda trupului care sufera.

Cateva paragrafe in fiecare zi, nu trebuie sa fie un roman, sa fie doar ganduri despre si cu tine ... Nu trebuie sa iti spun eu ce sa scrii, eu vreau doar sa te incurajez s-o faci.

Si mesajele ei de pe forum cred ca ar putea fi culese de administratori si adunate toate intr-un jurnal - are multe mesaje despre viata de zi cu zi pe la "prieteni din totdeauna", pline de umor si energie, care ii dezvaluie caracterul ...are multe mesaje despre boala ei, despre documentare, despre cat de in serios a luat-o, despre optimism si speranta ... e pacat sa se piarda, stiu cel putin doua fiinte pe lumea asta care le vor aprecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Monica, iti doresc sa fii puternica in lupta cu aceasta boala.





allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ceau!

Am platit si eu 26 ron , initiale P.A pt produsele de la boticelina

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=44590
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=44603

Moni scumpa , sa nu te lasi! Vin cateva zile mai racoroase, sper sa te simti mai bine.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine

Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Monica70, ai o familie minunata si dupa cum vad aici, multi oameni care te inconjoara cu dragoste si atentie . Sper din suflet sa te ajute mesajele de imbarbatare si sa simti caldura acestui forum.
Draga mea, e nedrept ce ti se intampla, ilogic si dureros ... ni se poate intampla si noua in orice moment, nimeni nu are garantii . Intri intr-o lupta in care nu exista cale de intors, ci numai inainte, chiar daca simti ca te sfarseste orice pas . E greu ... cumplit de greu ...
Curaj ! Trebuie sa treci si peste asta !
Sa te ocroteasca Dumnezeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

moni, ce mai faci?
m-am tot gandit la tine. ai un umor teribil.stiu ca gasesti tu ceva sa zici despre ce ti se intampla acum.e o intamplare prin care vei trece si care te va face si mai puternica.
de cate ori imi e naspa, e un banc de care ma tot agat si care-i f fain:
Itzic suferea de o boala grava si de cate ori venea Yahve sa il ia, Itzic-mereu angajat in cate ceva- spunea: lasa-ma Doamne de data asta.n-am cum sa mor,lasa-ma pana termin ce m-am apucat sa fac. si Yahve il lasa. si Itzic inainte sa termine acel lucru se apuca de altul si tot asa.
eu cred ca tu ai "lucrul" cel mai important-copii-asa ca zi-I tu lui Domane Doamne ca acu esti ocupata, ca nu ai cum sa te duci la El, ca uite abia ai doua proiecte, unul de 3 altul de 6 ani si musai sa le duci pana la 25!

sanatate si multe imbratisari!
esti rugaciunea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Moni draga mea, stiu prin ce treci, asa ca ma gandesc ca poate te ajuta un pic sa stii si tu prin ce am trecut eu.
In 2004 cand aveam ficatul cat casa de iesea de sub coaste si doctorul specialist mi-a zis ca la cum nu am reactionat la tratamentul si nu am dat nici un semn de ameliorare ... si la ce analize feerice aveam ... mi-a sugerat sa-mi petrec urmatoarela 6 luni facand numai ce-mi place si cum imi place ... ca macar sa mor impacata ca mi-am atins niste vise. El nu stia ca unu din vise era sa am un copil ... care nu prea mai putea fi atins in conditiile date. N-am putut sa le spun nici mamei si nici sotului cat de tragica era situatia. Mama e depresiva si numai ideea ca o vad in fiecare zi plangand cat e ea de victima ca-i moare cupilu unic inainte ... ma omora inainte de vreme. Cat despre al meu... sa-i vad ochii disperati cum se uita la mine sa vada cel mai mic semn de bine/rau alea alea, plus bairamul pe care l-ar fi dat soacra-mea daca afla ca scapa de vipera din familie .... mai bine nu.
Am aflat dupa aceea de un medic specializat in medicina traditionala chineza la care m-am dus in ideea : wtf ... ce mai am de pierdut, oricum crap. Si primul lucru pe care mi l-a zis a fost: te ajut, dar lupta e a ta si incepe din cap. Daca esti hotarata ca merita si ai pentru ce trai, spune-ti asta in fiecare zi, oricat e de grea si oricat ai vrea sa se termine si durerea si raul si frisonul si voma care nu te lasa nici sa respiri ... Si cum am zis ca merita, mi-a schimbat viata total, mi-a taiat carnea terestra (ca altfel nu stiu sa zic ca am voie numai peste), lactatele de vaca, zaharul (nu doar ala rafinat, dar si cartofii, morcovii si orezul alb rafinat) si acidul (mai ales otetul). Mai ales ultimele doua grupe, zaharul si acidul sunt considerate cei mai buni combustibili pentru formatiunile canceroase, in mediu acid se simt tumorile fericite si cu zaharuri se hranesc ele ca florile ...In primele 40 zile am trait numai cu apa filtrata si suc de portocale. Si cu pilulele si prafurile date de el. Si tot asa, usor usor in fro 6 luni m-a pus pe picioare. Dupa 9 luni m-am dus la doctorul care mi-a dat 6 luni de trait, am refacut analizele si echo ... si se uita la mine ca la oznuri.
In anul urmator, am facut cupilu, pe care acelasi doctor m-a ajutat sa-l tin, ca sarcina fuse toxica, si-mi petreceam fiecare noapte dormind cu capu-n buda sau in galeata ca abia asteptam sa nasc ... dar a meritat.
Din pacate, ce vad la mine ... cum m-am simtit ok si am fost pe linia de plutire ... a reaparut zaharul in cafea (de fapt cafeaua ... cea diabetic de dulce), am scapat si cartofi prajiti, am scapat si-o feta in salata asezonata cu balsamic ... Acu incerc sa ma reeduc si sa-mi revizuiesc comportamentul alimentar, ca salata e buna si cu suc de lamaie si pot trai si fara cafea ...
Am scris mult, intentia mea a fost sa-ti impartasesc din ce am trait eu, poate te ajuta.
Fii tare si lupta ! Noi ne rugam pentru tine si suntem alaturi de tine, dar lupta asta e a ta si de tine depinde cel mai mult s-o castigi.

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am platit si eu produsul de la G_I_O.
O sa o rog pe Monica cand poate sa confirme.
Initialele mele: P.E.C

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Moni draga sunt cu gandul la tine , vorbesc cu cei din jurul meu despre tine si ma rog Lui Dumnezeu sa redevii repede cea care te-am cunoscut eu aici pe forum...

Am reusit sa pun si eu azi (pe la 5 dupa masa) 100 RON in contul tau de Transilvania (de la Cluj- Pop Flavia Maria)...stiu ca nu e mult dar vin tot sufletul meu impreuna cu toate gandurile si energiile mele pozitive !!!!

Te imbratisez cu drag si astept vesti bune de la tine,
Flavia

P.S. Dl de la banca a zis ca banii sunt deja in cont dar totusi astept o confirmare de la tine...

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ralcat, esti fenomenala! deci, se poate!

Din pacate Moni nu e bine din niciun punct de vedere, nici fizic si nici psihic A fost Miha (Somleac) la ea si nu stim ce sa va spunem decat sa va rugati multtttttt pentru ea so sa speram ca are puterea sa revina!





www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei


Alaturi de Monica70

Mergi la inceput