Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Fetele, la cat timp dupa cezariana avem voie sa conducem si sa ridicam greutati (12 kg)?

eu azi am condus prima data (am 10 zile de la cezariana) si nu au fost probleme de loc

azi e si prima zis cand am fost cu adevarat mobila, am umblat vreo 2 ore sa rezolv cu niste acte, sa iau cadou pt petrecerea nasicii mici (face un an si ii rup si turta in wk), sa mai iau niste hainute pt pitic.

ma tine inca operatia, dar macar nu ma mai doare asa tare;
la ridicat greutati nu m am bagat inca mai mult decat are bb si nici nu cred ca o fac curand.

in schimb inca ma deranejeaza hemoroidul ala....
uf,..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mi-au adus deja bebelina,s-o mance Mami de grasana.are 3370,56cm,apgar 10.eu sunt bine,deocamdata nu doare.
Deci azi dimi m-am prezentat pt analize preoperatorii si un tns de rutina.aveam contractii la 7 minute,Dar nu erau prea dureroase.asa ca la ciclu,plus presiune jos.Dr mea nu era la clinica.o Alta dr m-a consultation,col de 4 cm inchis,Dar contractiile persistau,la eco bebe parea pregarita,placenta a imbatranit.a sunat Dr mea,nu raspundea.am asteptat afara.dupa 10 minute am crezut ca-mi pica tavanu in cap.cica sa revin la 2 ca bebe nu mai vrea sa asteptam,e pregatita.imi era tare frica sa nu fie mica.va dati seama ce diferenta?acu 6 zile mi s-a spus ca are 2100...

Bea felicitari pentru printesa!
BaftA celor ce urmeaza.
Scuzati greselile,scriu de pe tel.
Va pup,mai Devin daca am noutati,ma pun la nanitz.

_

Mamica mandra 37+Emma Iulia
AMR 11 ZILE

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

http://colaceibebe.webs.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Kimmy,felicitari!!!!

Eu sunt in zona...cu contractii,cred,dar mi-e lene sa nasc acum noaptea.haha.
Oricum e pe vine,simt eu.Sper sa simt momentul sa nu ajung prea tarziu la spital.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

39+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Laura,mucii se inverzesc daca stau mai mult si nu sunt scosi.Sau sa nu fie infectie...raceala.

Fleur,bine ca ai destul lapte la ce mancacios e Eric.Deci de la 5 kg se trece la urmatorul nr de hainute?Uitasem deja.

Porumbita,sa-ti fie de bine plimbarea...inceputul e greu.

Miha,sa mnergi mai des la monitorizare,daca pulsul era asa.Stiu ca este un aparat de-ti poti masura singura bataile inimii la bb.Prietena mea are...maine merg in vizita la ea sa mai vedem.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

39+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Felicitari Kimmy si Bea! Sa va traiasca printesele!

Se pare ca toata lumea naste inaintea mea

Ioana, multa putere sa treceti cu bine peste toate! Dumnezeu sa va ajute!

Dimineata merg iar la spital si vom incerca o inducere usoara cu nu stiu ce injectie cu prostaglandine parca. Mi-a spus ca poate sa mearga sau nu.

Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> 40s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
Cafea nu vrea nimeni ?!? ok .....eu vreau ,am avut o noapte plina de treziri bebe nu a facut KK de ieri dupa amiaza de la ora 5si toata noaptea afost agitat si a marait . Acum dimineata la 6 i-am dat picaturile protectis si s-a mai linistit un pic , doarme . Azi trebuie sa bag si eu o tura de somn cu el ca sunt capie
Dana i-am luat temperatura si nu are (36.8) era bine , poate nu i-am scos eu la timp
Fleur , si noi o sa avem cruciulite la botez . Ce mare este Eric !!! Este cu 12 zile mai mare ca al meu si are cu un kg si ... mai mult ca Andrei .... Sa cresti mare Eric si cuminte
Cu kk verzuliu posibil sa fi mancat tu ceva ?!? In legatura cu buricul , pediatra mi-a spus sa-i dau cu spirt si cu baneocin cu toate ca este totul in regula si arata foarte bine .
Doamne , ajuta-ne sa scapam de colicii astia mai repede , mi se rupe sufletul cand il vad cum se chinuie si nu pot face nimic pentru el
Succes fetelor care urmeaza sa nasca
Dana o sa mai am nevoie de sfaturile tale , sper ca dupa ce nasti sa intri destul de repede sa vb cu tine .... nu ca mine dupa o saptamana ... eu nu am stiut pe ce planeta sunt dupa ce am nascut
Aruba , Roxypuy mai spuneti-ne ceva despre bebeline , deja sunt foarte ocupate ? eu va inteleg ... al meu are 3 sapt si eu abia acum gasesc mai mult timp si pt forum
Va pupic si sunt prin zona !

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

Laura, eu as pleca la drum lung cu bebe, ei de obicei dorm fara probleme in scoica. Plus ca e usor daca alaptezi, nu mai cari toate alea dupa tine, ai papa la purtator, proaspata si buna .
Faceti si voi o proba, un drum de vreo ora ca sa se obisnuiasca si el cu drumul.
Si sa plecati dimineata f devreme, cand este inca racoare si el somnoros.

Eu nu aspir nimic la bebe, o spal seara si se curata si pe acolo. Insa n-as folosi pompita zilnic, aspiratul in fiecare zi stimuleaza productia de mucus si intri intr-un cerc vicios.

Muraturica, salteluta gasesti sigur pe ebay.

Freedelia, cum sunteti? La multi ani, scuze de intarziere .

Porumbita, noi am depus actele, trebuie doar pt. alocatie si indemnizatie sau stimulent, daca e cazul. Altceva nu se mai da.

Fleur, bine ca e bebe in regula. Sa vezi prima cazatura din pat... .
La bebeii alaptati scaunele pot avea multe culori, dar atentie sa nu fie verde curat si cu miros intepator. Verzui-portocaliu si toata paleta de galben e ok.

Ali, noi facem botezul pe 26, am vrut tot pe 19 dar n-am gasit loc. Nu facem nimic deosebit, mie nu-mi plac ursitoarele si restul.
Buricul iesit este normal, in curand bebe isi va dezvolta mai bine muschii abdominali si se va duce hernia de la sine. Pune-l pe burtica si isi va intari musculatura.

Ioana, curaj, o sa fie totul bine si in curand veti merge acasa amandoua. Ai mai aflat ceva noutati?

Michelle, am toti copiii acasa de mult. E greu dar nu ma mai plang de plictiseala .
Poti sa conduci relativ repede, dar greutati nu ar trebui sa ridici.

Kimmy, felicitari pt. bebelina, ma bucur ca sunteti bine amandoua!

Gabriela, bafta la inducere, sa vina bebe azi!

Biri, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata fetelor.

Laura cred ca toate avem nevoie de cafeluta chiar daca din motive diferite.

KIMMY FELICITARI PENTRU PRINTESA. SA CREASCA MARE ALATURI DE SURIOARA EI.

HAI GABY. SA DEA ROADE INDUCEREA

Dana ceva vesti sau ai nascut deja?

Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA DIMI

laura tu bei cafea?eu nu am mai baut de cand am nascut.si noi am avut o noapte agitata.adormea si dupa 10min se trezea plangand si tot asa.nu stiu daca am avut vreo ora legata de somn.si pe langa agitatia lui au mai navalit si niste muste si tantari pe pine.
spuneti mi si mie va rog care e treaba cu marturiile si cruciulitele.tot am auzit de marturii dar spre rusinea mea nu stiu ce sunt

dana hai la raport ca de nu o sa credem ca ai nascut

diana mersi.il culc des pe burtica ca vad ca il si linisteste.eu am vrut sa chem si ursitoare la botez dar mi se pare cam mult 160 de euro ptr 15 min de spectacol ca doar nu sunt stripteuze.eu o sa am destul de multi copii si vroiam ceva atractiv si ptr ei

hai gabi
hai dana
hai ned

Mergi la inceput