Hai Ned Dana!Bv Gabi Kimmy Aruba Tamys!(53)
Raspunsuri - Pagina 8
Daconst spune:
Roxi25,La multi ani!!!
Dinami,deci tu erai omul din umbra care ne facea capitole noi?
Alina,hai ca mai e putin si la tine!
Valy,asa cred si eu cu contractiile...daca cedeaza,nu sunt periculoase.
Cred ca sunt doar pregatitoare.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
39+ sapt
michelle1981 spune:
Dana - e posibil sa ti-o iau inainte, din pacate.. Tare as fi vrut sa o mai las sa se coaca, dar sper sa nu fie probleme.
Mi s-a parut atat de ciudat sa imi zica data si ora
Contractiile la mine la prima nastere erau ca la menstruatie.. Erau dureri scurte de cateva secunde.
Ioana - refacere grabnica, iar bebe sa creasca repede sa il puteti lua acasa O imbratisare calda si de la mine
Bea - bine ati venit acasa!
Diana - am trecut si eu data cezarienei, sper ca am salvat dupa ce ai modificat tu
Ai copiii acasa, cum e?
Fetele, la cat timp dupa cezariana avem voie sa conducem si sa ridicam greutati (12 kg)?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+
ali24 spune:
roxi la multi ani
hai kimmy !!!!!nastere usoara
bea felicitari!!!!!!!!!!!
eu una nu as trezio sa pape.urmareste totusi sa vezi daca ia in greutate.oricum are un program la care multe visam
dana aseara mi am fugarit si eu barbatul sau mai bine zis el pe mine.nu a mai avut rabdare pana joi.oricum totul a fost ok.mi a fost cam frica dar nu s a intamplat nimic
michelle eu am condus dupa aprox o sapt.asta depinde de cum te simti tu in stare.cu ridicatul am mai ridicat niste plasi cu cumparaturi dar nu stiu sa iti zic cate kg.dar si asta banuiesc ca tine tot de tine.daca vezi ca te deranjeaza ceva probabil nu e ok sa ridici.
diana multumim de capitole si modificari
IIuli spune:
buna, fetelor,
am lipsit si eu o saptamana (motivat - am avut tone de musafiri, sora mea cu nepotica mea au stat toata saptamana si toata lumea a venit sa le vada; am facut cumparaturi, am fost la piscina de mai multe ori, ne-am plimbat, a fost tare frumos). intre timp, vad ca a nascut aproape toata lumea
felicitari, mii de felicitari pentru toate noile mamici, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusi!!!
noi am fost la doctor luni seara, am facut si eco - bebe este bine mersi, are 3.400 grame si pare destul de jucaus. am stabilit si data cezarienei (10 august - daca poate cineva sa o treaca si pt mine la programari, va rog) atunci voi fi in sapt 39 si cateva zile, iar doctorul nu era atat de convins ca vom ajunge pana atunci, dar macar vom incerca. mi-a zis ca bb are capul destul de coborat si ca e posibil sa ne faca vreo surpriza. eram atat de convinsa ca vom face cezariana la rece mai devreme, ca nici nu stiu la ce sa ma astept si mi-e ca mi se rupe apa si nu ma prind
ma duc sa incerc sa fac niste ordine prin casa - toate sunt alandala, ca dupa musafiri de o saptamana - si revin, promit sa nu mai lipsesc la apel
35+ Mihai
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 laura-tu ai inceput cu ceai lactatie+galactogil cu 3 zile inainte de ceza?? pupi _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +37sapt, doamne ajuta in continuare. |
Da Valy , eu am luat cu 3 zile inainte si a doua zi dupa cezariana imi venise colostru . Eu cred ca a contat .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Felicitari Kimmy , sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea !!!! Ai vazut ce dolofana a fost ?!?
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
ned spune:
Felicitari noilor mamici si sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Ioana fii tare, Doamne-Doamne e alaturi de tine.
Eu maine am ceza, asa ca incep sa am emotii. O sa vin cu vesti dupa ce nasc.
38+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
IIuli spune:
Ned, multa bafta maine, abia astept sa ne povestesti cum decurge totul acolo.
37+ Mihai
maria0408 spune:
HAIDE NED!!!!! BAFTA MULTA MAINE, SA VINA BEBE SANATOS!!!
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Bravo Beatrice, Kimmy! Sa va traiasca minunile!
Hai Ned, Gabi, Dana!
Incet incet se coc toate piersicutele de iulie, ce fain!
Noi raportam o noapte linistita, cu 2 treziri de papa dupa care a adormit imediat. Ziua e alta treaba, sta mai mult treaz cu ochii la jucarii, la noi si pe pereti si, in primul rand, suge de ma rupe: de ex azi s-a trezit la 6 a supt pana la 7, apoi de la 8 la 10 apoi la 11 a cerut iar, doar "un paharel" de data asta, si a adormit bustean dupa. Greu de vorbit de un program, dar nu ma deranjeaza, ce altceva am de facut.
L-am cantarit a depasit 5 kile, am pus deoparte un vraf de hainutze care nu-i mai vin. Am desfacut hainutele noi pe care le-a primit din prima mai mari, de 3-6 luni, astea ii vin acum!
Si uite asa ne laudam noi. Este o scumpete de copil si nu ne mai saturam sa ne uitam la el, sa ne jucam cu manutze degetzele si alte cele!
Acum sunt in plina pregatire pentru botez, va fi pe 25 august. La voi se fac marturii cu cruciulite pt invitati?
Intrebari si raspunsuri :
Intreb si eu ca Ali, daca buricutul nu s-a retras inca si e in afara (dar curat perfect) trebuie facut ceva, legat etc?
Mucisorii si la al meu ii aspir zilnic cu batista bblusului, si are destui, sunt mereu albiciosi. Nu stiu daca devin galben verzui ce ar insemna.
In schimb am observat, cateodata kk are o culoare verzuie. E normal oare?
Bea, ca frumoasa ta doarme toata noaptea e superb, dar, verifica sa nu fi facut icter (culoarea pielii spre galbui), ca atunci sunt foarte somnorosi si trebuie treziti la 2-3 ore sa pape, ca prin hidratare si eliminarea kk elimina icterul. Daca e rozalie nu e nici o problema sa o lasi in ritmul ei. Deasemenea trebuie verificat cum ia in greutate (cantarita la doctor sau acasa, saptamanal).
Ioana, Doamne prin ce ai trecut. Iti doresc sa te recuperezi rapid, sa o poti in fine alapta si sa creasca bine.
Trimit, revin.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)