Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mickyyy, prin sondaje auzisem de o rata de participare de peste 50% (undeva la 55-60%), dintre care 66% demitere, vreo 30 % aproape, contra, restul "nu stiu", de unde rezulta clar alegeri prezidentiale la toamna...

Duminica nu o sa fiu in Bucuresti, o sa fiu la tara, in satul unde am avut eu bunicii, asa ca ma gandeam sa merg sa votez acolo (pe liste suplimentare), si sa vad care e atmosfera la votare... Desi, daca prelungesc astia referendumul pana la ora 23, pot vota acasa, ca ma intorc (asta in cazul in care ma duc la vot)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Deceneus, continui raspunsul meu.
Nu cred ca de data asta este vorba insa de o fratie a inelelorFaptul ca Antonescu s-a legat de STS(nestiind sau nevrand ca dincolo sa fie din nou intrepretat gestul ca un abuz, ca el putea direct sa il demita pe Marcel Opris, fara nicio sedinta si vot in unanimitate) a atins categoric un nerv si a deranjat. Iar cand suspendacul ajunge sa ameninte atat de direct, poti fi sigur ca e scos din papuci si crede ce spune.
E nebunie. Eu cred ca cel putin acum se intampla lucruri pe bune.

BTW: am urmarit partial emisiunea Verde-n fata a Cristinei Topescu, de la primatv. 20 iulie2012, unde a fost invitat si Catalin Hranagea, fostul sef SIE.Omul spune lucruri interesante, printre ele ca demiterea sefului STS putea fi facuta in mod direct de C Antonescu si ca, nu exista birou al presedintelui suspendat incuiat dimpreuna cu documente secrete, ca asa ceva nu e prevazut nicaieri. Totul tre sa fie la indemana presedintelui interimar. Deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Nu boicotez deloc referenfumul. Merg si votez clar pentru suspendare. Mi-au ajuns scandalurile marca Basescu, apartamentul de aproape un milion de euro al fetei mari , faptul ca mezina este europarlamentar fara nici un merit si altele fara numar de care nimeni nu isi mai aminteste acum.
Ca cei din Usl nu sunt tocmai cei mai fara de pata, ca au plagiat (aproape ca imi vine sa rad cand ma gandesc ca luate la verificate nenumarrate persoane publice din sfera politica au diplome fara sa fi trecut o zi pe la scoala sau cu bacalaureat luat la 24 de ani a ajuns ministru de interne), ca USL desfiinteaza tot si instaureaza dictatura - sa fim seriosi, cu Basescu va fi scandal fara sfarsit pana la predarea mandatului in cazul in care ramane. Cate sanse poti sa acorzi unui om? El in continuare se crede comandant de nava . Nu a fost comunist, insa cat de naiv sa fie cineva sa creada ca pe vremea lui Ceausescu puteai avea o asa functie fara sa fii in partid . Striga cat poate de mineriade...cine era ministru al transporturilor? Despre flota absolut nimic...Este ca si cum dupa el nu mai exista Romania, ceea ce nu-i adevarat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Deceneus, continui raspunsul meu.
Nu cred ca de data asta este vorba insa de o fratie a inelelorFaptul ca Antonescu s-a legat de STS(nestiind sau nevrand ca dincolo sa fie din nou intrepretat gestul ca un abuz, ca el putea direct sa il demita pe Marcel Opris, fara nicio sedinta si vot in unanimitate) a atins categoric un nerv si a deranjat. Iar cand suspendacul ajunge sa ameninte atat de direct, poti fi sigur ca e scos din papuci si crede ce spune.
E nebunie. Eu cred ca cel putin acum se intampla lucruri pe bune.

BTW: am urmarit partial emisiunea Verde-n fata a Cristinei Topescu, de la primatv. 20 iulie2012, unde a fost invitat si Catalin Hranagea, fostul sef SIE.Omul spune lucruri interesante, printre ele ca demiterea sefului STS putea fi facuta in mod direct de C Antonescu si ca, nu exista birou al presedintelui suspendat incuiat dimpreuna cu documente secrete, ca asa ceva nu e prevazut nicaieri. Totul tre sa fie la indemana presedintelui interimar. Deci...

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Or fi "pe bune" ca revolutia din decembrie '89, dar daca nu au un plan stabilit apriori de comun acord, in final tot la un armistitiu se ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

E din ce in ce mai clar ( mai ales pt mine ) BOICOT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pana una alta, Basescu are 2 sanse la 1 sa se reintoarca in urma acestui referendum: ori primeste Nu-ul visat ori prin nevalidare, boicot( ) Mai democratic decat atat...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Ce mai tura vura. Ca ala a furat, da' si ala a furat.
Da ala a zis aia, celalalt a zis altceva samd.
Am gasit un articol pe net care mie mi se pare ca sintetizeaza fff bine exact ce se intimpla acum ( am mai scurtat din el).

Ghilimele nu mai pun, ca si asa nu conteaza:

Orice presedinte de tara patriot si responsabil nu are mai mult de 35-40% in sondaje la jumatatea celui de-al doilea mandat, dupa o perioada de criza. Daca transformam suspendarea Presedintelui intr-un test electoral, niciun Presedinte care tine la scaunul sau nu va mai fi patriot si responsabil. Niciun presedinte patriot si responsabil nu-si va mai termina cel de-al doilea mandat. Poate nici pe primul.

Folosita cu rea credinta, suspendarea elimina nu numai coabitarea dintre un Presedinte cu o culoare politica si o majoritate de alta culoare politica dar si parteneriatul dintre un Presedinte si o majoritate parlamentara de aceeasi culoare politica. De fiecare data cind majoritatea politica va avea o culoare politica diferita de aceea a Presedintelui si Presedintele va sta prost in sondaje, aceasta va declansa suspendarea. De fiecare data cind Presedintele nu va face sluj in fata majoritatii parlamentare, fie ea si de aceeasi culoare ca si Presedintele, se va declansa suspendarea.

Ginditi-va ca Parlamentul ar putea fi dizolvat de Presedinte la orice ora. De teama ca pot fi testati electoral oricind, parlamentarii si guvernul nu vor mai sustine nicio masura responsabila si nepopulara si nu vor mai iesi niciodata din vorba Presedintelui. Asta incearca sa faca, in sens invers, Parlamentul cu Presedintele. Problema de o gravitate extrema este precedentul care se creeaza si dezechilbrul grav dintre autoritatile Statului.

Traian Basescu si-a facut datoria electorala, si-a facut datoria de Presedinte. Cu erori, cu succese, cu bune, cu rele. Nu poti pretinde unui Presedinte sa participe la tot felul de teste electorale din 2 in 2 ani sau din 3 in 3 luni. Nu-i poti pretinde sa fie ales de 4 ori pentru 2 mandate. Traian Basescu este la cea de-a patra competitie electorala prezidentiala. Trebuie sa lupte electoral, in medie, pentru fiecare 2 ani si 6 luni de presedintie. E ca si cum parlamentarii, primarii si consilierii ar fi chemati sa candideze, sa se intreaca la urne, de 2 ori la 4 ani.

A participa la un asemenea exercitiu electoral care stabileste un precedent periculos, anticonstitutional si nedemocratic, rezultat din abuzului si rea credinta, reprezinta o cautionare a derapajului totalitar spre care este impinsa Romānia de catre USL.

USL nu m-a cistigat la belciuge ca sa ma tirasca intr-o aventura aflata in afara Constitutiei, democratiei si statului de drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

daca m-as duce la vot as vota impotriva suspendarii, dar nu ma duc. prefer sa boicotez referendumul.

Mergi la inceput