Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

gata, e oficial, chiar basescu a spus-o :)
boicot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

gata, e oficial, chiar basescu a spus-o :)
boicot!

Tipic Basescu: o facea pe Gigi Duru, ca da divort de PDL daca indeamna lumea la prostii, ca vrea sa castige pe bune, ca bla bla bla... iar acu' a dat masura adevarata a tremuratului de izmene pe care il experimentaza. Curat vitejie! Un lup de mare la timona tarii in furtuna.... hahahahaha
Eu chiar ma astept sa-l apuce plansul in direct daca si-o fura rau de tot la referendum; eventual poate recita inca o poezie adresata mamei sale. Doar le-am mai vazut pe toate astea. Sau sa culmineze in discursul de invins cu "rusine Voiculescu"!

Ar fi chiar de ras daca n-ar fi sinistra situatia....
Sa plece si sa ne lase!!!!!!!

PS Ma astept sa le spuna sustinatorilor nu numai sa stea acasa de referendum, dar sa incuie si usa pe dinauntru ca deh... mai stii, vreo flacara violet sugubeatza ii poate ataca pe nepusa masa pe strada si parca-i vad indreptandu-se hipnotizati catre proxima sectie de votare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Explicatia lui Basescu pentru boicotul referendumului.

Daca se legitimeaza referendumul se legitimeaza "lovitura de stat".
Daca nu se legitimeaza referendumul cei vinovati vor trebui sa raspunda.

Probabil ca este o amenintare voalata, "sa vedeti ce va fac daca ma intorc la Cotroceni".

Basescu vrea sa ramana in functie profitand de prag ca la procesele castigate prin viciu de procedura.
Au avut dreptate cei de la Comisia de la Venetia cand au recomandat sa nu se impuna un prag, pentru ca, cei absenti se considea ca au votat cu NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sincer, as vrea sa spun ca-mi pare rau de alegerea facuta de basescu, dar nu pot .
Iertati-ma ca nu pot sa sufer alaturi de comentatorii de la antena3, la care ma uitam mai devreme, si fumegau in injurii la adresa "suspendatului". Ma lasa rece!!
In seara asta, dupa mult timp, l-am reascultat pe basescu ala pe care l-am sustinut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

Sincer, as vrea sa spun ca-mi pare rau de alegerea facuta de basescu, dar nu pot .
Iertati-ma ca nu pot sa sufer alaturi de comentatorii de la antena3, la care ma uitam mai devreme, si fumegau in injurii la adresa "suspendatului". Ma lasa rece!!
In seara asta, dupa mult timp, l-am reascultat pe basescu ala pe care l-am sustinut!

intr-un fel daca Basescu cade la referendum, nu o sa sufar prea tare, pentru ca as vrea ca toti sustinatorii USL sa primeasca o lectie sa vada cum au resusit sa duca tara de rapa.

dar nu pot sa nu ma bucur, ca boicotandu-le referendumul, vom reusi sa ne salvam tara din mana talharilor, a comunistilor si ai tradatorilor de neam si tara!

si aici un sustinator USL care mai are si drept de vot!

http://www.youtube.com/watch?v=fUXBwhTb634&feature=relmfu

oare sa rad sau sa plang?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

am vazut ca se afla o masina in fata portii acestui om si in curte un soi de garaj
oare il gasim conducand masina pe strazile patriei...!?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Nici eu...
Da' am o nelamurire: daca sondajele spun ca se vor duce la vot peste pragul de 50% si la fel de mult vor vota pentru demitere (in jur de 70%), de ce le tremura izmenele si celor de la USL (ca s-o citez partial pe coracora)? Asa, doar prin simpatie intre izmenari?
Oare mint sondajele astea?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Daca indeamna la boicot inseamna ca Basescu nu are demnitate..vrea inapoi ciolanul cu orice pret.Si-a dat seama ca lumea nu-l mai vrea si ar face orice ca sa revina odata cu clientela lui lacoma de bani publici.Nu e cu nimic mai breaz decat altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu pot sa nu constat ca sustinatori ferventi ai lui Basescu declara ca se uita la Antena 3, dar in acelasi timp acuza pe ceilalti ca se uita la Antena3 . Dragutz

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

prin indemnarea oamenilor la boicot, si-a aratat adevarata fata: nu il intereseaza prin ce mijloace, dar el trebuie sa ramana la putere. Ne batem cu pumnul in piept ca este lovitura de stat, ca e anticonstitutional si cate si mai cate alte declaratii de 2 bani, dar cand e vorba sa respecte vointa poporului o da la intors. In 2007 batea campii ca este nelegal cvorumul, acum se bate cu pumnul in piept pentru el, acum vreo 2 saptamani indemna oamenii la vot, acum o da la intors.Cum credeti ca va mai fi privit un asemenea presedinte in urmatoarea perioada?
Mi se pare normal sa mergi si sa iti spui parerea indiferent care ar fi aceea, astfel ii sfidezi pe cei de langa tine.

Mergi la inceput