Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

mi-a venit o idee

ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean
NU prin boicot
ci prin a merge si a vota si DA si NU
in felul asta s-ar anula buletinul, nu??

daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate...
(exagerez desigur cu cele 9 milioane)
nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt???

ce parere aveti??

ce s-ar intampla??

vreau parerea voastra cu privire la asta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

alinuk, intr-o situatie ideala, cu politicieni corecti si fara suspiciuni de fraude, ar fi buna solutia ta. DIn pacate, la isteria de acum, o asemenea tactica nu aduce nimic bun.

Privind lucrurile la rece, treaba sta in felul urmator: indiferent de rezultat, daca se atinge cvorumul de 50% + 1 la referendum, se creaza un precedent extrem de periculos.
In felul asta, orice presedinte roman a carui popularitate ar scadea sub 50% ar putea fi suspendat de parlament pentru niste motive iluzorii si adus in fata poporului. Si atunci am putea avea bine mersi din doi in doi ani alegeri prezidentiale, suspendari, referendumuri, alte alegere prezidentiale, etc, etc, etc.

Pe de alta parte, daca la referendumul actual nu se atinge cvorumul de 50% + 1, clasa politica primeste un mesaj extrem de clar de la popor. Popor care refuza sa legitimeze o lovitura de stat ascunsa sub aparenta respectabilitate a unui referendum.

Si atunci, poate data viitoare se vor gindi de doua ori inainte sa mai scorneasca un referendum inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Raspuns la intrebarea topicului : nu merg la vot!Euro= 4,64 ron, astept ingrozita ora 14 sa vad cursul de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna
astept ingrozita ora 14 sa vad cursul de azi!

4.6186 A scazut!
Nu te bucura insa. Esta clasicul pas inapoi inaintea marelui avant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ma intreb daca exista vreo modalitate de a afla ca nu ai "votat" din greseala pe undeva, desi tu nici nu te-ai prezentat la vot? Intentionam sa merg la vot si sa votez nu, acum nu mai sunt asa de sigura. Cred ca aleg varianta boicotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Daca as merge as vota NU.
Dar acum inclin sa ramanem acasa.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Ma intreb daca exista vreo modalitate de a afla ca nu ai "votat" din greseala pe undeva, desi tu nici nu te-ai prezentat la vot? Intentionam sa merg la vot si sa votez nu, acum nu mai sunt asa de sigura. Cred ca aleg varianta boicotului.

Da si eu as fi curioasa daca se poate face asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

M-am gandit si eu cum sa fac asta: singura varianta posibila pe care o vad este sa ma prezint frumos, spun cine sunt si ca vreau sa ma asigur ca nu s-a votat in locul meu. Simplu si la obiect. Sa-mi arate lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Se tot aduce in discutie faptul ca, daca referendumul nu va fi validat, Parlamentul hotaraste mai departe, adica ce va hotara? Il suspenda iar, facem un alt referendum ??? Aseara la Realitatea Antonescu a incheiat discutia cu acest lucru, ce trebuie sa intelegem ca mie nu mi-e clar?

http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/ccr-daca-referendumul-nu-este-validat-parlamentul-decide-ce-se-intampla-mai-departe-271415.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu cred ca uslasii o tot tin cu asta ca sa scoata omenii la vot.
Dar mai stii ce au de gind? Eu tot nu ma duc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput