"Nu vad niciun motiv sa inlocuiesc un berbec cu doua gaste"
Fostul ministru de externe, scriitorul Andrei Plesu, spune ca nu va vota la Referendum 2012, dar atrage atentia ca atitudinea sa nu poate fi definita drept boicot.
"Nu voi merge la referendum. Nu vad niciun motiv sa inlocuiesc un berbec cu doua gaste. Niciunul din motivele pentru care nu voi merge nu poate fi definit ca boicot", a spus Andrei Plesu, intr-o discutie cu cititorii hotnews.ro. "Documentul care a argumentat suspendarea presedintelui mi s-a parut din punct de vedere juridic neconvingator. Curtea Constitutionala nu vorbeste nicaieri despre «incalcari grave ale Constitutiei». E unul din motivele pentru care am dubii cu privire la legitimitatea acestui referendum", a adaugat intelectualul roman.
www.econtext.ro/eveniment--2/politic/ziua-zero-vezi-care-va-fi-prezenta-la-vot-si-cati-vor-vota-da-sau-nu-in-fiecare-judet-iata-care-sunt-judetele-unde-vor-castiga-sustinatorii-presedintelui.html" target="_blank">sondaje pe judete
eu imi propusesem sa citesc o carte cu ocazia referendumului, dar am terminat-o azi (asa ca pentru referendum imi gasesc o alta ocupatie - cred ca o sa curat acvariul). asa ca v-o recomand si voua - jonas jonasson - "barbatul de 100 de ani care a sarit pe fereastra si a disparut" - impreuna cu filosofia personajului principal "lucrurile sunt cum sunt si vor fi asa cum vor fi"