Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

mi-a venit o idee

ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean
NU prin boicot
ci prin a merge si a vota si DA si NU
in felul asta s-ar anula buletinul, nu??

daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate...
(exagerez desigur cu cele 9 milioane)
nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt???

ce parere aveti??

ce s-ar intampla??

vreau parerea voastra cu privire la asta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Alinuk, eu chiar cred, chiar daca este demonetizata ideea, ca se va incerca fraudarea masiva a prezentei la vot. Argumentul cel mai bun este ca nu am gasit raspunsul logic la intrebarea de ce au modificat modul de desfasurare ( adica nu se va mai raporta numarul celor care voreaza pe liste suplimentare, se poate vota oriunde, nu trebuie raportate stampilele lipsa si nu mai exista birouri electorale locale in orase si comune unde se puteau usor depune contestatii). In conditiile in care la toate alegerile si referendumurile de dupa '89 s-a tinut cont de cele de mai sus. Am intrebat si fetele care doresc suspendarea care este logica acestor masuri si n-am primit nici un raspuns. In aceste conditii cred ca, cu cat e participarea mai scazuta le e mai greu sa fure.
Este doar parerea mea care ma va determina sa spun pas. Si mai e ceva, daca Basescu a facut atat de mult rau ced ca vor fi suficienti cei care sa spuna da, fara sa mai aiba nevoie si de mine, care sincer sunt mai ingrozita de minciunile astora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

alinuk - slabe sanse sa convingi in 5 zile atata lume sa faca treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Am intrebat si fetele care doresc suspendarea care este logica acestor masuri si n-am primit nici un raspuns.

Pt ca nu au.
In afara de: jos chioru, mi-a taiat pensia, da cu flota ce e, alte argumente nu au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Catrinik, ce repede uitam ca Basescu din 2008 a fost si presedinte si prim-ministru!
De ce nu a fost de acord ca primarul Sibiului sa fie prim-ministru cand a fost propus de coalitia de atunci? A inventat din nou ceva si a iesit cum a vrut el. Iti amintesti povestea cu Adriana Saftoiu cand a afirmat ca a vrut sufletul ei sa il puna pe barbat-sau la SRI? Pai cum adica, pui la sef la servicii speciale ca asa vrea sufletul cuiva? Se da acum mare patriot si iubitor de romani...de toata jena! Nu mai poate Basescu de soarta romanilor.
A...propos, dar cu regele ce-a avut?
Repet, Usl-ul nu este nici mai bun si nici mai rau decat Basescu. Este un posibil alt inceput.
Privind in istorie , stiu sigur ca cele mai bune perioade ale tarii din punct de vedere economic au fost in vremea guvernarilor liberale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Raspund exact in stilul Antenelor: dar cu Croitoru ce au avut?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andas

Catrinik, ce repede uitam ca Basescu din 2008 a fost si presedinte si prim-ministru!
De ce nu a fost de acord ca primarul Sibiului sa fie prim-ministru cand a fost propus de coalitia de atunci? A inventat din nou ceva si a iesit cum a vrut el. Iti amintesti povestea cu Adriana Saftoiu cand a afirmat ca a vrut sufletul ei sa il puna pe barbat-sau la SRI? Pai cum adica, pui la sef la servicii speciale ca asa vrea sufletul cuiva? Se da acum mare patriot si iubitor de romani...de toata jena! Nu mai poate Basescu de soarta romanilor.
A...propos, dar cu regele ce-a avut?
Repet, Usl-ul nu este nici mai bun si nici mai rau decat Basescu. Este un posibil alt inceput.
Privind in istorie , stiu sigur ca cele mai bune perioade ale tarii din punct de vedere economic au fost in vremea guvernarilor liberale.

Dar PSD-ul si PNL-ul de ce n-au fost de acord, in aceeasi perioada cu Lucian Croitoru nominalizat ca prim ministru, daca tot le pasa de tara asta. Eu cred ca era mai bun un finantist in acel moment. Am mai spus a fost independentul nostru contra independentului vostru.

Si apropo de liberali si de Adriana Saftoiu: parca este membru PNL mai nou, a fost si parlamentar PNL doamna Saftoiu, iar domnul a fost pus (sa ma hazardez sa spun ca asa a vrut sufletul ei ?) sef la TVR acum doua saptamani.

Mai sa fie, ce coincidenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
De ce nu a fost de acord ca primarul Sibiului sa fie prim-ministru cand a fost propus de coalitia de atunci?

Aoleu! Chiar nu stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andas spune:

Lali, Adriana Saftoiu a demisionat demult din PNL.

Mergi la inceput

Citat:

Lali, Adriana Saftoiu a demisionat demult din PNL.

Poate ti-o fi spus tie, personal ceva, in presa a declarat ca a demisionat din Parlament la inceputul acestui an, dar ca ramane membru PNL.

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat, marti, pentru Mediafax, ca si-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputatilor demisia din postul de deputat, ea precizand ca va ramane in PNL si ca, deocamdata, nu stie daca va mai candida pentru un nou mandat.

"Mi-am depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Urmeaza sa fie introdusa pe ordinea de zi", a spus Adriana Saftoiu.

Ea a precizat ca nu a demisionat si din PNL si ca va ramane in continuare in partid.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11381741-adriana-saftoiu-demisionat-din-parlament-ramane-pnl.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

"Iliescu a precizat, duminica, la Antena 3, ca nu va participa la votul de la referendum si ca, personal, ar invita la boicotarea plebiscitului pe care il considera o interventie brutala a lui Traian Basescu in functionarea institutiilor statului, in speta a Parlamentului, institutie care trebuia lasata sa dezbata si sa adopte legea electorala." (2007, vot uninominal)

La comunisti, boicotul e bun numai daca il practica ei.
Ca na, e nedemocratic sa boicotezi, dar e democratic sa dai lovituri de stat.

Mergi la inceput