Poll Desprecopii.com - Referendum iulie 2012
Raspunsuri - Pagina 11
alinuk spune:
mi-a venit o idee
ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean
NU prin boicot
ci prin a merge si a vota si DA si NU
in felul asta s-ar anula buletinul, nu??
daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate...
(exagerez desigur cu cele 9 milioane)
nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt???
ce parere aveti??
ce s-ar intampla??
vreau parerea voastra cu privire la asta
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
vacantele copilariei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk mi-a venit o idee ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean NU prin boicot ci prin a merge si a vota si DA si NU in felul asta s-ar anula buletinul meu daca ar iesi 9 milioane + 1 vot de astfekl de buletine, anulate... (exagerez desigur cu cele 9 milioane) ce parere aveti?? ce s-ar intampla?? vreau parerea voastra cu privire la asta Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) vacantele copilariei... ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Legea spune de prezenta la vot a 50+1 din listele de alegatori si nu de buletine de vot validate.
Ai fi "numarata" ca votant prezent chiar daca votul este invalid.
alinuk spune:
da LALA
referendumul ar fi validat
dar daca ar iesi majoritatea voturilor invalide?
s-ar bate electoratul USL cu cel PDL
eu nu ma simt de nicio parte
mi-as dori sa existe si o parte a bunului simt...
un fel de PROTEST
as avea constiinta mai linistita, ca mi-am manifestat dreptul la vot si mi-am spus parerea:
IMPOTRIVA lor, a tuturor celor care isi bat joc de noi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
vacantele copilariei...
Nimic nu-i intamplator!
catrinik spune:
citat din mesajul lui alinuk mi-a venit o idee ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean NU prin boicot ci prin a merge si a vota si DA si NU in felul asta s-ar anula buletinul, nu?? daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate... (exagerez desigur cu cele 9 milioane) nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt??? ce parere aveti?? ce s-ar intampla?? vreau parerea voastra cu privire la asta Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) vacantele copilariei... ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
In felul asta faci cvorumul. Ca alea anulate se numara si ele.
b.nica spune:
citat din mesajul lui alinuk mi-a venit o idee ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean NU prin boicot ci prin a merge si a vota si DA si NU in felul asta s-ar anula buletinul, nu?? daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate... (exagerez desigur cu cele 9 milioane) nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt??? ce parere aveti?? ce s-ar intampla?? vreau parerea voastra cu privire la asta |
Hai mey Alinuk, ca ar fi bine pt. aia care vor prezenta 50+1!
ali spune:
citat din mesajul lui alinuk mi-a venit o idee ce ziceti de a merge la vot, a ne exprima dreptul de cetatean NU prin boicot ci prin a merge si a vota si DA si NU in felul asta s-ar anula buletinul, nu?? daca ar iesi 9 milioane + 1 de astfel de buletine, anulate... (exagerez desigur cu cele 9 milioane) nu ar fi un mesaj consistent pt cei care-si bat joc de noi si ne subestimeaza bunul simt??? ce parere aveti?? ce s-ar intampla?? vreau parerea voastra cu privire la asta |
Sotul meu e tentat sa faca la fel.E clar impotriva la ce a facut Basescu dar e scarbit si de ce se intampla acum...Un vot de blam pentru toti.
almo spune:
citat din mesajul lui copiloi Gata, s-a decis. PDL boicoteaza! urma scapa turma! |
va e ciuda nu? ce ma bucur ca PDL nu va face jocul politic!
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui almo
va e ciuda nu? ce ma bucur ca PDL nu va face jocul politic! Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Da, mey, mi-e ciuda ca pana ieri pedelistii erau europeni si azi s-au razgandit ...
corap spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Da, mey, mi-e ciuda ca pana ieri pedelistii erau europeni si azi s-au razgandit ... |
bineinteles ca acest tip de referendum nu a facut obiectul studiului comisiei de la venetia, da' cine mai citeste cine era comisia aia si ce voia ea...
24 de pagini sunt multe, mai bine citim un rezumat