BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 8
pisigri spune:
Mie mi se pare mult mai ok sa maninc fructe si legume dupa pofta inimii, decit sa bag pastile. Na, unele mai baloneaza, ne inchidem in balcon si gata. Avind fibre, oricum accelereaza digestia, dar nu e nimic rau in asta, oricum gravidele au tendinta spre constipatie, care o sa devina din ce in ce mai pronuntata, plus hemoroizi si alte placeri.
In plus,un tranzit intestinal usor accelerat temporar nu vad cu ce poate sa strice.
Iar la faza cu ananasul, cit ananas poti minca deodata sau cit de des maninci ananas...? Ma indoiesc sincer ca in tarile in care creste ananasul, femeile nu se ating de el pe perioada sarcinii...
denisamada, mai zi-ne ce mai faci?
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Mie mi se pare mult mai ok sa maninc fructe si legume dupa pofta inimii, decit sa bag pastile. Na, unele mai baloneaza, ne inchidem in balcon si gata. Avind fibre, oricum accelereaza digestia, dar nu e nimic rau in asta, oricum gravidele au tendinta spre constipatie, care o sa devina din ce in ce mai pronuntata, plus hemoroizi si alte placeri. In plus,un tranzit intestinal usor accelerat temporar nu vad cu ce poate sa strice. Iar la faza cu ananasul, cit ananas poti minca deodata sau cit de des maninci ananas...? Ma indoiesc sincer ca in tarile in care creste ananasul, femeile nu se ating de el pe perioada sarcinii... denisamada, mai zi-ne ce mai faci? IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+ |
daca fac si ele chestii pe la gura...nu cred ca se ating prea mult...glumeam
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Iar la faza cu ananasul, cit ananas poti minca deodata sau cit de des maninci ananas...? Ma indoiesc sincer ca in tarile in care creste ananasul, femeile nu se ating de el pe perioada sarcinii... denisamada, mai zi-ne ce mai faci? |
Pai... shed... Se pare ca m-am cam intrecut cu gluma saptamana asta. Mi-am "testat" limitele... Iau Arefam, No-spa si... mananc ananas.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
mena1906 spune:
citat din mesajul lui pisigri Mie mi se pare mult mai ok sa maninc fructe si legume dupa pofta inimii, decit sa bag pastile. Na, unele mai baloneaza, ne inchidem in balcon si gata. Avind fibre, oricum accelereaza digestia, dar nu e nimic rau in asta, oricum gravidele au tendinta spre constipatie, care o sa devina din ce in ce mai pronuntata, plus hemoroizi si alte placeri. In plus,un tranzit intestinal usor accelerat temporar nu vad cu ce poate sa strice. Iar la faza cu ananasul, cit ananas poti minca deodata sau cit de des maninci ananas...? Ma indoiesc sincer ca in tarile in care creste ananasul, femeile nu se ating de el pe perioada sarcinii... denisamada, mai zi-ne ce mai faci? IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+ |
Am mancat o singura data trei sferturi de ananas singura, in rest compot de ananas... Deja am apa in gura :))
Nu mi-a facut rau asa ca nu cred ca reprezinta un pericol foarte mare!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
denisamada spune:
"Pe-aceasta cale", va rog sa ma inscrieti si pe mine in clubul mamicilor de bulgarashi!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
zbubu spune:
Vin din nou cu intrebarea atat pentru Ioana cat si pentru celelalte mamici care iau omega. De la ce firma luati? Eu caut omega 3 dar care nu are adaos de vit A, pt ca iau Elevit si nu stiu spre ce sa ma orientez. Voi de care luati?
13+
ioana_55 spune:
Zbubu, eu iau Omega 3 Aktiv de la Doppel herz. N+am vazut sa aiba vitamina A.
Citez din prospect: Compozitie:
Dozare optima: 800 mg Ulei de somon
dintre care ( 18% EPA si 12 % DHA)
Vitamina E 12 mg
Sper ca ti-am putut fi de folos
ioana_55 spune:
Simina, acum am vazut, ziceai ceva de o experienta urata la Cantacuzino. E ceva in neregula cu nasterile acolo? Ma intereseaza pt ca actuala mea dr e acolo
kmy_black spune:
citat din mesajul lui denisamada "Pe-aceasta cale", va rog sa ma inscrieti si pe mine in clubul mamicilor de bulgarashi! Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+ IULIA va invinge CANCERUL! |
bine ai venit!!astept si ceva date pt prima pagina, !
sarcina usoara si la termen!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!