BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Voi luati ceva vitamine, Femibion/Elevit? Cezara ma pune sa iau Femibion, dar mie imi e frica sa nu-mi dea pofta de manacare... Eu iau doar Arefam si Acid Folic

11+

eu iau elevit ... nu am avut dpa el vreo pofta exagerata sau sa mananc mai mult decat de obicei ..shi iau si acid folic .. sa fie cum ar veni doza dubla ... ca si elevitul contine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_55

Laura, ai dreptate. Desi in articol unele plante sunt permise, si eu as lua cu mare precautie si doar daca ar fi nevoie.
Cred ca important e sa ne ferim de unele plante aparent inofensive, gen musetel

7+

eu eram mare bautoare de ceai ..dar de cand mi-am facut testul nu am mai baut nici macar o cescuta ... ca din cate am citit toate sunt contraindicate ..asa ca ma uit la muuultele cutii de ceai ..si atat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Tweetisor, stiu cum e..... Si mie imi placea, mai ales musetelul, si asa mi se face o pofta acum, mai ales cand stiu ca nu pot
Nu prea mi-au ramas alternative, de cafea m-am lasat, asa ca ma intretin si eu dimineata cu o cana de laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Eu am poftit la ceai de tei pe vremea in care inca nu stiam ca sunt gravi si am baut...apoi am vomitat :)). Cam asa m-am manifestat vreo 13 saptamani de sarcina. Acum am pofta de nutella, de ananas, de pepene, de fistic, de bere, de... de toate. Asta cu berea e dureroasa ca aia fara alcool nu imi place si aia cu alcool nu este recomandata.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Eu am poftit la ceai de tei pe vremea in care inca nu stiam ca sunt gravi si am baut...apoi am vomitat :)). Cam asa m-am manifestat vreo 13 saptamani de sarcina. Acum am pofta de nutella, de ananas, de pepene, de fistic, de bere, de... de toate. Asta cu berea e dureroasa ca aia fara alcool nu imi place si aia cu alcool nu este recomandata.

Ananasul este unul din fructele interzise in sarcina...poate provoca contractii uterine(are efect usor laxativ) si mai contine o subst, am uitat cum se numeste care este folosita in prepararea unor medicamente pt raceala(daca nu ma insel)! In orice caz..nu e bun:(..Si nici toate fructele de la noi..mancate asa..mai multisor nu sunt tocmai ok..cica baloneaza..sau pot provoca diaree si iar nu e bine
Ceaiul de tei este mai ok..in cantitati nu prea mari (o cana maxim pe saptamana pt iubitoarele de ceai) cu miere si lamaie..este folosit des in caz de raceli in sarcina (decat medicamente alopate..mai bine un ceai si o lamaie)

14+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Eu nu stiu cum sa fac sa schimb doctorita, ca este prea draguta si prea atenta cu mine , dar nu stiu cat de profesionista este in cezariene. Mi-ar fi rusine sa ma mut la altcineva si sa dau ochii cu ea pe acolo. Si ma mai bantuie un gand:....doc mea este imbracata mereu in mov......am vazut ca sunt imbracati in alb, verde si mov.........dar nu inteleg "gradele".Dc ea este numai in mov, ce inseamna???????????

Simina, eu zic sa nu renunti la dr doar pt ca e imbracata in mov.

In Strainezia, unde spitalul iti asigura costumul, iti impune si un cod de culoare, la noi, unde ti le cumperi tu... macar atata libertate sa ai, sa ti le cumperi asa cum vrei.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Bebele meu a fost rezonabil pana acum. N-a vrut decat struguri, pepene galben, shaorma , iar azi n-am rezistat la o punga de briose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Ananasul este unul din fructele interzise in sarcina...poate provoca contractii uterine(are efect usor laxativ) si mai contine o subst, am uitat cum se numeste care este folosita in prepararea unor medicamente pt raceala(daca nu ma insel)! In orice caz..nu e bun:(..Si nici toate fructele de la noi..mancate asa..mai multisor nu sunt tocmai ok..cica baloneaza..sau pot provoca diaree si iar nu e bine
Ceaiul de tei este mai ok..in cantitati nu prea mari (o cana maxim pe saptamana pt iubitoarele de ceai) cu miere si lamaie..este folosit des in caz de raceli in sarcina (decat medicamente alopate..mai bine un ceai si o lamaie)

14+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Nu mi-am refuzat pofta cu ananasul sa stii, apoi am citit ca nu e ok, dar nu am avut probleme, din fericire. Oricum mananc mai mult compot de ananas pentru ca fructul in sine, proaspat, imi provoaca o usoara reactie alergica (bubite la gura). 13 saptamani de sarcina m-am hranit numai cu fructe pentru ca orice altceva vomitam (uneori si pe alea le vomitam). Prima saptamana digestia mi-a fost afectata digestia apoi nu am mai avut probleme.
Dupa episodul acela nu am mai putut sa beau ceai, desi eram o mare iubitoare de ceai. Simt ca mi s-au accelerat simtul olfactiv si cel gustativ in sarcina asa ca organismul meu respinge din prima ce nu are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Si eu fac la fel de la ananasul crud..este usor acid si de aceea...am auzit multe persoane spunand ca il evita..in stare proaspata

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Ioana ce fel de omega iei? De la ce firma? Eu caut omega 3 dar care nu are adaos de vit A, pt ca iau Elevit si nu stiu spre ce sa ma orientez. Tu de care iei?

Am schimbat si eu saptamana

Mergi la inceput