BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_55 spune:
Laura, ai dreptate. Desi in articol unele plante sunt permise, si eu as lua cu mare precautie si doar daca ar fi nevoie.
Cred ca important e sa ne ferim de unele plante aparent inofensive, gen musetel
7+
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_55 Laura, ai dreptate. Desi in articol unele plante sunt permise, si eu as lua cu mare precautie si doar daca ar fi nevoie. Cred ca important e sa ne ferim de unele plante aparent inofensive, gen musetel |
de acord! Si musetelul trb consumat cu precautie si in afara sarcinii, poate da niste efecte foarte aiurea
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dankutza Simina ma bucur ca mai facem o odisee impreuna. Ce fain ar fi fost sa fie si Ramonika. Madam Militaru e cam scarboasa. Mie nu mi-a placut de ea. lA ea cezaraiana era 25mil, la Haiduc 12 mil. Vorbesc de acum 3 ani. Nu mai vrei sa nasti la Cantacuzino? Parca acolo ai nascut-o pe Maya. Eu vreau Filantropia pt ca e curat, saloanele sunt de 2 persoane, dus la 2 saloane. personalul vorbeste frumos cu tine chiar daca le dai sau nu (in afara de nesimtitele de la neonatologie) si in plus imi place de Haiduc. 11+ |
Si eu i-am dat lu Secara 12mil pt cezariana acum 3 ani, dar nu ma mai duc la el .1: pt ca are niste preturi prea exagerate, si ma chema numai la cabinet si 2: pt ca as fi nascut la Cantacuzino..........si nu mai vreau sa trec prin ce am trecut!!!
Eu nu stiu cum sa fac sa schimb doctorita, ca este prea draguta si prea atenta cu mine , dar nu stiu cat de profesionista este in cezariene. Mi-ar fi rusine sa ma mut la altcineva si sa dau ochii cu ea pe acolo. Si ma mai bantuie un gand:....doc mea este imbracata mereu in mov......am vazut ca sunt imbracati in alb, verde si mov.........dar nu inteleg "gradele".Dc ea este numai in mov, ce inseamna???????????
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
kmy_black spune:
buna dimineatza fetelor!!!!!
am trecut sa va urez o duminica placuta si sa anunt mezinele odiseei ca s-a aprobat userul pentru odiseea primaverii, si ca le asteptam si in casuta buburuzelor sa devina "senioare" daca le face placere!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
aschiutza spune:
Laura, azi noapte la ora 1 l-am simtit pe bebe si inca cum! A facut tumbe, a dat pumnisori sau picioruse (mi-e insa teama sa nu il fii facut progesteronul prea activ) .
O zi frumoasa la toate burticile!
Eu tot cumintica stau si majoritatea timpului intinsa. Inca nu mi-am facut nici o poza la burtica, desi se vede bine .
dankutza spune:
Ioana am banuit eu ca ai obtinut sarcina mai greu. O femeie care obtine sarcina usor, nu se gandeste sa caute mutatii. LA capitolul inseminare (linkul pus), acolo o gasesti pe Aruam, Olimp si Alexa care au niste mutatii/anomalii. Scrie-le ca sigur te vor ajuta cu info.
Monica cu placere. Am sunta la clinica Fortis la nr asta de tel 0724.46.46.46 pt Iosup. Trebuie sa insisti ca nu mi-au raspuns din prima. Ce bine ca ai spus de magneziu. Aseara mi s-a pus un carcel cand eram la dus de am crezut ca mor. Imi venea sa-l chem pe sot sa ma scoata din cada, dar eram plina de sapun. Mi-au dat lacrimile. O sa vorbesc si eu cu dr mea sa vad daca vrea sa-mi dea. Nu prea vreau sa iau pe capul meu nimic.
Acum am facut legatura ca si pe mine ma mai ustura "la parter". AL naibii Arefamul e de vina. Cred ca unsori o sa-l beau, altadata o sa-l pun...
Bubble felicitari pentru fetita.
Crisa mama "stie" inmtodeauna ce are in burtica indiferent ce spune ecograful.
Simina nu am mai ajuns in Filantorpia de mult timp, cam de 2 ani jumatate. Nu am auzit pana acum de vreaun cod de culoare.
11+
dankutza spune:
Voi luati ceva vitamine, Femibion/Elevit? Cezara ma pune sa iau Femibion, dar mie imi e frica sa nu-mi dea pofta de manacare... Eu iau doar Arefam si Acid Folic
11+
mena1906 spune:
Iau Femibion 2, Dancutza! Sunt foarte multumita de el! Pana sa il iau bebe al meu era mai mic cu 2 zile si acum e mai mare cu app o saptamana decat standardul. Sper sa se mentina asa ca daca continua va trebui sa facem o pauza. Cat despre pofta de mancare mananc de 4 pana la 7 ori pe zi, mese mici si usoare (gen: ou fiert+1rosie+1castravete sau 2 piersici sau 1 sandvish cu telemea).
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
mena1906 spune:
citat din mesajul lui aschiutza Laura, azi noapte la ora 1 l-am simtit pe bebe si inca cum! A facut tumbe, a dat pumnisori sau picioruse (mi-e insa teama sa nu il fii facut progesteronul prea activ) . O zi frumoasa la toate burticile! Eu tot cumintica stau si majoritatea timpului intinsa. Inca nu mi-am facut nici o poza la burtica, desi se vede bine . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Felicitari Aschiuta!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
ioana_55 spune:
Dankutza, eu cred ca sunt una din campioanele la vitamine (asta din cauza fiv): magne, femibion, cetebe, omega si pot sa spun ca nu am mai multa pofta de mancare, din contra, sunt zile in care cu greu pot manca ceva, din cauza greturilor. Acum cred ca depinde si de organism.
Daca nu ma insel, Femibion e o varianta imbogatita a acidului folic, in sensul ca pe langa acid folic mai contine si alte vitamine (B-uri, C, E, iod....).
Legat de mutatii de trombofilie, am aranjat pt marti sa merg la un alt dr., astept sa vad ce imi spune....
Apropo, pe Aruam sigur o voi intalni si la Odiseea buburuzelor de primavara unde am vazut ca ne-am inscris amandoua
7+