BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

"Pe-aceasta cale", va rog sa ma inscrieti si pe mine in clubul mamicilor de bulgarashi!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Bun venit printre bulgarasi :D

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

"Pe-aceasta cale", va rog sa ma inscrieti si pe mine in clubul mamicilor de bulgarashi!

bine ai venit!!astept si ceva date pt prima pagina, !
sarcina usoara si la termen!

UM:15.05.2012
DPN:19.02.2012
fericita de Adela Marisa (05.04.2009)

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor ati incercat testul cu aflarea sexului copilului prin metoda calendarului chinezesc?cum arata prezicerile?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

kmy, am incercat si unu imi zicea fata altu baiat, plus ca la varsta mea nu stiu ce sa trec. Am ramas gravi la 23 de ani si 10 luni, deci trec 23 sau 24?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

kmy, am incercat si unu imi zicea fata altu baiat, plus ca la varsta mea nu stiu ce sa trec. Am ramas gravi la 23 de ani si 10 luni, deci trec 23 sau 24?

23 de ani

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

23 de ani

Deci clar nu s-a potrivit pentru ca imi dadea fata si pana acum 3 medici mi-au zis ca o sa am baietel, desi cel mai sigur o sa stiu la 20 de saptamani, la morfo.

Mergi la inceput

adevarul k cel mai important este sa fie sanatosi!!!
m-au apucat statisticele!!mi-ar placea tare mult sa avem pereche si avand in vedere ca luna augst este iar pierduat pt bb2 , imi mai umpleam timpul cu curiozitatile pt lunile ramase din an!!!

la Iustin mie mi s-a potrivit cum a aratat calendarul!

Mergi la inceput

am incercat sa-ti postez un link , dar nu am realizat ca este reclama mascata si prin urmare nu se va vedea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Buna dimineatza,

Ce mult ati scris we asta!

Bubble - o fetiiiiitza :D , ce frumos! Vacanta placuta in continuare :).

Kmy - eu am incercat calendaru' chinezesc,nu stiu de pe ce site si o zis baiat :), deci la mine s-ar potrivi. In afara de cazul in care pana in decembrie miniB se hotaraste sa devina miniMe :)).

Aschiutza - sper sa treaca sangerarile si emotiile. E grozav ca il simti, mai scade din stres cred eu....

@Ananans - am citit si io in prima luna de sarcina ca cik nu e bun, si nici papaya nu e buna, nici ceaiurile, nici patrunjelul, nici, nici...sincer, pana nu vad un studiu serios despre asta eu voi continua sa mananc cum imi cere sufletelu'.

@Me - noi am fost la cumparaturi sambata sa-mi iau sutiene ca nici in partea de sus nu-mi mai incap in haine :D si m-or intrebat doua vanzatoare daca sunt insarcinata. Eu m-am socat ingrozitor pentru ca mie mi se pare in continuare ca nu am chiaar atat de multa burta, dar nah, s-ar parea ca totusi da. Cred ca tre' sa fac prajitura aia in curand si sa anunt restu' colejilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am revenit si eu din concediu,
Viki imi pare tare rau pt bunicul tau! Dumnezeu sa-l ierte!
Mirunda f. impresionanta povestea. felicitari pt bebele minune. Nu-ti face griji, daca Dumnezeu a vrut sa vina, va fi bine.
Ioana, Anca felicitari pt bebe! Bun venit la odisee!
Zbubu nici eu nu am pofta de mancare. In plus sa nu vad carnea. mai nou nici pepenele. Cine mai intelege greturile astea. Hai ca inteleg carnea dar cu fructele ce am. Deci la mine greu de tot cu mancarea. Legat de varsta lui bebe, poate ai ovulat mai devreme.
Ioana se pun si saptamanile alea doua de dinainte de ovulatie

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput