BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 19
diancic2002 spune:
Fetelor, multumesc de primirea calduroasa, cate un la fiecare
Eu am facut FET cu 4 embrioni si au ramas 2, eram pregatita, sau asa consider acum , pt o sarcina multipla.
Pt prima pagina datele sunt:
UM: 12.04.2012 si DPN1: 17.01.2012 si DPN2: 19.01.2012
Nu stiu de ce mi-a scris 2 date diferite, ca nu prea e posibil, dar.... asta este
14+
Blue_sea spune:
Eu nu mai pot manca peste asa ca, dupa 4 ani, am mancat carne. Poftesc la ciorbe acre si la iaurt (idel cremoso)
Dulciuri: nope, exceptand eclerele cu ness
14+
diancic2002 spune:
DPN am vrut sa zic 2013, adica DPN1: 17.01.2013 si DPN2: 19.01.2013, scuze.....
14+
majia spune:
Pisigri, total de acord cu tine. Nici eu nu sunt fan carucior 3 in 1, dar il aveam pe cel de la baiat pe care am dat 700 de euro si l-am folosit doar vreo 6 luni, asa ca o sa-l refolosim. Oricum, landoul este foarte util pentru bebicii nascuti iarna.
Bun venit mamicilor de gemeni si sarcina usoara
Katy, felicitari !
Denisamada, eu la baiat am aut carut rosu si nu m-a deranjat deloc
Mena, nu trebuie sa incerci sa-ti formezi sfarcuri de pe acum. SI te sfatuiesc sa nu tragi de ei pentru ca da contractii.
Blue sea, osccilo e ok in sarcina, si coryzalia si paracetamol. Eu folosesc cand imi amintesc uleiul de la eucerin… l-am folosit si la baiat si n-am avut nici o vergetura
14+
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella28 Vikisor suntem culmea! Avem aceleasi gusturi si pofteeee.... Castravetii murati conduc in preferinte. Sunt la al treilea borcan de 5kg :-) aaa si mie imi place si usturatul: ardeii usturati la ciorbitele cat mai acre desigur... +16s Doamne ajuta! |
ella, numai ce am mancat de pranz: mazare cu castraveciori murati si la desert o jumatate de porumb fiert
ai dreptate cu usturatul... in weekend a gatit sotul mancare indiana si a facut-o super iute... si am mancat-o cu o pofta incredibila si bebe nu a comentat, nu nimic
16+
lauraf89 spune:
Paracetamol doar simplu, NU SINUS, si in cantitati mai mici decat la o persoana care nu este insarcinata!
Pt raceala..lamaine, miere de albine...mult mai sanatoase:D!
Srry ca m-am bagat si eu inseama
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pisigri
Nu exista prea rosu la carucioare Legat de asta, tre' sa povestesc o faza de acum citiva ani de la mare. Mai, nu stiu cum s-a potrivit, acum 2 ani parca, eu aveam costum de baie portocaliu, Ilinca slip portocaliu cu dungulite albe, ta-su boxeri portocalii, colacul meu de inot era portocaliu, si aveam si o geanta mare de plaja portocalie. Cumparate fara nici o legatura intre ele, costumul meu era vechi de citiva ani, boxerii lu ta-su la fel, geanta abia ne-o donase soacra-mea ca e rezistenta si cu interiorul "waterproof"...ma rog, adunate. Si vine pe plaja unul la noi sa ne stringa mina ca ne exprimam asa de clar convingerile politice si ca avem "gusturi bune". Pe vremea aia, eram amindoi convins-anti-portocalii |
Dupa cum stii, mie mereu mi-a placut culoarea asta!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Oscilo stiu ca e ok... |
Si eu stiu ca "oscilo" e ok pt bebe. Dupa parerea mea, e ok si pt virusi.
Fetelor, m-ati... uimit.. cu listutzele de mancaruri... Kiar vorbiti serios?
denisamada spune:
citat din mesajul lui majia Denisamada, eu la baiat am aut carut rosu si nu m-a deranjat deloc |
A, nu, ca nu mi se parea o problema reala... doar o... constatare cromatica.
vikisor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si eu stiu ca "oscilo" e ok pt bebe. Dupa parerea mea, e ok si pt virusi. Fetelor, m-ati... uimit.. cu listutzele de mancaruri... Kiar vorbiti serios? Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+ IULIA va invinge CANCERUL! |
dap... chiar vorbesc serios....
16+