BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Fetelor, multumesc de primirea calduroasa, cate un la fiecare
Eu am facut FET cu 4 embrioni si au ramas 2, eram pregatita, sau asa consider acum , pt o sarcina multipla.

Pt prima pagina datele sunt:
UM: 12.04.2012 si DPN1: 17.01.2012 si DPN2: 19.01.2012

Nu stiu de ce mi-a scris 2 date diferite, ca nu prea e posibil, dar.... asta este

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu nu mai pot manca peste asa ca, dupa 4 ani, am mancat carne. Poftesc la ciorbe acre si la iaurt (idel cremoso)
Dulciuri: nope, exceptand eclerele cu ness

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

DPN am vrut sa zic 2013, adica DPN1: 17.01.2013 si DPN2: 19.01.2013, scuze.....

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Pisigri, total de acord cu tine. Nici eu nu sunt fan carucior 3 in 1, dar il aveam pe cel de la baiat pe care am dat 700 de euro si l-am folosit doar vreo 6 luni, asa ca o sa-l refolosim. Oricum, landoul este foarte util pentru bebicii nascuti iarna.

Bun venit mamicilor de gemeni si sarcina usoara

Katy, felicitari !

Denisamada, eu la baiat am aut carut rosu si nu m-a deranjat deloc

Mena, nu trebuie sa incerci sa-ti formezi sfarcuri de pe acum. SI te sfatuiesc sa nu tragi de ei pentru ca da contractii.

Blue sea, osccilo e ok in sarcina, si coryzalia si paracetamol. Eu folosesc cand imi amintesc uleiul de la eucerin… l-am folosit si la baiat si n-am avut nici o vergetura

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Vikisor suntem culmea! Avem aceleasi gusturi si pofteeee.... Castravetii murati conduc in preferinte. Sunt la al treilea borcan de 5kg :-) aaa si mie imi place si usturatul: ardeii usturati la ciorbitele cat mai acre desigur...

+16s Doamne ajuta!

ella, numai ce am mancat de pranz: mazare cu castraveciori murati si la desert o jumatate de porumb fiert
ai dreptate cu usturatul... in weekend a gatit sotul mancare indiana si a facut-o super iute... si am mancat-o cu o pofta incredibila si bebe nu a comentat, nu nimic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Paracetamol doar simplu, NU SINUS, si in cantitati mai mici decat la o persoana care nu este insarcinata!
Pt raceala..lamaine, miere de albine...mult mai sanatoase:D!
Srry ca m-am bagat si eu inseama

14+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Mada, am zis, mie mi se par super mari si grele carucioarele astea 3 in 1. Vineri am refuzat un 3 in 1 avantajos ca pret (un second care arata f bine) exact pe acest considerent. Bine, e drept, eu mai am scoica de la Ilinca, am caruciorul ala semi-sport cu spatar rabatabil care este practic nou, Ilinca a stat in el de 2 ori in viata ei...

Eu il am in bune conditiuni pe-al Adelei, cum ti-am zis, amortizam investitia in infrastructura. Numai sa nu fie prea... roshu!

Nu exista prea rosu la carucioare

Legat de asta, tre' sa povestesc o faza de acum citiva ani de la mare. Mai, nu stiu cum s-a potrivit, acum 2 ani parca, eu aveam costum de baie portocaliu, Ilinca slip portocaliu cu dungulite albe, ta-su boxeri portocalii, colacul meu de inot era portocaliu, si aveam si o geanta mare de plaja portocalie. Cumparate fara nici o legatura intre ele, costumul meu era vechi de citiva ani, boxerii lu ta-su la fel, geanta abia ne-o donase soacra-mea ca e rezistenta si cu interiorul "waterproof"...ma rog, adunate.
Si vine pe plaja unul la noi sa ne stringa mina ca ne exprimam asa de clar convingerile politice si ca avem "gusturi bune".
Pe vremea aia, eram amindoi convins-anti-portocalii

Dupa cum stii, mie mereu mi-a placut culoarea asta!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Citat:

Oscilo stiu ca e ok...

Si eu stiu ca "oscilo" e ok pt bebe. Dupa parerea mea, e ok si pt virusi.

Fetelor, m-ati... uimit.. cu listutzele de mancaruri... Kiar vorbiti serios?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui majia

Denisamada, eu la baiat am aut carut rosu si nu m-a deranjat deloc

A, nu, ca nu mi se parea o problema reala... doar o... constatare cromatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Oscilo stiu ca e ok...

Si eu stiu ca "oscilo" e ok pt bebe. Dupa parerea mea, e ok si pt virusi.

Fetelor, m-ati... uimit.. cu listutzele de mancaruri... Kiar vorbiti serios?

dap... chiar vorbesc serios....

16+

Mergi la inceput