BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Neata!

Fetele, pe mine ma cam paste o raceala. Stiti cumva daca oscilococcinum e ok?

Pe mine nu ma mai deranjeaza sanii asa de tare. Cea mai buna investitie in materie de sutiene a fost setul air bra (ala de la teleshop ). E ok pe piele si se largeste cat e nevoie. La 6 sapt imi cumparasem un sutien special de sarcina si dupa 2 sapt nu imi mai era bun (desi special l-am luat mai marisor).

Voi folositi ceva anti vergeturi? Eu mi-am luat un ulei...

14+

si eu am bustierele astea, le-am primit cadou de martisor de la mama , care-i abonata lor

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

Neata!

Fetele, pe mine ma cam paste o raceala. Stiti cumva daca oscilococcinum e ok?

Pe mine nu ma mai deranjeaza sanii asa de tare. Cea mai buna investitie in materie de sutiene a fost setul air bra (ala de la teleshop ). E ok pe piele si se largeste cat e nevoie. La 6 sapt imi cumparasem un sutien special de sarcina si dupa 2 sapt nu imi mai era bun (desi special l-am luat mai marisor).

Voi folositi ceva anti vergeturi? Eu mi-am luat un ulei...

14+

si eu am bustierele astea, le-am primit cadou de martisor de la mama , care-i abonata lor

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Si acum vara cum faceti? Nu va e cald cu bustiera? Eu am ceva de genul numai ca deja mi-a ramas mica. Ma bate si pe mine un gand, macar pentru servici sa imi iau asa ceva.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Blue,eu folosesc un unt de corp de la Body Shop, cu unt de cacao, care este recomandat femeilor insarcinate... este foarte bun.. nu lasa pielea grasa, o face catifelata si foarte elastica imi place foarte mult
Mena, multumesc mult pentru link o sa il studiez

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Oscilo stiu ca e ok...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Eu ma simt ok cu bustierele astea. Nu tin de cald si sunt dintr-un material elastic asa ca poate sa creasca tatili cat vor ca au unde

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:

Eu ma simt ok cu bustierele astea. Nu tin de cald si sunt dintr-un material elastic asa ca poate sa creasca tatili cat vor ca au unde

14+

Multumesc, Blue_sea

Mergi la inceput

buna ziua

Buna venit burticilor cu gemenasi.
Eu am visat ca am gemeni, sincer nu as vrea, ca n-as face fata , mai ales ca nu am pe nimeni sa ma ajute iar sotul ajunge noaptea acasa.......sa vedem ce vesti vom primi la eco

Eu cand am iesit din spital(cantacuzino) cu fata, nu m-a intrebat nimeni dc am scoica. Nici nu aveam.Insa la Filantropia am vazut bebeii plecand in diverse scoici/portbb-uri/landouri.

Ma gandeam la pofte vs sexul copilului......dc ar fi sa ma iau dupa semne, as avea tot fata, pt ca am aceleasi "pofte" de acrituri ca si sarcina trecuta. Dulciurile nu le mai pot suporta, ceea ce este super pt silueta . Chiar acum am terminat de gatit o supa de rosii cu galuste...acrisoaraaa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Si acum vara cum faceti? Nu va e cald cu bustiera? Eu am ceva de genul numai ca deja mi-a ramas mica. Ma bate si pe mine un gand, macar pentru servici sa imi iau asa ceva.

sunt de calitate, nu sintetice ca cele de pe tarabe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

simina, nici eu nu prea am pofta de dulciuri... doar din cand in cand... si cand ma apuca parca nu am vazut prajituri in viata mea si apoi mi se face greata desi niciodata nu am putut sa termin o felie de prajitura intreaga si ma mai apuca niste pofte din astea... mancaruri cu sosuri, cu usturoi, shaorme, gyros (asta e singura pofta pe care o am de cand am ramas gravida si inca nu mi-am potolit-o), hot dog, hamburger, paste cu sos alb... si mai nou: ciorbe tot acre si muraturi as pune pe orice muraturi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Vikisor suntem culmea! Avem aceleasi gusturi si pofteeee.... Castravetii murati conduc in preferinte. Sunt la al treilea borcan de 5kg :-) aaa si mie imi place si usturatul: ardeii usturati la ciorbitele cat mai acre desigur...

+16s Doamne ajuta!

Mergi la inceput