BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_55 spune:
Dankutza, multam de sugestii legate de spital. Suna interesant ce spui de Filantropia
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu il am in bune conditiuni pe-al Adelei, cum ti-am zis, amortizam investitia in infrastructura. Numai sa nu fie prea... roshu! Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+ IULIA va invinge CANCERUL! |
Nu exista prea rosu la carucioare
Legat de asta, tre' sa povestesc o faza de acum citiva ani de la mare. Mai, nu stiu cum s-a potrivit, acum 2 ani parca, eu aveam costum de baie portocaliu, Ilinca slip portocaliu cu dungulite albe, ta-su boxeri portocalii, colacul meu de inot era portocaliu, si aveam si o geanta mare de plaja portocalie. Cumparate fara nici o legatura intre ele, costumul meu era vechi de citiva ani, boxerii lu ta-su la fel, geanta abia ne-o donase soacra-mea ca e rezistenta si cu interiorul "waterproof"...ma rog, adunate.
Si vine pe plaja unul la noi sa ne stringa mina ca ne exprimam asa de clar convingerile politice si ca avem "gusturi bune".
Pe vremea aia, eram amindoi convins-anti-portocalii
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
pisigri spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aschiutza
Pisigri, mersul la munte si pe distante lungi e de obicei o exceptie si ca atare nu conduce la probleme. In schimb daca pui un copil in fiecare zi in scoica si mergi asa ore intregi la cumparaturi in loc sa il pui in carucior unde sta intins, risti sa aiba probleme cu spatele, muschii spatelui nefiind la inceput prea dezvoltati. Asa ne-au sfatuit pe noi pe acilea (pot sa iti dau linkuri, da din pacate numa in germana). In scoica e strins legat de scaun si nu poate sa isi miste mult trunchiul, pe cind la tine in brate poate, are alta libertate de miscare. In plus cind il tii in brate nu il tii asa de curbat, mai ales in primele luni. ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Multumesc !
Aici nu prea ti se spune nimic. Adica la Iasi poti sa pleci cu bebelusul in dinti, daca asa ai chef, nici vorba sa te intrebe de scoica si alte alea.
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
aschiutza spune:
Pisigri, noua ne spun prea mult . Primesti o gramada de pliante, multe le poti obtine gratis de la stat sau casa de sanatate (si de obicei pe ele ma bazez, pt ca in carti mai scriu si hais ba cea). Da sa vezi ce mustrari de constiinta am avut cind feciorul meu nu a vroit de la 3 luni decit sa doarma pe burta si la doctor era un ditamai posterul cu sindromul mortii subite .
A propos de portocaliu, cind inca nu era culoare politica. Studenta fiind am strins din dinti luni in sir pina mi-am luat un Kodak amarit. Mindra fiind am carat cutia in brate, cutia fiind de un portocaliu stralucitor. Nu zic ca toata lumea in metrou se uita fix numai la cutia mea si pina la urma cineva si-a luat inima in dinti sa ma intrebe ce e in cutie .
Sa stiti, ca gindind cu mintea mea de acum, daca as gasi carucior portocaliu, pe ala l-as lua! Aici au redus banii pt oras si luminarea strazilor e mai mult nu decit da. Caruciorul meu albastru inchis nu poti sa il vezi din masina prea bine. Am pus eu ochi de pisica de la biciclete pe toate partile, dar tot mi-a fost teama sa nu dea unul peste noi cind iese din parcare.
lauraf89 spune:
Pisigri la Arcadia stiu ca iti cere scoica, sau portbebe din acela tip landou (sau cum se numeste ca habar nu am)...in special daca esti cu masina (si dohhh normal ca nu ai cum sa pleci pe jos de acolo)! La stat habar nu am...dar vb ta...important e sa pleci de acolo..nu mai conteaza si cum
Va las eu o cafeluta, limonada,ce doreste fiecare
O zi faina
14+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
Blue_sea spune:
Neata!
Fetele, pe mine ma cam paste o raceala. Stiti cumva daca oscilococcinum e ok?
Pe mine nu ma mai deranjeaza sanii asa de tare. Cea mai buna investitie in materie de sutiene a fost setul air bra (ala de la teleshop ). E ok pe piele si se largeste cat e nevoie. La 6 sapt imi cumparasem un sutien special de sarcina si dupa 2 sapt nu imi mai era bun (desi special l-am luat mai marisor).
Voi folositi ceva anti vergeturi? Eu mi-am luat un ulei...
14+
vikisor spune:
neata fetelor,
ati fost foarte harnicute
o cafea, un ceai, o limonada?
mena, si eu am o problema cu sanii dimensiunile s-au marit si sunt ingrozitor de sensibili eu incerc sa port sutiene cat mai comode... am o bustiera de sport care mi-a fost foarte buna, dar acum ma jeneaza in partea de jos si nu mai pot sa o port si mi-am trecut pe lista de cumparaturi niste sutiene din bumbac sau niste bustiere cat mai comode la mine, ca si la tine, mereu a fost o problema marimea... se pare ca firmele romanesti nu au aflat ca exista si femei cu marimea 80 D la sutien.. iar acum imi trebuie 80 DD sau E... asa incat... inteleg foarte bine ce spui incearca sa iti iei ceva dintr-un material cat mai comod si cu bretele mai groase, pentru ca sustin mai bine si nu mai pun asa multa presiune pe spate cat despre somn... eu inca mai dorm pe burta, dar e de fapt o semi-burta... ca dorm cu o perna in brate si imi sustine si sanii si ii face loc si burticii
monica... la polizu vreau sa nasc si eu... ma duc maine acolo sa vad doctorita si cum arata spitalul, mai ales saloanele private, unde poti sta cu inca cineva si cu bebe... eu cred ca o sa stau cu sotul.. iar de asistente nu mi-e teama ca o sa fie rautacioase pentru ca o sa o am pe mama si ea e mai infipta asa, si o sa aiba grija sa nu uite asistentele ca sunt acolo si am nevoie de ceva stiu ca suna un pic rautacios, dar stiu ca altfel nu se poate cu unele tantii
app ... voi va duceti la cursuri de puericultura? ca eu vreau sa ma duc cu sotul
16+
Blue_sea spune:
Viki, si eu vreau sa-l tarai pe jumatatoi la cursuri de puericultura, mai ales ca el e f habarnist in ale nasterii si bebeilor
14+
mena1906 spune:
Vikisor, o sa ma duc la niste cursuri lamaze, puericultura, yoga prenatala, un fel de pachet asa incepand cu saptamana 28 .
Pentru mai multe informatii uite aici: http://www.pronatalita.ro/.
Vroiam sa merg mai devreme dar mi-au zis ca e cel mai bine sa incep cat mai aproape de nastere si organizeaza din 6 in 6 saptamani cursuri (care dureaza 6 saptamani).
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
mena1906 spune:
Ce mi se pare interesant e ca iti povesteste si despre primul ajutor la bebelusi. Yoga prenatala e un subiect bun pentru ca eu nu sunt tocmai zen, oricat as incerca. Cat despre jumatatoi, nu il car dupa mine. Nu pot sa il pun sa faca yoga dar pot sa ii explic eu ce e esential de stiut. Cat despre Ramona Rosu, am auzit numai chestii foarte bune, cica e o tipa f draguta si zen asa.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin