BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

simina, nici eu nu prea am pofta de dulciuri... doar din cand in cand... si cand ma apuca parca nu am vazut prajituri in viata mea si apoi mi se face greata desi niciodata nu am putut sa termin o felie de prajitura intreaga si ma mai apuca niste pofte din astea... mancaruri cu sosuri, cu usturoi, shaorme, gyros (asta e singura pofta pe care o am de cand am ramas gravida si inca nu mi-am potolit-o), hot dog, hamburger, paste cu sos alb... si mai nou: ciorbe tot acre si muraturi as pune pe orice muraturi

16+

Inainte sa aflu ca sunt gravi am "ras" un borcan de 5 kg de gogonele si apoi beam zeama aia acra ca pe suc. Apoi m-am reprofilat pe cstraveti murati si am avut diverse "obsesii" alimentare: timp de 2 saptamani am mancat in fiecare zi castraveti cu rosii si branza sarata sau am baut numai lapte in perioada in care nu intra nimic altceva in stomacul meu sau am mancat zile intregi numai piersici. Intr- dimineata m-am trezit cu fixul sa mananc supa crema de pui cu castraveti murati. Nu stiam sa fac supa si am invatat .
Acum am o alta "buba" : cartofi prajiti cu mustar mult. sau oua fierte cu mustar...sau mustar pe paine daca nu am cu ce altceva(nu prea mananc carne).

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Mena si eu am dat iama in gogonele in primul trimestru, mi se parea ca nu exista nimic mai bun pe lume :)))

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

datele mele :
UM: 18.06.2012
DPN: 23.01.2013
Fetelor de vreo 2 zile am inceput sa am arsuri la stomac in special seara chiar daca mananc sau nu, ce as putea sa iau sa scap de ele?am o piele foarte uscata mi se cojeste toata parca am stat la plaja nici nu stiu cu ce sa ma mai dau sa scap de pielea asta uscata ma dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Lidia, si eu am avut arsuri la stomac, uneori erau atat de puternice ca ma trezeau din somn, e de la cantitatea mare de progesteron pe care o secreta corpul. Mie unoeri imi facea bine paine prajita, alteori iaurtul. Incearca sa eviti cafeaua, citricele si mancarurile picante. Eu nu am luat niciun medicament pentru arsuri, am asteptat sa treaca, dar cu siguranta exista ceva pastilute recomandate in sarcina, intreaba medicul de familie sau o farmacista.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Pisigri, noua ne spun prea mult . Primesti o gramada de pliante, multe le poti obtine gratis de la stat sau casa de sanatate (si de obicei pe ele ma bazez, pt ca in carti mai scriu si hais ba cea). Da sa vezi ce mustrari de constiinta am avut cind feciorul meu nu a vroit de la 3 luni decit sa doarma pe burta si la doctor era un ditamai posterul cu sindromul mortii subite .

A propos de portocaliu, cind inca nu era culoare politica. Studenta fiind am strins din dinti luni in sir pina mi-am luat un Kodak amarit. Mindra fiind am carat cutia in brate, cutia fiind de un portocaliu stralucitor. Nu zic ca toata lumea in metrou se uita fix numai la cutia mea si pina la urma cineva si-a luat inima in dinti sa ma intrebe ce e in cutie .

Sa stiti, ca gindind cu mintea mea de acum, daca as gasi carucior portocaliu, pe ala l-as lua! Aici au redus banii pt oras si luminarea strazilor e mai mult nu decit da. Caruciorul meu albastru inchis nu poti sa il vezi din masina prea bine. Am pus eu ochi de pisica de la biciclete pe toate partile, dar tot mi-a fost teama sa nu dea unul peste noi cind iese din parcare.

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Ionut a dormit pe burta pana la un an si dupa aceea ca era operat la coloana si imi era teama / nu aveam voie sa-l culc pe spate si acum mai doarme tot asa . Nu a patit nimic .

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

datele mele :
Fetelor de vreo 2 zile am inceput sa am arsuri la stomac in special seara chiar daca mananc sau nu, ce as putea sa iau sa scap de ele?am o piele foarte uscata mi se cojeste toata parca am stat la plaja nici nu stiu cu ce sa ma mai dau sa scap de pielea asta uscata ma dispera.

Lidia incearca mancare negatita, paine uscata... Nu prea se recomanda sa iei ceva. Pentru piele am o reteta pe care o recomand din suflet: malai amestecat cu ulei de masline. Faci dus/baita apoi de masezi cu nebunia respectiva si iti lasa cea mai moale,fina curata piele ever. Apoi te clatesti(evident). E si natural si bun. Iei ceva suplimente? Din cauza lipsei de vit B te cojesti asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

simina, nici eu nu prea am pofta de dulciuri... doar din cand in cand... si cand ma apuca parca nu am vazut prajituri in viata mea si apoi mi se face greata desi niciodata nu am putut sa termin o felie de prajitura intreaga si ma mai apuca niste pofte din astea... mancaruri cu sosuri, cu usturoi, shaorme, gyros (asta e singura pofta pe care o am de cand am ramas gravida si inca nu mi-am potolit-o), hot dog, hamburger, paste cu sos alb... si mai nou: ciorbe tot acre si muraturi as pune pe orice muraturi

16+

Inainte sa aflu ca sunt gravi am "ras" un borcan de 5 kg de gogonele si apoi beam zeama aia acra ca pe suc. Apoi m-am reprofilat pe cstraveti murati si am avut diverse "obsesii" alimentare: timp de 2 saptamani am mancat in fiecare zi castraveti cu rosii si branza sarata sau am baut numai lapte in perioada in care nu intra nimic altceva in stomacul meu sau am mancat zile intregi numai piersici. Intr- dimineata m-am trezit cu fixul sa mananc supa crema de pui cu castraveti murati. Nu stiam sa fac supa si am invatat .
Acum am o alta "buba" : cartofi prajiti cu mustar mult. sau oua fierte cu mustar...sau mustar pe paine daca nu am cu ce altceva(nu prea mananc carne).

da... si eu am perioade cu alimente preferate... la inceput eram cu maslinele... apoi nu mai puteam sa le suport, si acum au revenit la inceput nu suportam piersicile de nici o culoare si iubeam merele.... as fi mancat mere cu tonele.. si acum nu mai suport merele nici pictate si piersicile mi se par si intr-o zi faceam cumparaturi in mega si m-a lovit o pofta teribila de ciuperci marinate

16+

Mergi la inceput

Ciuperci marinate?Mmmmm...Unde? In Mega? Am o noua pofta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

datele mele :

pentru arsuri mie mi-a facut foarte bine painea prajita cu unt iar pentru pielea uscata iti recomand un gel de dus crema (ce marca preferi tu, si cu un miros pe care sa il suporti) si o crema hidratanta pentru piele foarte uscata (din nou, de la ce firma preferi tu si cu ce miros suporti)... eu imi luasem o crema la inceput de la dove si ma dadeam cu ea doar tinand toate geamurile deschise pentru ca nu suportam mirosul din tub... mirosul de pe mine era ok

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Ciuperci marinate?Mmmmm...Unde? In Mega? Am o noua pofta

dap si aveau la raionul de salate... si iti puneai cate vroiai eu o sa imi fac zilele astea salata de ciuperci cu maioneza si usturoi... asta e ultima pofta la mine
app... sotul meu a pus vreo 5 kg pana acum tinand pasul cu poftele mele ca eu mananc cate putin ca mi se face rau... si el mananca normal si chiar de cate 2 ori chiar radeau niste prieteni sambata de noi ca sotul o sa nasca inaintea mea, ca are burta mai bine dezvoltata

16+

Mergi la inceput