BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Maalox de ex merge bine in sarcina.

Eu nu am pofta de ceva deosebit... dar am facut niste eclere.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Ciuperci marinate?Mmmmm...Unde? In Mega? Am o noua pofta

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

dap si aveau la raionul de salate... si iti puneai cate vroiai eu o sa imi fac zilele astea salata de ciuperci cu maioneza si usturoi... asta e ultima pofta la mine
app... sotul meu a pus vreo 5 kg pana acum tinand pasul cu poftele mele ca eu mananc cate putin ca mi se face rau... si el mananca normal si chiar de cate 2 ori chiar radeau niste prieteni sambata de noi ca sotul o sa nasca inaintea mea, ca are burta mai bine dezvoltata

16+

Viki, ai grija cu maionezele. Sa fie din aia la borcan ca sa fii sigura ca e pasteurizata.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Ciuperci marinate?Mmmmm...Unde? In Mega? Am o noua pofta

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

dap si aveau la raionul de salate... si iti puneai cate vroiai eu o sa imi fac zilele astea salata de ciuperci cu maioneza si usturoi... asta e ultima pofta la mine
app... sotul meu a pus vreo 5 kg pana acum tinand pasul cu poftele mele ca eu mananc cate putin ca mi se face rau... si el mananca normal si chiar de cate 2 ori chiar radeau niste prieteni sambata de noi ca sotul o sa nasca inaintea mea, ca are burta mai bine dezvoltata

16+

Viki, ai grija cu maionezele. Sa fie din aia la borcan ca sa fii sigura ca e pasteurizata.

14+

blue... am grija cu maioneza eu pana acum am mancat doar maioneza facuta de mine din galbenusuri fierte iese mai galbena, dar e la fel la gust

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna burticutze frumusele :)!

Eu rar pe aici, dar citesc cu placere trairile voastre si ma bucur sa vad ca sunteti active. Cine zicea ca o sarcina nu seamana cu cealalta avea perfecta dreptate. Eu cu greturi si cu rau de ieri adica s-a gandit tocmai la 8 sapt sa imi arate ce poate, deci a 3-a nu seamana cu celelalte.

Maine mergem si noi la Dr sa vedem ce face gagilicea din burtic si sper sa vin cu vesti bune.

Pup.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

zbubu, cafea nu beau picant nici atat nu mananc si citrice foarte rar.
mena1906 chiar in seara asta o sa incerc reteta ta e foarte interesanta supliment nu mia dat decat ferro-folgamma.
vikisor gel de dus crema folosesc deja de la dove si o crema hidratanta unde iam mai adaugat si eu putin ulei de masline dar rezultatul este pt cateva ore apoi ma cojesc iar.
multumesc petru sfaturi va pe toate
maine am control si ecografie am emotii mari sa vad ca sunt bine, sa aflu ce am ufff abia astept sa ma duc maine nu mai am rabdare.azi dimineata mam trezit cam speriata cu gandul la o femeie care era data trecuta la cabinet si avea o sarcina oprita din evolutie la 4 luni imi este frica mai ales ca mie nu prea mia cresut burta si ma gandesc la ce e mai rau cateodata.am scris cam mult si numai prostioare

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Salut burticilor!
In primul rand bun venit fetelor noi! Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!Mi-am dorit si eu gemanasi; asa ma gandeam eu scap de emotiile unei a doua sarcini si nasteri
Noi ne-am intors luni de la mare un pic mai negricioase si mai incarcate de energie; am prins o vreme superba iar cand am plecat noi incepuse o furtuna
Maine e programarea la BT si deja nu mai pot de frica; sper sa fie totul bine mai ales ca nu am mai dus burtica la ecograf din sapt 7.
Rezultatele la analizele de trim I le iau abia sapt viitoare... deci stau in stres continuu si cred ca asa o sa fie pana o sa nasc
Va pup si o seara faina va dorec!

Mergi la inceput