BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Crismac, daca pleci cu masina de la spital e obligatoriu!

Cu iesitul afara... noi stam la casa, langa Bucuresti. Deci o sa iesim in curte, dar daca iarna asta o sa fie la fel ca in ultimii 3 ani o sa ia aer din balcon. Anul asta am ramas in arest la domiciliu de vreo 4 ori din cauza zapezii care imi venea pana la sold. Catelele saracele nici nu puteau sa faca pp ca lumea

Eu am o lista de la o prietena care se tot plimba de vreo 4 ani de la o gravida la alta si fiecare mai face adnotari cu ce i s-a parut inutil si ce ar trebui luat etc. Pe aia o sa ma bazez + ce mai ziceti voi

14+

Mergi la inceput

Ce bine ca avem si gemenei! Sarcina usoara!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui diancic2002

Buna fetelor , si eu va citesc de ceva timp, mai ales ca ma incadrez si eu la bulgarasii de ian-febr 2013....cred eu... pt ca si eu am o sarcina gemelara de 14 s si 4 zile, si din cate stiu gemenasii vin mai devreme cu vreo luna

Lidia88, suntem destul de aproape ca si varsta sarcinii, si cu 2 puiuti, si eu sper ca la urmatoarea eco, adica joi, sa se vada ce sunt

Am vazut ca s-a discutat despre utrogestan, la un anumit moment, eu si acum iau 800 mg pe zi vaginal, n-m reactii adverse, si-l iau de la inceputul sarcinii, vedem la eco daca doza va fi micsorata sau nu...

14+

bine ai venit! sa ai o sarcina frumoasa si usoara!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Super, avem si mamici de bulgarasi gemeni!!! Bine ati venit si sarcini usoare si la termen cu bulgarasi sanatosi!!!

Eu am vazut niste rochite ataaat de frumoaseeee, m-am topit toata si desi mi-a zis doctorita ca 80% ar cam fi baiat, imi joaca inaintea ochilor aia 20% de vad numai rochite si codite impletite

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Azi se pare ca am reusit sa umplu o pagina singura ! Maseaua mea despre care am mai scris nu ma lasa in pace . Se pare ca trebuie sa o imbrac . Am fost din nou azi la dentist .

La prima sarcina eu mi -am pregatit patutul , din lemn , iar hainutele le-am luat dupa nastere . Doar pe cele de iesire din maternitate . Ca am primit destul de multe dupa aceea . Am pastrat toate hainutele lui Ionut si cum se anunta tot baiat probabil ca voi refolosi o mare parte din ele . Biberoane si suzeta am cumparat dupa aceea . Suzeta nu a acceptat-o iar biberonul l-am folosit la ceai sau la laptic atunci cand mami nu era acasa la timp pt. alaptat .
Sterilizator nu-mi iau nici eu . Consider ca este un moft. Am spalat biberoanele cu detergent si apa apoi le-am fiert iar copilul meu nu a avut nici o problema cu stomacul .

O prietena de-a mea steriliza toate biberoanele , craticioarele , tot ce avea legatura cu mancarea bebelului . Alimentatie strict ca la carte ... Totul numai dupa carte . La un an si jumatate fetita ei a fost operata pt . apendicita cu peritonita . A stat cu drenul in operatie vreo 4-5 zile .
Bine fiecare face cum considera de cuviinta . Eu nu prea intentionez sa stau acasa 2 ani . M-as limita la 7-8 luni dar depinde si de bebe . Vom vedea .

Aschiutza nu-ti face griji ca nu-l simti pe bebe in fiecare zi . E normal ca acum este inca prea mic . Peste o luna te va saluta zilnic . Nici eu nu-l simt in fiecare zi dar si cand se supara si-mi trage cate un picior

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Crismac, daca pleci cu masina de la spital e obligatoriu!

Cu iesitul afara... noi stam la casa, langa Bucuresti. Deci o sa iesim in curte, dar daca iarna asta o sa fie la fel ca in ultimii 3 ani o sa ia aer din balcon. Anul asta am ramas in arest la domiciliu de vreo 4 ori din cauza zapezii care imi venea pana la sold. Catelele saracele nici nu puteau sa faca pp ca lumea

Eu am o lista de la o prietena care se tot plimba de vreo 4 ani de la o gravida la alta si fiecare mai face adnotari cu ce i s-a parut inutil si ce ar trebui luat etc. Pe aia o sa ma bazez + ce mai ziceti voi

14+

bine ca ai spus de faza cu scaunelul de masina si eu stau langa bucuresti, dar la bloc,,, si parcarea de iarna a puiului meu o sa fie balconul

16+

Mergi la inceput

Apropos de targuri, pt gravidutele din Bucuresti, baby expo e din 20 sept la Polivalenta

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si aici scoica de masina e obligatorie. Dar la felul in care conduc cetatenii din orasul meu, nici nu as merge cu bebe o secunda fara scoica!!!

Re carucior: pt bebe nu e recomandat sa stea mai mult de 20 de min pe zi in scoica. Daca 3 in 1 inseamna ce cred eu ca e ala de pui scoica pe el, eu zic ca nu e prea bun. Am vazut insa f multi parinti avind asa ceva, interzise nu sunt . Noi ne-am luat unul scump de la Hartan (ma rog, exista si duble ca pret fata de ce am luat noi, dar deja e mai mult ca diferenta intre skoda si mercedes ) pt ca am vrut multe de la el: sa ne intre usor in masina (am probat cind l-am cumparat daca intra), sa se plieze usor, sa fie el insusi usor de manevrat, sa aiba minerul rabatabil pt ca diferenta dintre mine si sot e de 35 de cm, sa fie stabil si sa nu ma lase pe primul caldarim cu o roata in drum, rotile sa nu fie din alea umplute cu aer ca sa nu se sparga cind imi e lumea mai draga, sa fie inchis la culoare ca sa nu stau sa il spal saptaminal. Luati in considerare cei din Bucuresti daca veti merge cu tramvaiul sau autobuzul sa putei urca si singure daca nu va sare nimeni in ajutor. Singurele accesorii pe care le-am luat au fost o plasa de tintari universala de la drogherie si o chestie de atirnat cu mutunei. Protectie de ploaie a avut din start. Geanta pt scutece am luat tot de la drogherie ieftin (gen DM) si nu de la firma caruciorului, ca ma costa de 3 ori mai mult.

Noi am iesit iarna fara probleme, desi si noi am avut iarna serioasa (fiul avea deja insa 4 luni), dar aici ti-i se recoamnda oricum sa nu il infofolesti, sa ai in dormitor intre 16 si 18 grade ( ). eu nici macar cu caciulita nu l-am culcat, ca mi-era teama ca tot miscindu-se si-o trage peste fata (eu am avut un pui foarte agitat si miscacios de mic). Doar cind sint sub 0 grade nu e bine sa stai prea mult cu el afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

fetele am fost si l-am vazut pe bebe. Este atat de frumos si ii bate inimioara tare-tare. Sunt tare mandra de puiutul meu. Am si pozici.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ce bine se vede care dintre noi mai are copii acasa

1.Va sfatuiesc calduros si sincer sa cititi cit mai multe topicuri despre cum trebuie sa fie caruciorul ideal. O sa descoperiti niste chestii incredibile care nici nu v-ar fi putut trece prin cap, pt ca-s constatari generate de experientele celor care le-au folosit.
Pentru ca a venit vorba, as vrea sa spun doar ca mie carucioarele tip 3 in 1 mi se par incomode pentru ca-s foarte grele si pentru ca ocupa f mult spatiu inclusiv pliate. Caruciorul este util si in casa, trebuie sa incapa in portbagaj (si poate vreti sa mai incapa cite ceva pe acolo, mai ales cind plecati in concediu). Ca sa nu investiti nici o caruta de bani si sa aveti si ceva util, va recomand ceva din gama medie, pliabil tip umbrela si cu spatarul reglabil pina la orizontala, pe care sa-l folositi pina dupa 1 an, urmind ca apoi sa luati ceva ieftin, foarte usor si foarte sport. Si mai sunt muuulte de avut in vedere

Pisigri, eu sunt fan carucior 3 in 1... Desi .. e drept ca am fost nevoiti sa skimbam masina si faptul ca ocupa 1/3 din portbagaj a fost unul dintre motive... Sigur ca nu singurul.

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput