BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 13
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_88 Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici gravidutza in 14 saptamani cu 2 bebei.miercuri ma duc la ecografie poate am noroc si vad ce sunt tinand cont ca sunt in casute separate poate am fetita si baiat. |
Bine ai venit ! Ce frumooos !!
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
vikisor spune:
citat din mesajul lui Lidia_88 Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici gravidutza in 14 saptamani cu 2 bebei.miercuri ma duc la ecografie poate am noroc si vad ce sunt tinand cont ca sunt in casute separate poate am fetita si baiat. |
Lidia, bine ai venit! si felicitari!!! gemeni... ce frumos sa ai o sarcina frumoasa si usoara!
16+
dankutza spune:
citat din mesajul lui mena1906 Iau Femibion 2, Dancutza! Sunt foarte multumita de el! Pana sa il iau bebe al meu era mai mic cu 2 zile si acum e mai mare cu app o saptamana decat standardul. Sper sa se mentina asa ca daca continua va trebui sa facem o pauza. Cat despre pofta de mancare mananc de 4 pana la 7 ori pe zi, mese mici si usoare (gen: ou fiert+1rosie+1castravete sau 2 piersici sau 1 sandvish cu telemea). UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin |
Deci nu ti-a facut pofta de mancare? Ca mie de asta mi-e frica...
11+
vikisor spune:
pisigri, sa stii ca eu am apelat la cunostintele surorii mele (ea are 2 fete) si am rugat-o sa imi zica clar ce imi trebuie si ce nu, ca sa nu dau bani aiurea pe lucruri ea chiar sta in finlanda si mi-a spus despre beneficiile aerului curat pentru copil, chiar si iarna si eu nu ma vad stand mereu in casa...
16+
crismac spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Eu intentionez sa mergem la targul de bebei. Nu stiu cand o sa fie exact, dar ar trebui sa fie o editie prin august-septembrie. Ma gandesc ca vor avea reduceri si vom lua carutul ca mie imi pare cea mai mare cheltuiala (vreu din acela 3 in 1). Patut luam de la Ikea. Hainute vom primi cu siguranta f multe. Nici eu nu cred in superstitii si apoi e o prostie (parerea mea) sa astepti sa nasti, iar cat timp esti la maternitate tati sa alerge ca zabaucul sa inregistreze progenitura, sa ia carut (nu te lasa sa iesi din spital fara scoica de masina), sa ia patut, hainute, paturica etc, etc. In plus, e fun sa cumperi toate astea! 14+ |
Din care spital nu te lasa sa iesi cu copilul fara scoica de masina ??? Serios ???
www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu
crismac spune:
Bine ai venit ! Prima pereche de gemeni ! Frumos!
16 + cu
crismac spune:
citat din mesajul lui pisigri Ce bine se vede care dintre noi mai are copii acasa 1.Va sfatuiesc calduros si sincer sa cititi cit mai multe topicuri despre cum trebuie sa fie caruciorul ideal. O sa descoperiti niste chestii incredibile care nici nu v-ar fi putut trece prin cap, pt ca-s constatari generate de experientele celor care le-au folosit. Pentru ca a venit vorba, as vrea sa spun doar ca mie carucioarele tip 3 in 1 mi se par incomode pentru ca-s foarte grele si pentru ca ocupa f mult spatiu inclusiv pliate. Caruciorul este util si in casa, trebuie sa incapa in portbagaj (si poate vreti sa mai incapa cite ceva pe acolo, mai ales cind plecati in concediu). Ca sa nu investiti nici o caruta de bani si sa aveti si ceva util, va recomand ceva din gama medie, pliabil tip umbrela si cu spatarul reglabil pina la orizontala, pe care sa-l folositi pina dupa 1 an, urmind ca apoi sa luati ceva ieftin, foarte usor si foarte sport. Si mai sunt muuulte de avut in vedere 2.Cumparaturi pt bebe. Cind s-a nascut Ilinca - mai devreme decit era preconizat, si dupa destule emotii - aveam patul ei (din lemn), salteaua, interfonul (ceea ce trebuie sa cumpar si de data asta, ca ala a sucombat saracul) si peretele pictat cu desene animate. Mama s-a dus si i-a cumparat repede haine de iesit din maternitate si citeva body-uri. In primele 3 luni bebe creste f repede. La haine, e diferenta intre un nou nascut de 2500g si unul de 4000g. Pentru primele 3 luni si eu m-as baza pe haine primite cadou si pt citeva lucrusoare luate "la repezeala", oricum, nu multe, pt ca nici n-o sa apuce sa le poarte. Nu e nici o placere sa tot tragi de bebe ca sa faci parada modei cu el. Nu recomand sub nici o forma haine care se imbraca pe cap. Noi ne-am inteles f bine cu bodyuri cu capse intr-o parte si cu salopete cu pantalon si pieptar. Pentru foarte frig, mai mergeau salopetele intregi, incheiate de la git pina la o labuta cu capse. 3.Nu va amagiti ca o sa stati cu bebelusii in casa nu stiu cit. bine, n-o sa iesiti pe viscol sau la -20 dar copii se nasc iarna peste tot, ba unii se mai nasc si prin tarile nordice, unde sa nu iasa iarna din casa ar fi sinonim cu sa nu iasa deloc din casa. Aerul curat nu face rau nimanui. Nu recomand insa plimbarile prin supermarketuri, prea multi crocobauri si prea mare aglomeratie. In plus, iesitul din casa e de mare ajutor si pt programul lui bebe, si pt "integritatea" mamei (faci cu capul sa stai 24/24 inchis in casa cu bebe colicos). 4. Am avut cind am venit cu Ilinca acasa, un biberon - am preferat clasic de sticla, ca sa evit BPA-uri si mirosul pe care il capata plasticul - si o suzeta. Nu am folosit nici, nici. suzeta a scuipat-o urgent, biberonul nu a fost cazul. Oricum, sterilizator nu mi-as lua nici daca nu as putea alapta. Imediat dupa ce a terminat laptele, biberonul se spala de minune cu apa calda si detergent de vase, apoi se lasa la uscat. sinul, fie si spalat cu sapun inainte si dupa fiecare alaptare (ceea ce nici nu e f recomandat de altfel) nu e steril. sa ma iertati sa ma dau desteapta, povestesc si eu din experienta si amintiri IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+ |
Sunt de acord cu tine 100%
16 + cu
crismac spune:
citat din mesajul lui diancic2002 Buna fetelor , si eu va citesc de ceva timp, mai ales ca ma incadrez si eu la bulgarasii de ian-febr 2013....cred eu... pt ca si eu am o sarcina gemelara de 14 s si 4 zile, si din cate stiu gemenasii vin mai devreme cu vreo luna Lidia88, suntem destul de aproape ca si varsta sarcinii, si cu 2 puiuti, si eu sper ca la urmatoarea eco, adica joi, sa se vada ce sunt Am vazut ca s-a discutat despre utrogestan, la un anumit moment, eu si acum iau 800 mg pe zi vaginal, n-m reactii adverse, si-l iau de la inceputul sarcinii, vedem la eco daca doza va fi micsorata sau nu... 14+ |
Bine ati venit ! Doua perechi de gemeni inscrisi intr-o zi !!!
16 + cu
crismac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Deci nu ti-a facut pofta de mancare? Ca mie de asta mi-e frica... 11+ |
Si eu iau Femibion 2 si am luat si Femibion 1 . Nu-mi face pofta de mancare . Daca dr. recomanda probabil ca este bine sa iei .
16 + cu
mena1906 spune:
Bina ai venit! Sarcina usoara si nastere la termen iti dorim! Sunt bucuroasa ca avem o mami de gemeni printre noi. Sa ne tii la curent.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin