BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Se pare ca e Kidex din 29 noiembrie.
Baby Boom:
Editia de vara: 7 - 9 septembrie, Centrul Expozitional Constanta
Editia de toamna: 8 - 11 noiembrie 2012, Romaero Baneasa, Bucuresti
Editia de iarna: 14 – 16 decembrie 2012, Brasov Business Park

14+

super! deci noiembrie e luna de cumparaturi

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dap, pana atunci strangem banuti
Oricum, sigur nu voi avea rabdare pana in noiembrie si sigur voi lua ceva maruntisuri pana atunci.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici gravidutza in 14 saptamani cu 2 bebei.miercuri ma duc la ecografie poate am noroc si vad ce sunt tinand cont ca sunt in casute separate poate am fetita si baiat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Dap, pana atunci strangem banuti
Oricum, sigur nu voi avea rabdare pana in noiembrie si sigur voi lua ceva maruntisuri pana atunci.

14+

eu am pus ochii pe niste hainute cu "i love mom/i love dad"... si pe un body pe care scrie "tu esti mare, eu tip tare" asa incat va dati seama ca o sa mi le cumpar

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu la baietel nu am cumparat nimica pina in luna a opta, cind am fost sigura ca are sanse mari sa supravietuiasca. Mi-ar fi fost imposibil sa ma intorc fara bebe acasa intr-o casa cu o camera de copil goala si care sa imi tot aduca aminte. Dar asta sunt eu si fiecare face dupa cum il tin nervii.

In afara de pat, carucior, carut pt masina si cada pt baie, celelalte chiar ca se pot cumpara cu putin inainte sau dupa nastere. Mamicile la primul copil au marele talent sa cumpere mult prea mult la marimile mici. Bun, daca au copii cooperanti care se lasa schimbati de nu stiu cite ori pe zi, se merita. Al meu nu a fost tipul ala si am ramas cu unele lucruri primite nepurtate. Tot la inceput exista tendinda sa cumperi haine superbe dar neconfortabile, care se imbraca greu la un bebe la care trebuie sa íi sustii capul, sunt incomode la schimbat scutecul sau nu sunt pt anotimpul potrivit (de ex acu nu se merita sa cumparati lucruri, pt ca sunt pt vara, iar bebeii nostri se vor naste iarna). De exemplu in perioada cind baiatul meu mergea de-a busilea am primit multi pantaloni cu butoni de metal si buzunare cu butoni la genunchi, care il incomodau de numa-numa.

In nici un caz nu m-as arunca sa cumpar inainte de a naste pompa de muls si perna de alaptat, atita timp cit nu e clar de ce vei avea nevoie. Multe biberoane si aparat de dezinfectat as lua numai daca as stii din start ca nu vreau sa alaptez. Noi am luat 2 biberoane si au ramas nefolosite, juniorul refuzind cu indirjire sa bea din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Ashchiutza, sunt de acord cu tine! Incerc sa ma abtin sa nu iau lucruri inutile, dar mie nu imi place sa stiu ca nu am totul pregatit (indiferent de situatie). Hainute nu o sa iau nu stiu ce pt ca oricum, noi nastem iarna asa ca pana vom putea iesi afara creste bebelu' si va avea nevoie de alte haine. Eu ma gandesc sa iau ceva mai grosut pt cand vom iesi din spital, in rest chestii lejere de stat in casa.

14+

Mergi la inceput

aschiuta... sunt de acord cu tine hainutele de care ziceam cu I love mom/i love dad sunt niste body-uri cu maneca lunga, niste sosetele si niste caciulite si toate merg de purtat iarna si nu ma apuc sa cumpar nimic pana nu fac inventarul hainelor pe care le am deja

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Mena felicitari pt avansul lui bebe. Ce bine ca a recuperat!

Ella unde te duci acum dupa Chadi. Stii ca s-a inchis Dacia? Cezara si Adela s-au mutat la Columna. De Bechir nu stiu pe unde e, oricum nu o agreez, desi ce am in burtica e si reusita ei (ea a facut procedura). Imi place de Chadi. Am facut cu el HSG in ianuarie. MAre domn! Are o mana asa de usoara. Eram asa de speriata. Dupa ce m-a injecatat odata, mi-a spus "cu asa trompe sigur facem un copil". O sa nasti cu el? La Giulesti? Ti-a recomndat si el sa faci totusi inca o eco prin saptamana 16-17-18?
Eu inca sunt la Cezara, dar dupa DT voi zbura catre Haiduc. Nu am incredere in ea sa nasc cu ea.

Dankutza , Dacia nu se inchide. Doar ca Bechir, Cezara nu vor mai activa acolo. Chadi e acolo. Eu la el ma duc la Dacia. Voi face saptamana viitoare o eco se 17s cu Dinu. Nasterea nu intentionez sa o am la Giulesti. M-am orientat spre Sanador. Asta dupa ce m-am consultat si cu Chadi. Cu el se mai poate si la Regina Maria.

+16s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ce bine se vede care dintre noi mai are copii acasa

1.Va sfatuiesc calduros si sincer sa cititi cit mai multe topicuri despre cum trebuie sa fie caruciorul ideal. O sa descoperiti niste chestii incredibile care nici nu v-ar fi putut trece prin cap, pt ca-s constatari generate de experientele celor care le-au folosit.
Pentru ca a venit vorba, as vrea sa spun doar ca mie carucioarele tip 3 in 1 mi se par incomode pentru ca-s foarte grele si pentru ca ocupa f mult spatiu inclusiv pliate. Caruciorul este util si in casa, trebuie sa incapa in portbagaj (si poate vreti sa mai incapa cite ceva pe acolo, mai ales cind plecati in concediu). Ca sa nu investiti nici o caruta de bani si sa aveti si ceva util, va recomand ceva din gama medie, pliabil tip umbrela si cu spatarul reglabil pina la orizontala, pe care sa-l folositi pina dupa 1 an, urmind ca apoi sa luati ceva ieftin, foarte usor si foarte sport. Si mai sunt muuulte de avut in vedere

2.Cumparaturi pt bebe. Cind s-a nascut Ilinca - mai devreme decit era preconizat, si dupa destule emotii - aveam patul ei (din lemn), salteaua, interfonul (ceea ce trebuie sa cumpar si de data asta, ca ala a sucombat saracul) si peretele pictat cu desene animate. Mama s-a dus si i-a cumparat repede haine de iesit din maternitate si citeva body-uri.
In primele 3 luni bebe creste f repede. La haine, e diferenta intre un nou nascut de 2500g si unul de 4000g. Pentru primele 3 luni si eu m-as baza pe haine primite cadou si pt citeva lucrusoare luate "la repezeala", oricum, nu multe, pt ca nici n-o sa apuce sa le poarte. Nu e nici o placere sa tot tragi de bebe ca sa faci parada modei cu el. Nu recomand sub nici o forma haine care se imbraca pe cap. Noi ne-am inteles f bine cu bodyuri cu capse intr-o parte si cu salopete cu pantalon si pieptar. Pentru foarte frig, mai mergeau salopetele intregi, incheiate de la git pina la o labuta cu capse.

3.Nu va amagiti ca o sa stati cu bebelusii in casa nu stiu cit. bine, n-o sa iesiti pe viscol sau la -20 dar copii se nasc iarna peste tot, ba unii se mai nasc si prin tarile nordice, unde sa nu iasa iarna din casa ar fi sinonim cu sa nu iasa deloc din casa. Aerul curat nu face rau nimanui. Nu recomand insa plimbarile prin supermarketuri, prea multi crocobauri si prea mare aglomeratie. In plus, iesitul din casa e de mare ajutor si pt programul lui bebe, si pt "integritatea" mamei (faci cu capul sa stai 24/24 inchis in casa cu bebe colicos).

4. Am avut cind am venit cu Ilinca acasa, un biberon - am preferat clasic de sticla, ca sa evit BPA-uri si mirosul pe care il capata plasticul - si o suzeta. Nu am folosit nici, nici. suzeta a scuipat-o urgent, biberonul nu a fost cazul. Oricum, sterilizator nu mi-as lua nici daca nu as putea alapta. Imediat dupa ce a terminat laptele, biberonul se spala de minune cu apa calda si detergent de vase, apoi se lasa la uscat. sinul, fie si spalat cu sapun inainte si dupa fiecare alaptare (ceea ce nici nu e f recomandat de altfel) nu e steril.

sa ma iertati sa ma dau desteapta, povestesc si eu din experienta si amintiri

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Buna fetelor , si eu va citesc de ceva timp, mai ales ca ma incadrez si eu la bulgarasii de ian-febr 2013....cred eu... pt ca si eu am o sarcina gemelara de 14 s si 4 zile, si din cate stiu gemenasii vin mai devreme cu vreo luna

Lidia88, suntem destul de aproape ca si varsta sarcinii, si cu 2 puiuti, si eu sper ca la urmatoarea eco, adica joi, sa se vada ce sunt

Am vazut ca s-a discutat despre utrogestan, la un anumit moment, eu si acum iau 800 mg pe zi vaginal, n-m reactii adverse, si-l iau de la inceputul sarcinii, vedem la eco daca doza va fi micsorata sau nu...

14+

Mergi la inceput