BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!
Raspunsuri - Pagina 11
aschiutza spune:
Viki, asa se simte la primul bebe, felicitari!
Eu pe al meu nu l-am mai simtit, asa ca sunt un pic in panica si cred ca azi dau comanda de Angelsound pe Amazon.
Simina, cit de tare a trebuit sa fii. O poveste trista cu final frumos .
Katy, si mie cind imi e frig simt cum se contracta burta. Asa ca am mare grija sa stau infofolita. Si tensiunea mea e in beci, ca a ta, dar eu nu beau cafea de fel. Pe mine ma ajuta ceva dulce (banana, ciocolata).
Blue-sea, bine ai venit din concediu. In Ro nu exista posibilitatea sa iti reduca ginecologul orele de lucru pina la nastere?
mena1906 spune:
Bluesea vorbeste cu ginecologul sa iti dea scrisoare sa ti se reduca programul de lucru cu o patrime. Apoi da-i sefei sau hr-ului scrisorica medicala si bate-i la cap sa iti reduca programul . La mine a durat aproape 2 saptamai si de azi incep si eu sa lucrez 6 ore. Vei avea aceleasi drepturi salariale.
Te inteleg perfect. Si eu simt ca o iau razna cu cate responsabiitati am pe cap. Inainte le duceam pe toate si imi mai luam pe de-asupra dar acum simt ca nu mai pot.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
zbubu spune:
Fetelor, ma uit in disperare dupa hainute pentru copii, desi stiu ca-i prea devreme, unele sunt atat de frumoase incat imi vine sa le comand pe loc voi le-ati cumparat ceva bulgarasilor?
13+
Blue_sea spune:
Mena, ma gandesc sa fac asta la urmatoarea vizita, adica sapt viitoare. Stiu care e treaba caci lucrez in hr
Apropos de vopsele de par: pana la urma am revenit la culoarea mea naturala (saten inchis) pt ca henna blond nu prinde deloc pe parul natural mai inchis la culoare. Asa ca poate dupa ce voi naste voi redeveni blonda.
14+
majia spune:
Buna fetelor,
Bubble, felicitari pentru bulgarasa! Michele e un nume frumos.
Blue, ti-a priit vacanta? Si eu abia astept sa intru in concediu prenatal, mai e atat de muuult .
Zbubu, eu inca nu am cumparat nimic dar ma tot uit deja sa vad cum o sa facem cu carutul ... avem unul de la baiat dar la care ar trebui inlocuite rotile...
Viki, felicitari, l-ai simtit pe bebe !
Aschiutza, si eu cred ca il iei degeaba, o sa-l simti in curand pe bebe. Incearca sa te relaxezi .
Ce de putzosi s-au anuntat deja la noi in listuta .
Nu mai stiu cine intreba, eu iau elevit ... cand imi amintesc pentru ca contine fier si a constipa de nu ies afara calumea cu zilele . Dar trebuie sa ma pun mai serios pe luat, am luat si la baiat si m-am simtit foarte bine.
14+
mena1906 spune:
Zbubu eu i-am luat botosei de blanita maro, cu codita si degetele pe care scrie little bear. Par niste labute de ursulet <3 si niste body unisex.
Nu cred in superstitia ca "nu e bine" sa ii iei ceva. Daca se intampla ceva, Doamne fereste, nu voi suferi mai putin ca nu i-am luat ceva.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin
Blue_sea spune:
Eu intentionez sa mergem la targul de bebei. Nu stiu cand o sa fie exact, dar ar trebui sa fie o editie prin august-septembrie. Ma gandesc ca vor avea reduceri si vom lua carutul ca mie imi pare cea mai mare cheltuiala (vreu din acela 3 in 1).
Patut luam de la Ikea. Hainute vom primi cu siguranta f multe.
Nici eu nu cred in superstitii si apoi e o prostie (parerea mea) sa astepti sa nasti, iar cat timp esti la maternitate tati sa alerge ca zabaucul sa inregistreze progenitura, sa ia carut (nu te lasa sa iesi din spital fara scoica de masina), sa ia patut, hainute, paturica etc, etc. In plus, e fun sa cumperi toate astea!
14+
vikisor spune:
mena, ce frumos....
si eu ma uit la hainute de copii, dar inca nu i-am luat... astept sa vad ce este
nici eu nu sunt cu superstitiile... ca daca e sa i se intample ceva, Doamne fereste!, i se poate intampla chit ca ii cumperi haine, chit ca nu... eu mai multe hainute de la sora mea si o groaza de chestii de bebei primite... inclusiv patutul.. mai incerca o colega sa imi explice ca e ghinion sa am haine si lucruri de copii in casa... si i-am spus ca eu daca am primit chestiile alea, ce trebuia sa fac? sa le refuz? sa le spun oamenilor ca nu pot sa le iau pana nu nasc copilul? si oricum tot ce am primit mi-au fost date cu mare drag... eu mai glumesc din cand in cand ca patutul (l=am primit in noiembrie anul trecut) a fost cel care ne-a tinut noroc si am facut bebe
16+
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Eu intentionez sa mergem la targul de bebei. Nu stiu cand o sa fie exact, dar ar trebui sa fie o editie prin august-septembrie. Ma gandesc ca vor avea reduceri si vom lua carutul ca mie imi pare cea mai mare cheltuiala (vreu din acela 3 in 1). Patut luam de la Ikea. Hainute vom primi cu siguranta f multe. Nici eu nu cred in superstitii si apoi e o prostie (parerea mea) sa astepti sa nasti, iar cat timp esti la maternitate tati sa alerge ca zabaucul sa inregistreze progenitura, sa ia carut (nu te lasa sa iesi din spital fara scoica de masina), sa ia patut, hainute, paturica etc, etc. In plus, e fun sa cumperi toate astea! 14+ |
corect! ce idiotenie!
si eu tot de la ikea am patut si e tare simpatic
ahhh... targ de bebei... sa imi spui si mie cand e ca vreau si eu sa ma uit de chestii de luat
16+
Blue_sea spune:
Se pare ca e Kidex din 29 noiembrie.
Baby Boom:
Editia de vara: 7 - 9 septembrie, Centrul Expozitional Constanta
Editia de toamna: 8 - 11 noiembrie 2012, Romaero Baneasa, Bucuresti
Editia de iarna: 14 – 16 decembrie 2012, Brasov Business Park
14+