BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (10)!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Multumesc fetelor pentru primire sunteti foarte dragute .am avut un soc cand am aflat ca am gemeni ca nu imi doream dar acuma mam obisnuit cu ideea si ma simt o mamica norocoasa.va doresc la toate sarcini usoare.
diancic2002 ma bucur ca suntem apropiate ca sarcina sunteti mai mari cu 6 zile sper sa avem noroc sa vedem ce bebei avem in burtica.
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

fetele am fost si l-am vazut pe bebe. Este atat de frumos si ii bate inimioara tare-tare. Sunt tare mandra de puiutul meu. Am si pozici.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Felicitari !

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Katy, felicitari pt asa veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

fetele am fost si l-am vazut pe bebe. Este atat de frumos si ii bate inimioara tare-tare. Sunt tare mandra de puiutul meu. Am si pozici.

8+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Felicitari !

www.gradinacris.blogspot.com
16 + cu

Si de la noi !

Eu nu stiam faza cu 20 de minute in scoica. Si daca pleci cu bebe la drum lung cu masina, unde-l pui? Dar de ce e naspa? Ca ma gindesc ca la cit de pliat sta bebe in burtica....supravietuieste si la 2-3 ore de mers pina la un munte? Si daca il tii in brate (acasa, pe luna, nu conteaza), doar nu sta cu coloana perfect dreapta?
Nu mai tin minte bine de la Ilinca, e drept ca pina la 6 luni nici nu am plecat cu ea la drum lung...si cu bebe va fi probabil cam la fel, ca n-avem unde sa plecam in miez de iarna, intreb de curiozitate.

Mada, am zis, mie mi se par super mari si grele carucioarele astea 3 in 1. Vineri am refuzat un 3 in 1 avantajos ca pret (un second care arata f bine) exact pe acest considerent. Bine, e drept, eu mai am scoica de la Ilinca, am caruciorul ala semi-sport cu spatar rabatabil care este practic nou, Ilinca a stat in el de 2 ori in viata ei...

Ma bag la programul de seara....va pup, ne auzim miine !

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Katy, felicitari !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici gravidutza in 14 saptamani cu 2 bebei.miercuri ma duc la ecografie poate am noroc si vad ce sunt tinand cont ca sunt in casute separate poate am fetita si baiat.

bine ai venti!!!sarcina usoara in continuare!!!
cateva date pt pagina astept de la tine ca s ate trec in listutza!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui diancic2002

Buna fetelor , si eu va citesc de ceva timp, mai ales ca ma incadrez si eu la bulgarasii de ian-febr 2013....cred eu... pt ca si eu am o sarcina gemelara de 14 s si 4 zile, si din cate stiu gemenasii vin mai devreme cu vreo luna

Lidia88, suntem destul de aproape ca si varsta sarcinii, si cu 2 puiuti, si eu sper ca la urmatoarea eco, adica joi, sa se vada ce sunt

Am vazut ca s-a discutat despre utrogestan, la un anumit moment, eu si acum iau 800 mg pe zi vaginal, n-m reactii adverse, si-l iau de la inceputul sarcinii, vedem la eco daca doza va fi micsorata sau nu...

14+

bine ai venit !! sarcina usoara in continuare!!!
astept si d ela tine datele pt prima pagina!!!
ce frumos, avem 2 burtici cu gemanasi!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Mada, am zis, mie mi se par super mari si grele carucioarele astea 3 in 1. Vineri am refuzat un 3 in 1 avantajos ca pret (un second care arata f bine) exact pe acest considerent. Bine, e drept, eu mai am scoica de la Ilinca, am caruciorul ala semi-sport cu spatar rabatabil care este practic nou, Ilinca a stat in el de 2 ori in viata ei...

Eu il am in bune conditiuni pe-al Adelei, cum ti-am zis, amortizam investitia in infrastructura. Numai sa nu fie prea... roshu!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Bluesea vorbeste cu ginecologul sa iti dea scrisoare sa ti se reduca programul de lucru cu o patrime. Apoi da-i sefei sau hr-ului scrisorica medicala si bate-i la cap sa iti reduca programul . La mine a durat aproape 2 saptamai si de azi incep si eu sa lucrez 6 ore. Vei avea aceleasi drepturi salariale.
Te inteleg perfect. Si eu simt ca o iau razna cu cate responsabiitati am pe cap. Inainte le duceam pe toate si imi mai luam pe de-asupra dar acum simt ca nu mai pot.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 15+ cu Eduard Florin

eu de o luna am program redus ... odata ce am dus la HR adeverinta de la medicul de fam si de la ginecolog , de a doua zi am avut program de 6 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Aschiuta felicitari pt bebe miscacios.

Mena ma gandesc acum ca Cezara avea dreptate cand zicea sa merg cu Femibion pana la nastere ca sa nu mai aiba copilul retrad de crestere intrauterin...

Ioana super ca vei fi si acolo la odisee cu Aruam. E o super fata careia i s-a intamplat un mare miracol. Nu stiu daca a spus acolo, dar are 8 ani in spate de infertilitate, tratamente, 4 inseminari, un FIV nereusit si a ramas gravi a doua luna dupa Fivul nereusit ... natural.
Si eu am vrut sa nasc la Cantacuzino cu dr Briceag (un dr mai in varsta). Plus ca spitalul este aproape de casa. SA nu fie cu suparare, dar mi se pare un ... abator.
Eu am renunatat si am sunat pe toata lumea care a facut copii si am citit si pe net. Concluzia: fuga la Filantropia. Este f civilizata acolo. In salon sunt doar 2 paturi. LA 2 saloane este un dus. Au si rezerva cu tv. Copii sunt pe acealasi etaj. Eu am nimerit cand faceau desinsectie si nu era pe etaj cu mine. Dar, asta a fost atunci. Asistentele sunt f dragute. MAi sunt si din alea mai in varsta care te "desfunda" (adica te trag de sfarcuri sa le desfunzi pt bebe, asta daca bebe nu poate). Curatenie maxima. Personalul vorbeste f frumos cu tine.
Daca vrei sa nasti natural- asta se promoveaza acolo- au saloane individuale pt travaliu. Adica esti singura. Moasele sunt f dragute. Stai pe un fel de pat, care are in lateral si "furculitele" alea pt picioare. Cand vine dr, nu trebuie sus-jos din pata s ate vada dr. Patul/masa pe care stai, se indoaie dela jumatate si se lasa in jos, astefle incat dr sa poata venii aproape de tine. Pui picioarele pe furculite si esti gata de nascut. Eu am vazut asta, pt ca m-a dus intr-o sala sa-mi puna curea din aia pe burta sa ma asculte. Dar am si vazut cand ma duceam la sala de operatii care e vizavi de salile de nasteri. Daca nu ma insel sunt vreo 3 sali. CAnd am trecut m-am uitat si am vazut ca femeile nu stateau chiar in vazul tuturor, chiar daca erau numai dr si moase pe acolo. Erau acoperite cu o aleza (un fel de scutec e finet) ca sa nu vada toata lumea.
Eu am nascut cu Catalin Haiduc pe care il recomand. Daca vrei neaparat cezariana, nu alege spitalul asta, pt ca astia fac cezariana numai cu aprobarea directorului si cu acte/eco doveditoare ca e o problema.

Tweetisor si mie imi da Cezara si Femibion si ACid Folic. Nu prea am inteles de ce...

Laura mersi de pontul cu ananasul. Habar nu aveam ca poate a fi asa de periculos. Sa mai spun ca am o pofta de ananas crud si chiar vroiam sa-mi iau. O sa-mi pun pofta in cui.
Sun consortul sa-mi ia o conserva de ananas ca nu mai pot de pofta... Sa mananc macar cateva bucatele.

Kmy vad ca tu te ocupi de prima pagina. Te rog, sa ma treci la gravidute de februarie, nu de ianuarie. DPN 8-10 februarie. PLus o fetita de 2,5 ani Cezara.
AM incercat calendarul chinezesc. LA mine zice baietel. Cu fetita nu s-a inselat.

Katy mersi Felicitari pt bebe miscacios.

Simina la Filantropia era super curatenie, chair si la WC.

Viki sigur era bebe. Fluturasi sub buric e bebe sigur.

Blue-Sea, Viki Baby expo e in prin septembreie, daca nu ma insel 20-23 septembrie.

Lidia, Diancic felicitari pt dubleta si bine ati venit!

Ella Cezara mi-a spus ca se inchide Dacia. Imi trag concluzia ca de fapt a fost ceva intre Cezara+Bechir cu Chadi. Poate nu s-au mai inteles la bani, ceva. Deh, banul, okiul .... Adela lucreaza in continuare la Dacia? LA Sanador o sa nasti cu el?

Pisi subscriu la tot ce ai spus. Cand ma gandesc cate tampenii i-am luat, pe care nu le-a folosit. Dar, deh, nu m-am putit abtine.

Mergi la inceput