** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 9
gabrielaene spune:
mamici
Am revenit si noi vineri din concediu si ieri am avut o nunta asa ca inca nu ne-am revenit. Sper sa am timp de recuperat, nici nu mai stiu unde ramasesem. Sper ca piticii sunt toti sanatosi.
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboleta La multi ani Nectarie ! La multi ani Matei ! Rodyka la multi ani fericiti alaturi de cei dragi ! Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
La multi ani si de la noi!!!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 35+ Elena
baby78 spune:
Michelle, Sorina Goga...cum va simtiti?....Eu am niste trairi si niste frici ca nu apuc sa nasc in luna august.....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
laurika1982 spune:
La multi ani Nectarie
La multi ani Matei Alexandru
La multi ani mami Rodyka
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
baby78 spune:
wow laurika1982 a inceput si la tine numaratoarea inversa........Eu asa stateam linistita si la Tudor si acum pana la 20 sapt...apoi constientizam ca a trecut jumatatea sarcinii si gata....
Parca ieri scoteam motatele pentru curajoasele delfinariului Alice si Adriana si acum urmam noi
Ce zboara timpul asta
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
rodyka spune:
matusa, alice, bambo, criSN, crissy, baby, puiutz, sorina, laurika si tuturor mamicilor le multumesc din suflet pentru urari, si vi le intorc inzecit
noi abia ne-am intors de la piscina , a fost su-per!! is tare obosita, imi pica ochii. tre sa fac glazura pentru tort si gata, va servesc cu cate-o felie barosana pe fiecare! plus bere cu lamaie, socata, un vin rosu si ce mai poftiti
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 wow laurika1982 a inceput si la tine numaratoarea inversa........Eu asa stateam linistita si la Tudor si acum pana la 20 sapt...apoi constientizam ca a trecut jumatatea sarcinii si gata.... Parca ieri scoteam motatele pentru curajoasele delfinariului Alice si Adriana si acum urmam noi Ce zboara timpul asta Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 35+ Mara Andreea |
EEE,eu imi fac curaj ca mai e :D..la voi e acum emotia mare.mercuri mergem la morfologie.eu una abia astept sa-mi tin puiul in brate.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
crispro spune:
Rodi, La multi ani, mamica draga! Iti doresc multe , multe bucurii si impliniri, asa cum meriti! Iti doresc sanatate si tot binele din lume! Esti o mamica deosebita, o femeie deosebita! Te imbratisam cu mult drag, scumpa noastra!
Va pup, merg la nani, ca is obosita. AM alergat dupa iedutz toata ziua! un pic nu sta, nu are stare, e pepsi! Incepe cu crize si tavaleli... valeu, ca is rupta!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Noi am ajuns pe la 8 jumate de la plaja, radu inca mai alearga prin pat da si cand picaaaaa pica lat
bumblebee spune:
Buna seara, mamici si delfnasi dragi!
Noi ieri am ajuns acasa, am fugit la curte sa mai pregatim terenul pt azi, cand l-am sarbatorit pe sufletelul nostru.
Sper sa pun poze zilele astea.. sunt tare tare restanta.
Sper sa va povestesc si eu despre intalnira de la Constanta (muult prea scurta)
Atat mai spun, deja ma doare sufletul si mai am putin si imi fac si pasaport pt casa locco. Are crize cu atata tras de par, urlete din toti rarunchii, palme cat cuprinde.. Cel mai rau este ca si noapta face la fel. Se linisteste in brate, ca eu nu am avut nervi sa il las sa urle mai mult de cateva minute. Aaa, in brate, mergand, ca urla si mai tare daca nu il plimb , sa mai spun cum curge parul daca ma asez?
Ma termina psihic si nu stiu ce sa-i fac, nu stiu cu ce l-am deranjat asa de tare..