** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, unde ati fost la plaja? Noi am fost dimineata, dupa amiaza nu am mai ajuns. De maine nu stiu daca mai merg, pt ca nu stiu cum parchez M-am gandit cand mi-ai dat mesajul (merci ) ca va intalniti, dar nu eram. Inca nu am descarcat pozele...
Puiutz, merci
Rody, bine ca v-a placut la piscina. A iesit bun tortul?
Baby, tinem pumnii sa nasti cand iti doresti si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Va pup dulce dulce de LA MULTI ANI!! cu intarziere..

La multi ani, de ziua numelui!
Ilinca Iulia (OtiliaV) Iuliana

La multi ani, Paulica-fara-frica!
Imi pare sincer rau ca nu mai stim nimic de voi...

La multi ani, Nectarica!!

Last, but not least
La multi ani, mamica draga, frumoasa, blanda si calma, Rody!
Iti doresc numai bine, ani multi, frumosi, impliniti si muuuulta iubire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, am fost jos la voi. Maine nu ajung nici eu. Daca nu plec marti dimineata poate reusim sa ne vedem putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Baby ce se intampla ai ceva presimtiri?!?

Noi dupa cum am povestit fetelor pe fb tot cu febra,am fost la dr ,n-are nimik la gat,nu secretii, era chiar vioaie,dar cu febra mare,am mai tinut-o putin afara ca vroia neaparat pa-pa si dupa 20 min am urcat in casa,a mancat f bine. Dr mi-a zis sa nu sar imediat cu antibioticul si sa astept 2zile cu antitermice-comprese-supozitor in ultimul caz daca nu cedeaza febra dupa 2 zile incep sa-i administrez antibioticul
Maine totusi plecam cu toate siropurile dupa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fete dragi,referitor la boala gura mana picior. Cume cu bubitele?ii mananca sau ii dor?am o prietena disperata cu gemeni de 3 ani si ma intreaba,stie ca activez pe forum. Si se poate da vreun calmant?gen nurofen?pe bubite se aplica ceva?cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici dragi!

Noi am fost in week-end la socrii, am stat toata ziua pe-afara, nici gand sa mai am timp si de net. Asa ca vin acum sa urez multa sanatate, bucurii si impliniri sarbatoritilor din ultimele zile:

La Multi ani Sabina!
La multi ani Paul!
La multi ani Nectarie!
La multi ani Matei!

La multi ani Rodi! Esti o mamica foarte speciala si tare draga mie! Sa-ti dea Dumnezeu multa, multa sanatate, ani buni, frumosi si linistiti, sa te bucuri de comorile tale. Te pup cu mare drag!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Baby ce se intampla ai ceva presimtiri?!?

Pai...am senzatia ca nu ma mai ajunge burtoiul....simt ca bubuie...plus ca am niste dureri cam ciudate si ma cam doare operatia....Am niste trairi fizice pe care nu le-am avut la Tudor...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rody, sa fii sanatoasa si fericita!

Paul Nectarie Matei
Victor nazdravan! Luisa!

Alina, of mami ce mai tragi si tu. Ziua munca, noaptea pe baricade. Eu am experimentata cele mai urate crize cand ii ieseau caninii si maselele mijlociei. Dar parca V are dantura completa. Oare viseaza urat deja?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crispro, bumble, ilinca, otilia, va multumesc pentru cuvintele frumoase , nu cred ca le merit chiar pe toate

ainotna, tortul a fost asa de bun ca n-a mai ramas nimic din el in 5 minute . 3 poze aici

La multi ani, Victor, pui nazdravan!

la multi ani, Luisa!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani Victoras!

bumbe, cand povestesti de V, ma duce gandul la Taz din desenele animate cu Tweety, Sylvester&Co

Mergi la inceput