** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 11
tanti spune:
La multi ani, Paul!
La multi ani Nectarie !
La multi ani Matei !
La multi an Victoras!
Rody, la multi ani
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Va pup dulce dulce de LA MULTI ANI!! cu intarziere.. La multi ani, de ziua numelui! Ilinca Iulia (OtiliaV) Iuliana La multi ani, Paulica-fara-frica! Imi pare sincer rau ca nu mai stim nimic de voi... La multi ani, Nectarica!! Last, but not least La multi ani, mamica draga, frumoasa, blanda si calma, Rody! Iti doresc numai bine, ani multi, frumosi, impliniti si muuuulta iubire!! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui baby78 Michelle, Sorina Goga...cum va simtiti?....Eu am niste trairi si niste frici ca nu apuc sa nasc in luna august..... Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 35+ Mara Andreea |
eu sunt cu no spa, scobutil la mine tot timpul si doctorita mi-a recomandat repaus total. ma chinui sa ajung pana pe 1 august. eu as vrea sa nasc pe 10, dar acum sa vedem ce are de spus si maimutzica.
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena
sorina_goga spune:
La multi ani Victor!!!!! Sa cresti mare si voinic!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena
saddie spune:
citat din mesajul lui Cris2010 La multi ani, Paul! La multi ani Nectarie ! La multi ani Matei ! Rody, la multi ani, multa sanatate si iubire! |
LA MULTI ANI!!! (scuze de intarziere )
anca_vlad spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
eu sunt cu no spa, scobutil la mine tot timpul si doctorita mi-a recomandat repaus total. ma chinui sa ajung pana pe 1 august. eu as vrea sa nasc pe 10, dar acum sa vedem ce are de spus si maimutzica. Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena |
intreaba medicul daca e ok sa iei si magne b6 l amine a dat rezultate si poate 1\2 diazepam seara!
la fel am vrut sa o dresez si eu pe mariuca acum doi ani sa mai stea pana pe 5 august, dar pe 30 iulie ne-am intalnit!
puiutz_mic spune:
La multi ani Vichisor plin de energie, sa fii sanatos, voios si sa faci crizute mai putine, fie-ti mila de mami si tati care te iubesc muuuuuuult de tot!
Alina sa va traiasca minunea de baiat, sa va aduca numai bucurii si perioada aceasta grea, epuizanta, sa treaca cat mai repede! Peste ani sunt convinsa ca ne vom aminti cu drag de anii acestia frumosi, desi dificili! Si succes cu bb2, sa vina cand va doriti voi, sa fie sanatos si ceva mai linistit decat fratiorul mai mare
Cu crizele...si noi suntem "prieteni" buni, jumatate din noaptea trecuta ne-am petrecut-o cu tavaleli, zvarcoleli si miorlaieli. L-am intrebat daca il doare ceva - burtica, dintii - a dat din cap ca nu. Nu m-am gandit sa-l intreb daca vrea apa (nu a vrut niciodata apa noaptea pana acum). In sfarsit, cand se lumina de ziua s-a gandit si el sa spuna ca vrea apa... . A baut la greu, s-a mai foit un pic si apoi s-a linistit.
Eu nu stiu daca putem pune numai pe seama eruptiei caninilor, maselelor starea de nervi si crizele copiilor nostri...cred ca este si perioada "ingrata" pe care o parcurg acum...probabil e dificil si pentru ei. Unii nu pot comunica bine si de aici tipete si frustrari. Altii pur si simplu...nu stiu ce vor. Alte tipete. Incepe sa-si arate coltii si personalitatea...
Deci... e greu. Sa speram ca pe la 3 ani se mai linistesc apele...cum spun psihologii.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Sorina deci asa...Elena cea mica e cam grabita. Tin pumnii sa stea in burtica cat trebuie, sa se faca mare.
Iuliana dar dr. tau ce zice? Ma gandesc ca toate simptomele astea sunt si din cauza cezarienei, la Tudor burtica, muschii erau intregi. Acum sigur e diferit. Unde nasti? La Euromaterna? Poate iti facem o vizita
Rodyka multumim mami pentru tratatie! Tortul e absolut demential, ti-am scris si pe Picassa, te rog mult de tot, da-ne si noua reteta minune!!!!!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!