** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 8
ainotna spune:
Noi ne-am intors din concediu, a fost frumos dar obositor, Bogdan a trebuit sa tina pasul cu noi iar noi cu el. Sasha ne astepta nerabdator, ne-a pupat, mai ales pe B, ii era tare dor de noi. Noua, ce sa mai zicem, am venit cu o zi inainte acasa, pt ca nu mai suportam inca o zi sa nu-l vedem.
Am vazut ca s-au intalnit fetele la Ct, ce rau imi pare ca nu eram.
Cris2010, voi ati mai fost in Mamaia?
Eu nu am apucat sa intru sa citesc. Ce am apucat sa intru sa mai urez. Intrasem si de ziua lui Vladut, dar m-am uitat putin in urma si nu am mai gasit, daca nu am reusit atunci, Crispro, iti urez acum sa-ti traiasca feciorul fericit pana la adanci batraneti!
Alice, tu mai esti in Ct?
rodyka spune:
sa vedeti cum n-am eu somn . e drept ca acum 38 de ani veneam pe lume senina nevoie mare chiar pe la ora asta, deci am fost din start pasare de noapte
am bagat tortul la frigider, initial am vrut sa nu fac, sa nu ma formalizez doar pentru noi... dar tati se pregatea sa cumpere unul plin de friscaaaa, asa ca m-am pus eu pe treaba si-am facut unul cu blat din biscuiti sfaramati cu unt, dimineata o sa-l si ornez
sunt 28º afara, dar pare mult mai cald, nici nu-mi vine sa ma pun in pat . si-apoi dimineata cine-i zombiiii??? eeeeeeuuu!!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
La multi ani Nectarie!
La multi ani Matei!
Rody, la multi ani mami! Sa ai de toate
Anca, bine ati revenit. Vrem poze
D-aia iti dadusem mesaj, sa vad daca snteti in cta, ca urna sa ne intalnim. Eu mai sunt in cta pana marti
bamboletta spune:
Neata
La multi ani Nectarie !
La multi ani Matei !
Rodyka la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
La multi ani, Paul!
La multi ani Nectarie !
La multi ani Matei !
Rody, la multi ani, multa sanatate si iubire!
Mamica Nataliei, 13+
baby78 spune:
La multi ani Nectarie
La multi ani Matei Alexandru
La multi ani mami Rodyka Sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de familia ta minunata!!!!
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
puiutz_mic spune:
La multi ani Nectarie! La multi ani Matei de bambi! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si ascultatori!
Rodyka la multi ani cu sanatate si multe bucurii alaturi de familia ta frumoasa!
Ainotna bine ati revenit din concediu!
Rubia ma bucur ca deja te simti mai bine!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!