** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Mersi de raspunsuri. Se pare ca bea cam multicel. Ea bea cam de 2 luni lapte de vaca. Parca mai putin bea lapte praf. Am incercat sa-i dau apa noaptea si imediat a reactionat.
Ar trebui sa facem o petrecere asa intre fete. Eu sunt singura de cateva zile si se pare ca mai trebuie sa fiu pe baricade vreo doua saptamani. Asa ca distractia continua .
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
paula_m spune:
S-a terminat si petrecerea. A fost f fain, copii s-au distrat de minune, noi, cei mari, am stat linistiti. Pana la urma au fost 7 copilasi, a ajuns si tortul. F bun, doar ca nu prea mi-a placut mie exteriorul la tort, dar faptul ca a fost chiar bun, a compensat si m-am facut ca nu vad ca Micky nu prea semana cu el .
Am avut si un mic incident, Raul a incercat sa stinga lumanarea cu degetelele si asa avem in plus si 2 besicute la degetele. Pana se insoara, trece...Am primit si cadouri frumoase, si bani ( desi le-am zis sa nu-i aduca bani), Raul se bucura de orice jucarie, dar ma duc eu la vanat jucarii ( activitatea mea preferata). Poze am pus pe FB, sunt cele facute de noi, o sa primesc si CD de la ei.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
rubia spune:
Paula am vazut pozele pe FB ,imi inchipui ca s-au distrat copiii.
Si sa fac urarile pt ziua de azi,daca tot am chef(si timp) de scris
La multi ani Nectarie
La multi ani Matei Alexandru
La multi ani mami Rodyka
Eu abia acum am termiinat de calcat si am mai pus ceva la spalat,intind rufele si pe urma o intind la somn ca nu mai pot.Sa stiti ca era vb de cadere de Ca ,banuiesc eu, pt ca am luat de dimineatapastila efervescenta si ma simt cu totul altfel,mult mai bine;maine iau multivitaminele si asa o sa alternez vreo luna.
rodyka spune:
la multi ani, Nectarie, minune cu ochi frumosi
la multi ani, Matei! bambi, ce mai faceti?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
rubia, ainotna,
paula, faina petrecerea
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ainotna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka la multi ani, Nectarie, minune cu ochi frumosi la multi ani, Matei! bambi, ce mai faceti? Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
La multi ani si de la noi! Bambi, cand mai intri pe aici?