** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
La multi ani Paul!!!
Sa cresti mare si frumos, sanatos si voinic!!!

Otilia, Raul nu mai prea vrea lapte. E adevarat ca eu inca ii mai dau LP, dar am zis ca asta e ultima cutie de LP pe care o cumpar. Dar bea mai putin de 300 ml lapte.Dimineata inca il bea tot,( 150 ml), dar seara nu, ca incerc sa-i dau cat mai tarziu cina, si laptele face parte din ritualul de culcare, chiar daca bea 50, 100 ml.Am vrut intr-o zi sa-i scot LP de dimineata, dar nu a vrut sa manance micul dejun, si cand i-am dat laptele l-a baut si apoi si-a mancat si felia de paine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Alice, si eu sunt singura cu copii, sotu' munceste weekend-ul asta pana tarziu.

Saddie, si noi suntem tot cu "batze,batze" la plimbare. O mai iau, o mai las jos, mai face vreo 10 pasi, apoi cere iar in brate. O sa treaca perioada asta, si Radu la fel facea, el era si mai grasun, dar avea un stil de a se agata de mine in timp ce il tineam sprijinit de sold si era mai usor de carat asa, nu ma durea spatele f. tare.

Otilia, noi bem cam 400 -500 ml. lapte, ea cere ziua de 3-4 ori, dar ii pun putin, cate 100-120 ml., doar seara bea mai mult. In schimb noaptea se trezeste de multe ori sa bea apa. Si face pisu muult, ieri a facut de 10 ori, cred ca a fost cam 1 l. de pisu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Am si o rugaminte. Cand aveti timp scrieti-mi si mie cat lapte beau delfinasii intr-o zi. Ma intreb daca Iulia nu bea prea mult. Bea noaptea cam 3 biberoane si ziua unul daca doarme la pranz. Sunt de 260 ml, deci bea aproximativ 1 l de lapte pe zi.

noi cred ca suntem campioane . seara la culcare si dimineata pe la 5-6 300-240 ml lp, astea cu bibe, ca bea in pat, pe jumate adormita. peste zi cere ea lapte cam de 2 ori, asta e lv. degeaba incerc sa-i dau apa, cand cere lapte vrea lapte si cand cere apa pai apa sa fie. ajungem si noi la 1 litru per total, jumate lp si jumate lv. dar si eu beau 1 litru/zi cel putin, eu il beau direct rece din cutia din frigider

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cateodata am impresia parca are ceva personal cu mine, nu stiu cum sa explic, ca majoritatea crizelor cu mine le face, si fara sa fiu eu cea care tip prima, fara sa fie atmosfera tensionata in casa. nu pricep nimic. (recunosc ca dupa aia tip la el, ca nu mai stiu cum sa ma descurc cu el.
[...]
nu stiu, exagerez?

victo, parca e vorba de ai mei, adica de Florin si Maria . eu nu stiu ce gasesc mereu de impartit . Florin vede in ea deja o domnisoara (sa va mai spun ca are sanii cat ai mei si parutz deja peste tot??), eu vad inca un copil! mereu va fi un copil care va avea nevoie de noi! dar F se asteapta sa-i spuna ceva si ea sa tina minte, ba sa si faca, sa fie responsabila, ordonata, ascultatoare... eu vreau doar sa nu fie obraznica, sa ne iubeasca, sa ne respecte. F spune ca le face de-a-ndoasele pe toate ca sa-i faca lui in ciuda , eu spun doar ca la 11 ani nu eram asa desteapta ca ea . si ce recunoaste F: ca in ultima vreme parca ii place sa se certe cu ea, ca ii aduce argumente pertinente si il lasa de multe ori fara replica. doar ca el nu stie sa se opreasca acolo si sa aprecieze, circul continua pana ma enervez eu si incep sa tip la amandoi, moment in care incepe si Isa sa-i certe in limba ei si sa-i altoiasca, cand pe unul, cand pe altul

dar, vin si eu si zic: e asa de rau sa incalci principiile care crezi tu ca-s batute in cuie? si eu ziceam ca nu-i dau Isei pufuleti sau biscuiti sau ciocolata , nici Mariei pepsi . dar daca se intampla cateodata si evitam tensiuni, nu conteaza toata amanuntele - adica pentru mine sunt amanunte care conteaza mai putin decat armonia

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Noi cu laptele - 2x250ml, dimineata si seara. Am incercat si eu sa-i dau intai mic dejun si apoi LP cat mai poate bea, dar nu a vrut...musai intai LP-ul..

Victo eu ce sa zic...si eu mai tip la el cand vad ca nu asculta de vorba buna...poate de asta il iubeste pe taica-su mai mult

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

uituca sunt

La multi ani, Paulica baiat frumos! Sa fii sanatos si ascultator, sa fii mereu bucuria parintilor tai! Gabitza draga, sa va traiasca mandretea de baiat si sa aveti numai impliniri in familie!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

La multi ani, Paul!

Otilia, Rebeca bea lapte doar dimineata si seara, sa zic eu cam 400-500 ml in total; dupa ce a facut 2 ani, ii dau LV si lapte de capra, uneori mai iau cate o cutie de LP. Inainte de 2 ani bea preponderent LP, din cand in cand LV sau capra.

Si je e singura cu mandrele pana maine seara, din motiv de barbat plecat in deplasare cu munca

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Paul!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka(
...) moment in care incepe si Isa sa-i certe in limba ei si sa-i altoiasca, cand pe unul, cand pe altul

parca o si vad

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Victo, greu cu copiii incapatanati! Cred ca procedezi corect ca nu cedezi in fata capriciilor lui, sincer nu cred ca as fi rezistat. Poate daca ar veni regulile astea din partea sotului tau, poate pe el il asculta mai mult.

Rody, ma bucur ca ti-ai revenit si esti fericita.

Fii-mea s-a facut o smechera, cand nu mai vrea sa manance spune ca face caca si eu o dau jos din scaun sa o pun pe olita. Binenteles ca nu face nimic, si cere imediat sa-i dau barbita jos. De 4 ori m-am lasat pacalita pana acum.

La multi ani, Paul!

Mergi la inceput