** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 5
saddie spune:
Neata! Vin si eu la cafea!
Va multumesc pentru incurajari si sfaturi, sper sa treaca si la noi cat mai repede perioada asta ca ma cam termina dar mergem inainte, ce sa facem. crissy ca ma intrebai, nici cu caruciorul sau alt jucarica de impins nu merge intotdeauna, adica o impinge 10 metri si pe urma ajung si cu ea in brate si cu jucaria in mana.
Am confirmat rezervarea la mare, o sa fim la Phoenicia intre 13 si 18. Sper sa fie bine, ca nu e tocmai ieftin si am mai vazut cateva comentarii negative pe ici, colo. Baby daca vine Mara tocmai atunci, putem face intalnire la spital . Glumesc, desigur si daca nu e sa fie anul asta atunci la anul va fi gasca mai mare . Cu restul fetelor poate reusim sa ne vedem, puiutz facem concurs de vocalize
Ce delfinasi frumosi si mamici minunate an vazut in pozeee!!! Si mie mi-a venit cheful sa mai facem o MI, nu ne mobilizam?
saddie spune:
Aaaa am uitat s-o si laud pe Medeea putin. Ieri a fost prima oara la inot cu gradinita si s-a purtat exemplar! N-a plans, nu i-a fost frica de apa, ba chiar le-a dat putin de furca ca nu vroia sa mai iasa din bazin . Initial ma gandeam sa mearga o data pe saptamana dar daca ii place asa tare cred ca o s-o las de doua ori, macar pe perioada verii.
Victo spune:
Cristina, dar eu nu am avut deloc concediu pana acum..in afara de zilele legale..am lucrat nonstop. anul trecut concediul l-am luat tarziu, prin octombrie si l-am folosit pt studiu.
am trimis baietii prin oras. eu deja sunt transpirat, cu oalele pe foc pe caldura asta..vezi, asta nu ma incanta pe mine in perioada de concediu, ca mancam toti acasa si tre sa ma focaiesc toata ziulica.
sorina_goga spune:
La multi ani Paulica far' de frica!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 35+ Elena
bamboletta spune:
La multi ani Paul !!!
Gabitza sa va traiasca mandretea de baiat,sa fie sanatos,norocos si sa va aduca numai bucurii !
Otiliav spune:
Paul!
Victo, Rody, sa aveti vacante frumoase!
Am si o rugaminte. Cand aveti timp scrieti-mi si mie cat lapte beau delfinasii intr-o zi. Ma intreb daca Iulia nu bea prea mult. Bea noaptea cam 3 biberoane si ziua unul daca doarme la pranz. Sunt de 260 ml, deci bea aproximativ 1 l de lapte pe zi.
Poate vi se pare curios ca intreb dar sagetelele n-au vrut lapte dulce dupa intarcare. Iulia e prima caprita care suge la biberon noaptea si inca ce ii mai place. Pana la un 8-9 luni ma resemnasem ca nici ea nu va bea lapte din biberon si acum e tare dependenta.
Ah, palomina , multa rabdare ai avut sa alaptezi atat
Daca am inteles eu bine Bambo alapteaza inca
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crissy77 spune:
bambo alapteaza ca nu are incotro, David e alergic la proteina din lapte.
Otilia, Beatrice bea 2 bibe, dimineata si seara, cate 7 masuri, adica ~2x250 ml (de ieri am trecut-o pe Nestle junior 2+).
baby78 spune:
Otilia, Tudor bea 2 biberoane....Unul dimineata si unul seara la culcare ...cam 300 ml LV
Eu atat ii dau si zic ca este suficient mai ales ca mananca si cate un iuart, ceva branzica....
Nu mai stiu unde s-a vorbit sau am citit ca de la un an se bea cam 500 ml lapte pe zi....Stiu si ca excesul de lapte duce la anemie...Acum daca nu am retinut bine,....imi cer scuze.
Sincera sa fiu eu nici nu am incercat sa ii dau si ziua...Probabil ca l-ar bea .....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
Victo spune:
M nu mai bea lapte cu biberonul.el mananca si mic dejun si cina odata cu Stefan, si apoi nu mai bea decat f putin lapte-50 ml sa zic.mai mult aruncam, spalam biberon asa ca am renuntat. ii mai dau cu canita, iaurt, branzica. ii dau sa manance exact ce mananca si Stefan, fara a avea lapte in fiec dim sau seara.
astazi m-a scos din rabdari stefan. :( nu mai inteleg nimic. au fost cu tica-su prin oras, pe la mall.. el a zis ca au fost cuminti.eu am ramas acasa sa fac un pic curat, mancare. au venit. s-au mai uitat un pic la desene pana s/a racit mancarea, au mancat supa..si la fleul 2 a inceput circul, ca nu vrea, ca nu-i place. bine atunci, zic, gata cu masa, dar nu primesti desert. asta a pus capac a inceput sa urle, sa bata in mobila, sa tranteasca cu un bol de masa..iar calmul meu a fost praf, mi-am revenit dupa vreo juma de ora.
cateodata am impresia parca are ceva personal cu mine, nu stiu cum sa explic, ca majoritatea crizelor cu mine le face, si fara sa fiu eu cea care tip prima, fara sa fie atmosfera tensionata in casa. nu pricep nimic. (recunosc ca dupa aia tip la el, ca nu mai stiu cum sa ma descurc cu el. cu astia micii..e un pic mai usor ca nu stiu face atatea, dar cand l-am vazut cu cata furie a dat cu bolul ala..ma mir cum de nu s/a spart.)
la fel ieri dimineata niste istericale ca desi n-a vrut sa manance nimic la mic dejun, el ca vrea suc, eu ca nu pt ca nu a mancat. acelasi taraboi de mi-am luat efectiv poseta si am iesti din bloc sa ma calmez. noroc ca am pierdut autobuzul si tot cu ei am plecat.
si tot eu ma supar pe mine ca nu pto fi calma cu el in momentele astea si nu il ajut si nu ii inteleg adevarata lui problema, care o fi aia.
dar pt el ca sa termine circul trebuie sa fac exact ce vrea el. adica sa bea suc fara sa manance, sa prieasca desert fara sa manance, lucruri cu care nu sunt de acord, si odata ce am zis nu, nui vreau sa ma intorc.
nu stiu, exagerez?