** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 4
rubia spune:
puiutz tocmai ca am analizele facute am zis ca trebuia sa le iau cand mi l-e dat dr(atunci cand am fost in spital-duminica cu probleme)Dr era o cunostinta si mi-a facut analize amanuntite ca nu-si dadea seama ce am ,pana la urma a concluzionat ca probabil o indigestie.dar Ca mi-a iesit sub limita inferioara(si eu de obicei il aveam spre limita sup),Fe mi-a iesit mic(dar asta dintotdeauna asa e ),si mi-au mai iesit ceva valori mai ici de asta mi-a dat un complex de vitamine si Ca+D3 ambele efervescente ;le-am luat vreo sapt si apoi m-am simtit bine si am zis pas.Totusi tind sa cred ca si caldurile astea sunt de vina,desi pana acum n-am avut treaba .Spre ex eu de 10 ani de cand stau in apart acesta n-am avut nici o treaba cu caldura,vara chiar dormeam cu sosete in ppicioare,eh anul asta am avut nopti in care n-am putut sa dorm din cauza caldurii simteam ca ma sufoc si mi se facea rau.
Victo spune:
Cristina, ce figura esti..no, s aimi zici daca te-ai umflat d eplans, ca eu pe la jumatate am schimbat canalul..dar m-am uitat totusi si la final. pe HBO ruleaza.
alina, da, noi am fost anul trecut la pensiunea orhidee. in afara de faptul ca nu au curte, nu am avut nimic de obiectat.
anul asta tot in eforie mergem, mai spre nord, din 8 august vom fi acolo. trebuie sa ne vedem.
mai am o saptamana de recuperari la serviciu ( teoretic sunt in concediu de luni) -profit sa sunt copiii inca la gradinita sa mai fac din restante si apoi trecem la program de casnica.:)pana la 1 septembrie.
racusor2010 spune:
Buna seara
imi pare rau ca nu am mai intrat, dar nu am mai avut timp a fost o perioada tare aglomerata la birou si in cele cateva minute dimineata cat am avut timp de net, am reusit sa mai tin pasul pe FB, dar sunt multi bolnavioru. Doamne ajuta sa fie toti puiutii bine si sanatosi!
noi suntem bine, andrei ca de obicei turuie intr-una, se culca dupa 11 noaptea...drept urmare marti am uitat sa ii fac ciorba si a papat mamaliguta la pranz...am fost weekendul trecut la munte, cu nasii, si copiii s-au jucat foarte frumos! desi are un mare simt am proprietatii
la multi ani Paulica fara frica de btz!!!
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mamici, dupa doi ani, alocatia intra tot in cont sau trebuie luata din alta parte??? A folosit cineva gelul de dus atoderm de la bioderma? Miroase puternic? Eu nu mai stiu ce gel de dus sa folosesc... nu ma impac deloc cu parfumurile sintetice puternice, foarte greu gasesc ceva care sa-l suport. Pur si simplu imi vine sa de la multe parfumuri fie el detergent, balsam, sampon, etc. Sotul nu mai are voie sa foloseasca nimic parfumat in preajma mea. Ultima data am facut dus cu sampon. Alaltaieri pe strada, a trebuit sa maresc un pic pasul ca sa depasesc o doamna ca nu-i suportam parfumul. In lift prefer sa respir pe gura, ca altfel, etc. Bine ca mirosul de mancare nu ma deranjeaza deloc Mamica Nataliei, 13+ |
Andrei foloseste gelul de dus de la atoderma, mie mi se pare ca nu are nici un miros...
off...imi aduc aminte ca si eu il fugaream pe sot de langa mine, ca nu suportam deodorantul, nimic....nu suportam seara, cand imi era rau, nici sa vorbeasca cineva cu mine zaceam de la 6 la 12 noaptea, si abia atunci puteam manca niste almette cu paine sau paine cu unt si miere...asta am mancat cateva saptamani
sa treaca repede
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia Puiutz exact asa ma simt durere continua de cap,stare de oboseala,,lesin;m-am gandit ca poate e de la anticonceptionale dar sa apara oare dupa 4 luni(sunt la a 5a folie)...naspa oricum |
si eu am aceleasi stari...eu cred ca la mine sunt de la caldura si oboseala...azi am stat acasa si am umblat prin oras cu treburi (pana la 11 dimineata, deci nu in calduri maxime) si toata ziua m-am simtit ametita si cu durere de cap!
dar cred ca la mine mai e si mancatul aiurea am vazut ca am slabit, aveam 53 kg in seara asta si saptamana trecuta 54....
eu am luat un calciu cu magneziu azi...cred ca trebuie sa ma bag la ceva analize
racusor2010 spune:
daca tot m-am pus pe scris
Paula petrecere frumoasa maine! sa fie Raul intelegator si darnic
si noi suntem plini de vanatai si zgarieturi, ca niciodata....cu bona nu are nimic niciodata, dupa ce l-am dus la munte un weekend si l-am lasat sa alerge dupa pofta inimii, desigur ca si-a luat trante si cand l-am adus acasa era plin de julituri si vanatai, a incremenit bona
azi am stat acasa. dar am plecat de dimineata cu treburi....si Andrei a iesit afara si cand s-a intors numai bine venisem eu acasa, nu pot sa va descriu bucuria lui cand m-a vazut mi-a luat capul in palmutele lui mici si radea cu toata fata, ma pupa, ma musca era asa de fericit, 5 minute nu l-am desprin din imbratisare! si am vazut ca azi asa linistit a fost, doar pentru ca mami a fost acasa, Doamne ce mult conteaza pentru sufletelele astea mici prezenta noastra
gata, ma duc la culcare....nici nu mi-am dat seama cat e ceasul si ca e weekend
crispro spune:
Racusor, ti-am simtit lipsa. Hai ca e weekend, te asteptam la povesti.
Paula, ce ma distrezi cum povestesti :) sa aveti petrecere frumoasa pe maine, cu multe poze.
Victo, numa juma de film am vazut cu sotul, el nu e incantat. E deja tarziu si l-am oprit, ma uit eu in weekend la continuare. Pana acum nu am plans, dar m-am intristat. Si am hotarat ca merg la gine la un control, ca tot am dureri de burta ( ca de ciclu), uneori junghiuri/contractii si un mic nodul in zona inghinala ( macar sa vad ce e cu ala).
Valeu, Victo!!! Concediu pana in 1 sept??? Esti boieroaica :)
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
noi abia am venit din parc cu fetele , Isa draga de ea si uitase drumul , si doar e parcul din cartier! ce sa fac daca nu mai am vreme sa fug cu ea acolo?? ca in we iesim la plimbari mai lungi, prin alte parcuri. si acum era nedumerita unde mergem, abia am mai luat-o de acolo cand a vazut unde e si si-a amintit de fiecare hinta
la multi ani, Paulica-fara-frica! mami btz, ce mai faceti?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
'neata
Dau cafeaua, mi s-a dat desteptarea la 6.30, matza mica doarme acum, dar eu nu am mai putut adormi.
Eu nu am mai avut ameteli dupa ce mi-am pus ochelari (ameteam de ma dezechilibram).
Alice_Elena spune:
Neata!
Rubia, distractie placuta la munte! Ai grija de tine cu amettelile
Iuliana, te cred ca nu vrei sa nasti in masina. Mai linisteste-te si tu cu umblatul
Elena, o fi si de la caldura, foiala asta a lui raducu.