** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 18
saddie spune:
LA MULTI ANI RAUL!!!
La multi ani mamici: Racusor si nela-didea
Eram cnvinsa ca am intrat azi sa fac urarile dar se pare ca nu!
Noi la crize si crizute suntem campioni puiutz. N-ai vazut ce depresie ma apucase zilele trecute? Acu' am mai respirat, m-am mai calmat, parca-i mai binisor.
A propos de incaltari, ieri in parc a cerut Medeea ca vrea in trambulina. N-am apucat s-o pun bine, ca s-a razgandit si cerea jos dar n-a mai fost chip s-o convingem sa se incalte. Asa ca inca vreo jumate de ora cat a mai alergat copilul meu prin parc a fost numa' in sosete . La plecare era asa obosita ca a zis singura ca vrea acasa si a zis "pa, pac, pa pii, dedeea acasha" dar la iesire din parc iar s-a razgandit si a mai varsat niste lacrimi ca sa nu plecam...
saddie spune:
Suzeta - mai avem si noi numa una si aia amarata, a si pocnit plasticul undeva intr-un colt dar nu ma indur nici sa i-o scot de tot, nici sa mai iau alta. De folosit o mai foloseste numai la somn, o mai cere ea asa anemic si pe timpul zilei dar stie ca a papat-o lupu' si e ok.
puiutz_mic spune:
Saddie Medeea ta chiar ca e campioana
Voi va plangeti de suzeta, eu ma plang de deget... cel putin cat sta la desene animate, suge degetul foarte pasionat ...si in masina, si la adormit. in rest, cat se joaca nu ii duce dorul
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 puiutz, daca tot ati schimbat sandalele, poate e timpul sa-ti schimbi si semnatura Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
astept pana pe 12.08.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ainotna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 La multi ani Raul ! Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun! Mami sa te bucuri de puiul tau si sa va aduca numai impliniri La multi ani Alina (Racusor) ! Mami devotata sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi tie Petrecere frumoasa La multi ani Nela ! La multi ani si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi Petrecere frumoasa Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 35+ Mara Andreea |
La multi ani si de la noi!
crispro spune:
La multi ani Raul!!! Copil frumos si drag, sa ai parte de toate bucuriile din lume, sa ai sanatate si fericire mereu!
La multi ani Nela!!! Sa fii fericita alaturi de barbatii tai, sanatate si multe, multe impliniri! Te pup cu drag si te mai asteptam in povesti!
La multi ani Racusorule!!!! Esti o mamica de-a dreptul grozava! Iti doresc o viata plina de bucurii si de iubire, sa fii sanatoasa si fericita, si mereu cu zambetul pe buze! O imbratisare calda de la noi de ziua ta!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Sorina, Odeta, Anca, Cristina, multumesc pt urari!!
Pt mine, anul 2 din viata lui Raul a fost un an frumos, dar greu uneori, dar bine ca s-a terminat cu bine.Si pe de alta parte a fost minunat si zi de zi ma inveseleste cu ce scoate pe gura... Sa nu uit si de extraordinar de multe cazaturi de care am avut parte. Una peste alta, Raul ma face sa simt viata la o intensitate maxima. Si trec de la o extrema la alta : acum rad in hohote, ca in secunda 2 sa mi se opreasca inima ca cine stie cum a cazut. Multumesc ca ati fost langa mine si ca m-ati suportat cu bune si rele.
Haideti la o bere, sa uitam de toate
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
MI 2
eladea2005 spune:
va salut dragelor!
urez si eu cu drag tuturor sarbatoritilor din aceasta luna
LA MULTI ANI, SANATATE, MULTE BUCURII SI IMPLINIRI, NOROC CU CARUL SI O COPILARIE CA-N POVESTI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
2PRICHINDEI-MAGAZIN ONLINE...
rodyka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ainotna
Reteta ?? |
puiutz, crissy, ainotna, . nu e mare branza de facut, e tort rapid si nici macar nu are... reteta . am scris si pe picasa la poza. blatul e din biscuiti zdrobiti amestecati cu unt moale, bine apasati intr-o tava cu fund detasabil. lasat la frigider o ora-doua. cremele sunt de vanilie/ciocolata de-alea de Dr Oetker, facute in 3 minute. eu de obicei pun mai putin lapte decat scrie si iese crema mult mai tare. am lasat iar la frigider. glazura simpla de cacao. am pus peste creme un strat de piscoturi asa de sanchi , si bombonele si cocos ornament. gata!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)