** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 17
baby78 spune:
La multi ani Raul ! Sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun! Mami sa te bucuri de puiul tau si sa va aduca numai impliniri
La multi ani Alina (Racusor) ! Mami devotata sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de cei dragi tie Petrecere frumoasa
La multi ani Nela ! La multi ani si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi Petrecere frumoasa
Gabi ce boierie pe Paulica,.... Iti dau PM cu nr meu si per sa ne vedem ori 2 in 1 ori in cati om fi
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
michelle1981 spune:
La Multi Ani delfinas scump Raul!!!! Sa fii sanatos, norocos si sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun!
La multi ani Racusor!!! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
La multi ani Nela, mai da-ne vesti despre voi!!
Ochidut - ma topesc dupa povestile tale cu Larisa
Si Bianca ma impinge si zice "du-te, du-te mama, apala" adica afara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 2+
paula_m spune:
Cris, Cristina, Oana, Alice, Iuliana, Mihaela un de la Raul. Va multumesc de urari
Raul inca ma omoara cu "asa-ma", cel mai detestabil cuvant pt mine.
De aseara am scos laptele de seara. Acum ii dau la 5 dupamasa, cand se trezeste lactate, iaurt, gris cu lapte, cereale cu lapte, etc si seara la culcare cina. Mai tb sa scapam de suzi, si chiar am baiat mare...dar nu vrea sa renunte nicicum la ea...ii explic, ca o dam la alti copii mai mici, la caine, la pisica, etc, intelege si imi zice da, si peste 2 minute vrea suzi...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
MI 2
michelle1981 spune:
Bianca si-a scapat suzeta de la balcon zilele trecute, printre gratii, si ma gandeam daca sa ii zic ca gata, nu mai e, dar nu m-am incumetat, o mai las sa mai suzeteasca. Am coborat si am cautat-o impreuna.
In schimb mi-am propus in august cand vin si bunicele sa stea cu ea sa incepem operatiunea olita. Doamne ajuta!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m De aseara am scos laptele de seara. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit doi anisori!!! MI 2 |
De ce ii scoti laptele de seara?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
paula_m spune:
Iuliana., chiar nu stiu...pt ca asa mi-am propus, pana la 2 ani ii dau LP si odata cu asta, m-am gandit ca e mai bine sa ii dau cina seara, oricum lapte mai bea maxim 100 ml( in medie cam 50-60 ml LP seara). Am crezut ca va fi mai greu, pt ca facea parte din ritualul de culcare...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
MI 2
puiutz_mic spune:
Michelle nu stiu cat de rau e la tine cu hemoroizii, la mine au aparut la nastere, o "colectie" intreaga... Poate e permis si in sarcina, eu am folosit cat alaptam Doxiproct gel. Mai bun este Proctolog, dar nu stiu daca e permis in sarcina. Ce sa zic...mi-a trecut dupa 3 saptamani, dar poate la tine nu sunt atat de "infloritori" cum au fost la mine...si or trece mai repede.
De curand am tras din nou cu "colectia" si am aflat de un tratament preventiv: sunt niste tablete, se numesc DETRALEX, se iau 2/zi, primavara si toamna. In crizele hemoroidale se pot lua pana la 5-6/zi, dar iarasi, nu stiu daca e permis in timpul sarcinii sau alaptarii. Tu matusa ai putea sa iei. Si ca unguent Proctolog e cel mai bun.
Sa nu va vina ideea sa apelati la vestita Proctoline...e pacaleala curata.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Raul! La multi ani, racusor! La multi ani, nela_didea! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi, multi ani si de la noi!!!!!!
Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 36+ Elena
puiutz_mic spune:
sa va fac sa radeti...de mine si de al meu sot:
de ceva vreme Raducu nu prea mai vroia sa mearga pe jos... cand faceam plimbari mai lungi, una-doua vroia in brate. Nu ne-am agitat prea tare, stiam ca o multime de copii fac asa...
Pana ieri, cand efectiv a inceput sa planga cand l-am incaltat... nu a vrut deloc sa mearga! si imi arata sa-l descalt. cand ma uit mai bine, ce vad? bietului copil ii ramasesera sandalele mici si noi nu am observat
a trebuit sa planga si sa refuze sa mai mearga cu ele ca sa intelegem si noi, parintii "destepti"
nu a vrut nici cu slapii, desi aia inca ii mai vin, asa ca ieri a stat toata ziua in casa pana seara cand a venit tati si am mers sa-i luam copilului sandale
i-am luat cu varful neacoperit si fara staif, ca altfel nu a vrut sa probeze. si cu astea l-am convins greu, pacalit, sa bage picioarele in ele. dupa aceea i-au placut. sandalele sunt minunate, foarte moi, de la Melania. singura problema e ca sunt cam mari, pt. ca nu aveau la acel model decat 24 . Alt model, decupat dar cu staif nu a vrut sa incalte... asa ca le-am luat pe astea...poate ii vin si la vara viitoare
parinti denaturati
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!