** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

La multi ani, RAUL, frumosule! Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si sa-i asculti pe mami, tati, pe bunici! Sa ai o copilarie de vis si muuuuuulti prieteni buni! Te pupam cu drag si asteptam sa te vedem in septembrie! Paula si Cosmin, sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii zi de zi!

Racusor, la multi ani cu sanatate, sa ai multa dragoste si fericire in viata, sa te bucuri de Andrei si de sotul tau drag si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos!

Nela, la multi ani sanatosi si fericiti! Mai vino pe la noi, mai povesteste despre voi! Sa ai o zi minunata in familie sic cu prietenii!

Gabitza bine ai revenit printre noi! Deci asa, veniti la mare! Ne vedem cu siguranta! Va pup cu drag! Poate mergem si la Iuliana daca naste in perioada aceea, mergem in gasca, ca vin in perioada aceea si Saddie, Victo scuze daca am omis pe cineva

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gabi, Roxana, Elena , multumim si sa ne creasca copii mari , frumosi si sanatosi!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

La multi ani, Raul!

Sa ai parte de tot binele din lume!

Paula

La multi ani, Racusor!

La multi ani, Nela!

Mamica Nataliei, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani, strumf frumos RAUL ! Sa cresti mare, sanatos, sa ai parte de o copilarie minunata! Paula, sa va traiasca baiatul iar voi sa va iubiti si sa fiti sanatosi sa puteti avea grija de pui! Asteptam impresii si poze de la aniversare...

Racusor, la multi ani!!! Sa fii iubita si fericita!!! Distractie placuta!

La multi ani Nela!!! Sa fii iubita si fericita!!! Distractie placuta azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Raul!!!! Sa cresti mare, sanatos, sa ramai mereu vesel, energic si sa aduci numai bucurii familiei tale!

La multi ani Nela!!

La multi ani Racusor!!! Sa ai parte numai de lucruri frumoase si de iubirea sotului si a scumpului delfinas!! Si timp sa te bucuri de ei

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Raul, la multi ani, baiat mare! Sa fi fericit si sa ai parte numai de bine! (sa ii aduci lu' maicata nora de treaba)
Mama soacra, ce sa zic, sa iti traiasca feciorul, sa va bucurati de el

Racusor, la multi ani!!

Nela, la multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani, Raul!
La multi ani, racusor!
La multi ani, nela_didea!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

La multi ani si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Din ciclul crize, fitze si figuri la copii de 2 ani, Larisa are o noua achizitie in vocabular pe care o indrageste foarte tare: "a o parte". Cum te asezi undeva unde i se pare ca e exclusiv locul ei, cum vine si te impinge spunand la o parte. Daca vrei sa o iei de mana sau sa o pupi si ea nu are chef, cum imediat iti zice "du-te, la o parte". Oricum sper sa ii treaca repede, pt ca raman mereu la fel de serioasa si ii explic ca nu ne poate da la o parte cand vrea ea, ca nu toate locurile sunt ale ei

Dar pe de alta parte am sa va povestesc una din acele faze pt care merita sa induri si fitzele.
Ieri am fost cu ea in parc pt prima oara dupa vreo 3 saptamani, ne-am simtit foarte bine. La iesirea din parc o luase mai repede si eu am strigat-o rugandu-o sa ia mai incet pt ca eu inca mai am "buba" si nu pot merge asa repede. Apoi am continuat si am zis "Oricum ar trebui sa apreciezi ca am venit cu tine in parc desi inca mai am probleme cu piciorul" - fraza zisa oarceum mai mult pt mine, nici nu m-am gandit ca intelege ea sau ca ma aude, pt ca era mai in fata.
La care Larisa s-a oprit, a venit in dreptul meu si s-a aplecat sa imi pupe piciorul acolo unde stie ea ca am buba. Apoi si-a ridicat privirea si mi-a zambit, eu eram topita toata.... Bine nu mai zic ca i-am zis sa nu pupe totusi ca mama e murdara si s-a suparat....a trebuit sa ii explic ca sunt murdara dar ca ma pupa acasa dupa ce ma spal si hai sa ne pupam pe fata

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Michelle, Sorina Goga...cum va simtiti?....Eu am niste trairi si niste frici ca nu apuc sa nasc in luna august.....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
Eu de 2 zile ma lupt cu hemoroizii. Of, chiar acum mi-au aparaut la 38 sapt. Am inceput sa caut pe la capitolele mai vechi cand va plangeati si voi. Momentan dusuri reci si Hepathrombin. Tare as vrea sa scap de ei ca dor groaznic!

Azi am fost prin magazine si am intrat in febra cumparaturilor. Am scos din saci si hainutele de la Bianca, urmeaza sa le spal si sa calc.

Fetele de azi sunt reduceri la Carrefour la produsele Tex 50%, eu am luat pt 6-9-12 luni pt Clara si pt Bianca cu costumas pt 3 ani.

Azi am controlul de 38 sapt, sunt curioasa cat a crescut Clara de la ultimul control de 34 sapt cand avea 2200g.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">37+ cu
AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Gabita, eu stau in zona bancilor la P-uri (aproape de primarie).

Off Michelle, si eu am patit-o, mi-au aparut cu o saptamana innainte sa nasc, o trag si acum cu h.

La multi ani, Racusor si Nela!

Mergi la inceput