** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 15
ilinca79 spune:
La multi ani Victor poznas si frumos! Sa fii sanatos si voios! Alina sa-ti traiasca feciorul! Sa dea Dumnezeu sa treceti mai usor peste toate crizutele astea, si sa vina zile mai linistite!
Eu abia am reusit sa recuperez capitolul asta, acum am vazut cate urari am primit de Sf. Ilie. Va multumesc din suflet!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Raul! La multi ani, racusor! La multi ani, nela_didea! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani, Raul! La multi ani, racusor! La multi ani, nela_didea! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si din partea noastra!
paula_m spune:
Salut
Am si eu copil mare!!!
Matusa, Crissy, Laurika, Anca, multumesc de urari!!
L-am adus pe Raul cu mine, la bunici si bonei i-am dat instructiuni de tort si praji, asa ca am cu ce sa va servesc. Si bineinteles, nelipsita bere cu lamaie.
La multi ani Alina!!
La multi ani Nela_Didea!!
Multa sanatate si fericire va doresc!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
btz_ovi spune:
Neatza.
LA MULTI ANI RAUL
Paula sa iti traiasca nazdravanul :)
LA MULTI ANI ALINA,LA MULTI ANI NELA
Iuliana eu sunt cu serviciul in continuare,am noroc ca desi nu e mare salar,lucrez doar 6 ore pe zi,5 ture pe sapt,iar programul mi-l fac cum doresc.Paulica nu mai merge la cresa decat de pe 15 sept,de pe 1 mai pana pe 15 iunie a stat la mama,dupa care a venit acasa si a stat cu unchiul meu cand eram la servici,nu l-am dus la cresa caci tocmai trecuse epidemia de varsat de vant si nu am vrut sa ma risc totusi,apoi iarasi 2 saptamani la mama,si imediat dupa ziua lui a plecat la sora mea pt o luna,iar de pe 20 august pana pe 15 sept tot la mama va sta,caci la cresa e vacanta.Viata si acordeoane pt el :)))
Daca nu nasti pana atunci,cu siguranta mi-ar placea sa va cunosc si pe voi,daca nasti,vin la spital :D:D
Poate imi trimiteti prin PM nr voastre de tel,al Elenei (Puiut) deja il am,sper sa ma vad si cu barladeanca mea.
MATUSA da,acum isi face veacul in orasul tau.Tu pe unde stai?Stiu ca sora mea sta in Trust,pe langa supermarketul Foisor.
Eu ma pregatesc de masaj,va pup
Alice_Elena spune:
Matusa, din partea mamei, ambii parinti erau din cv. De fapt si maicamea a fost nascuta acolo