** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
Hehe, Bambo, de stau eu dupa V sa adoarma ne apuca seara. E rupt de oboseala la amiaza, ca il vad. Daca nu doarme, nu ne intelegem nicicum. Dar si cand adoarme si stau langa el, dormim 2-3 ore.
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Hello,remember me????
O perioada nu am avut internet,nici acasa,nici la munca,mai exact dupa ziua lui Raducu al Tinei,mi-a parut rau ca nu am fost prezenta la aniversari.
Iar cand in sfarsit am rezolvat cu netul de acasa,prea putin timp am avut.
Asa ca urez si eu cu mare intarziere si miliarde de scuze
LA MULTI ANI
pentru
-ISA SI MARIA ,dar si tie RODY :*
-MATEI (Tanti)
-ANTONIA (Georgiana)
-LARISA (Oana)
-FILIP (Andreea)
-THEODOR (Roxana)
-BEATRICE (Crissy)
-MIHNEA (Mov)
-SEBASTIAN (Lala)
-TUDOR (Corina)
-REBECA (Adriana)
-CARLA si MATEO (Denisa)
-MATEI (Oana)
-VICTOR (Ilinca)
-DARIA (Ramona)
-NATALIA (Cris)...apropo,felicitari pt noua sarcina,sa dea DD sa nasti usor si bebe sanatos
-BOGDAN (Sorina)
-RADU (Matusa)
-Mihai (Paula)
-Tania (Rubia)
-Vlad (Cristina)
-SABINA (Ramona)
-MATEI (Bambi)
-NECTARIE (Larisa),dar si pt frumoasa ALEXIA
-VICTORAS (Alina)
De asemenea va multumesc din suflet pt urari,mi-au mers la suflet,ca intotdeauna.
Si cum niciodata nu e prea tarziu,va oferim suculet de fructe,pepene verde si galben,bere rece si un tort diplomat cu piscoturi.
Am vazut poze de la intalniri,foarte frumoase,deosebite.
Tin sa o felicit si pe RAMONA pt nasterea Rianei,mult laptic si recuperare usoara.
In august venim si noi la mare,in perioada 10-18,vom sta la sora mea la Cernavoda,dar ziua mai mult prin CTA la plaja,Daca este cineva disponibil la o intalnire,mi-ar face mare placere sa ne organizam,cu fetele din Iasi,dar si TINA si ALINA,am petrecut momente frumoase si mi-as dori sa mai cunosc si alte mamici.
Paul deja e la Cernavoda de ieri,va sta aproape o luna la sora mea,dupa care iarasi la bunici inca 3 saptamani.
Promit ca voi intra zilnic de acum,am multe de recuperat,mi-e dor tare de voi si de copilasi,sper sa fiu reprimita in grupul vostru.
Va pupez pe toate si toti!!!!!
paula_m spune:
Salutare
Rody LA MULTI ANI!!!
Mii de scuze, ieri nu am intrat, dar iti urez acum sa fii sanatoasa, optimista mereu si sa ai parte numai de fericire!!
LA MULTI ANI NECTARIE!!
LA MULTI ANI MATEI!!
SI SARBATORITUL SPECIAL DE AZI
LA MULTI ANI VICTOR!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si fericiti!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
paula_m spune:
Gabita . Am vazut poze si cu Paulica pe FB, ce mare si frumos s-a facut
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
Gabi bine ai revenit.Daca nu nasc pana ajungi in Constanta poate reusim sa ne vedem. Si Saddie tot dupa 10 august vine ...asa ca poate facem o reuniune mai mare...
Paul ce face? Cum este? Tu cum esti cu serviciul?...La cresa banuiesc ca nu il mai duci pe Paul daca spui ca e mai mult in deplasare...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
35+ Mara Andreea
Cris2010 spune:
La multi ani, Victor!
Sa cresti mare si frumos, voios si sanatos!
Bumblebee.
Mamica Nataliei, 13+
Alice_Elena spune:
Iuliana, luam nospa cand aveam contractii mai puternice. La mara luam no spa si scobutil la 12 ore cu vreo 3 sapt inainte sa nasc ca era doctorul meu in concediu