** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 13
puiutz_mic spune:
Fete, va rog spuneti-mi ca si la voi e la fel, altfel o iau razna .
Tot ce ii spun sa nu faca, exact aia face! Ii spun sa nu rupa ceva, el continua sa o faca, desi ii repet in continuu sa NU faca asta! La absolut orice se impotriveste. Deci e normal, asa fac si ai vostri sau Raducu este foaaaaarte incapatanat si neascultator?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ainotna spune:
Puiutz, e absolut normal ce face Raducu la varsta asta. Incearca sa-i spui cat mai putin nu, pt ca altfel te vei enerva...degeaba
Ramonavlas, sa-ti traiasca Riana, nu am apucat sa-ti spun! Eu ii culcam separat, dar in deplasare dormeam si in aceeasi camera toti 4. Bogdan nu s-a trezit niciodata peste noapte cand a plans Sasha. Incearca, depinde cat de adanc are somnul Raisa
baby78 spune:
La multi ani Victor!!!!! Sa cresti mare si voinic!!!Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!!!
Alina iti doresc sa te bucuri de puiul tau de tazmanian si sa ai rabdare de fier
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Iuliana dar dr. tau ce zice? Ma gandesc ca toate simptomele astea sunt si din cauza cezarienei, la Tudor burtica, muschii erau intregi. Acum sigur e diferit. Unde nasti? La Euromaterna? Poate iti facem o vizita Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Doctora mea spune ca e normal si nu discutam de nastere mai devreme de 10 august...
Sunt constienta si eu ca uterul meu nu mai e ca la Tudor si zgaiba asta mica din burtica isi face de lucru numai pe langa operatie de simt ca ma zgarie pe creier....
Acum sa vedem ce va fi
Da...nasc la Euromaterna si va astept cu mare drag daca aveti chef si timp
Sorina sper sa nasti atunci cand vrei tu ..M-am linistit daca spui ca si tu esti cu no spa...Eu inca nu am luat dar cred ca voi incepe sa ma "tratez" si eu din cand in cand caci uneori simt ca durerile sunt foarte acute
35+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
La multi ani Victooor!! Sa te faci mare ca tati si frumos ca mami! sanatate mult si iubire sa ai
Alice_Elena spune:
Iuliana, hai curaj! Si eu am simtit niste chestii, in sarcina cu radu, pe care nu le-am simtit lamara. Ma dureau oasele bazinului de parca ma desfaceam in doua. Ma durea pielea pe burta cand se misca ( uneori), ma durea operatia spre final, si aveam si contractii dureroase. Cu toate astea am dus sarcina pana la sf sapt 39 si cred ca daca era distanta mai mare intre copii ma mai lasa doc pana la 40, ca nu aveam nici un semnal de nastere
crissteo spune:
La multi ani, Nectarie!
La multi ani, Matei!
Rody, La multi ani! Sa ramai mereu la fel de tanara, frumoasa si voioasa! Sa ai o viata asa cum iti doresti, alaturi de minunile tale!
Iertati intarzierea!
Eu sunt rupta de oboseala, baieti mei sunt bine acum, dar Albert s-a foit la somn si noaptea de m-a capiat! Nu stiu cum rezistam atatea nopti nedormite cand era mic, ca acum, dupa 3 nopti zici ca m-a lovit trenul.
Nici n-am apucat sa mergem la doctor sa vad ce au avut, ca pana a venit medicul, i-au trecut bubitele lui Albert. Eu banuiesc ca a fost GMP, desi n-a avut decat cateva bubite pe palma, dar prea seamana la manifestari cu ce am citit si ce ati povestit voi.
Ma bag un pic sa citesc din urma si revin.
Pupam.
crissteo spune:
Crispro, am citit ceva de pepsi intr-un mesaj al tau si zic, perfect, asta-mi trebuie si mie -un pepsi- si am o doza in frigider. Apoi am cascat ochii si am vazut ca zicea de Valdut ca e ca pepsi. Pupam.
bamboletta spune:
Salutare
La multi ani Victoras nazdravan !
Alina sa va traiasca nazdravanul sa fie cuminte sanatos si norocos
Puiutz- e perfect normal ce face Raducu se incadreaza in tiparul celorlalti delfinasi de varsta lui...Antonia nici la 5 ani si 8 luni uneori nu asculta...tot cum vrea ea face,cat despre crize nu cred sa se termine la 3 ani poate pe la 4-5 ani la noi cam asa a fost...bine acum depinde si de copil.
Victo- tot am vrut sa-ti raspund si nu am apucat...Stefan doar e scorpion ca Antonia incapatanare si tipete la ordinea zilei...eu pt linistea si sanatatea mea mentala am mai lasat de la mine altfel o luam pe campii demult...cu cat ma incapatanam eu sa-i explic ca acum mancam pranzul si dupa desertul era mai rau...uneori manca desert si dupa mancare asta e doar un exemplu...nu mai zic de imbracat...daca nu e asortata nici nu se imbraca...
Crispo- ce iedutz plin de energie ai de asta nici nu vrea sa doarma vrea sa exploreze tot...ai incercat sa-l lasi pana i se face lui somn?sa vrea el la nani...multa rabdare mami...va
Ieri ne-am intalnit din intamplare cu frumoasa Bianca si Michelle care are o burtica tare frumoasa...parca mi se face dor
David era cu Atv-ul cum vedea ca se apropie Bianca de masina cum se urca rapid sa nu i-o ia in rest era ocupat cu fantanile arteziene din parc...ar fi vrut sa se bage in ele daca era dupa el.
Am prins si eu un moment de respiro cat dorm iedutii...noroc ca nu curge apa rece altfel sigur aveam cate ceva de facut.
Pt mamicile cu burtici sarcina usoara in continuare,sa stati cat mai cuminti sa vina bb-ii la termen.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, hai curaj! Si eu am simtit niste chestii, in sarcina cu radu, pe care nu le-am simtit lamara. Ma dureau oasele bazinului de parca ma desfaceam in doua. Ma durea pielea pe burta cand se misca ( uneori), ma durea operatia spre final, si aveam si contractii dureroase. Cu toate astea am dus sarcina pana la sf sapt 39 si cred ca daca era distanta mai mare intre copii ma mai lasa doc pana la 40, ca nu aveam nici un semnal de nastere Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
exact asa simt si eu....
Atunci e ok si astept linistita ...Imi doresc tare mult sa fie dupa ziua lui Tudor...cat mai spre Sf.Maria...
Tu ai luat no spa...sau altceva?
35+ Mara Andreea