** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)
Raspunsuri - Pagina 19
crissteo spune:
La multi ani, Raul! Sa-ti traiasca baiatul mami!
Mamici- Racusor si Nela La multi si fericiti ani impreuna cu toti cei dragi!
bumblebee spune:
La multi ani delfinas frumos si drag, Raul!
Sa fii sanatos, voios, fericit si iubit!
Cat mai putine cazaturi si julituri si mamicii tale dragi ii doresc inima tare si bucurii multe!
La multi ani, mamica scumpa, Nela!
La multi ani, mamica draga, Alina! Mamica deschizatoare de drum in delfinariu! Sanatate, spor in toate, noroc si impliniri!
Va multumesc pt urari, suntem niste parinti norocosi, ne-a binecuvantat DD cu un copil sanatos, frumos, destept, deh, pui de cioara. A inceput sa-si mai revina putin, usor usor cred ca ne revenim si cred ca escapada la mare l-a afectat f tare, l-a agitat si sper sa ajungem sa ne recapatam celulele nervoase (ca parul alb e la locul lui). Eu deja am revenit la sentimente mai bune si suntem pe drumul cel bun.
Puiutz, din cate mai tin eu minte (de cand citeam eu cart de psihologia copilului) asta e varsta cand plodensteinii sunt la capitolul MICUL TURC, asadar, fiecare cu ambitia lui.
Eu atata timp cat nu are ce strica de valoare deosebita (ex: spart TV-ul), cu ce se rani si nu ne vizeaza fizic pe noi ca sa degenereze in timp, nu imi bat capl cu el si il ocolesc in timpul crizelor. Dar pe el il scoate din sarite chestia asta..
Pup gravidutele frumoase (stiu eu ca sunt frumoase, desi cam slabut cu pozele), sa stea bebicii la caldurica exact cat trebuie!
Sunt cahuie de oboseala, va pup apasat si dulce!
carla_2008 spune:
La multi ani Victoras!
La multi ani, Paul!
La multi ani Nectarie !
La multi ani Matei !
Rody, la multi ani!!!!
carla_2008 spune:
fete eu sunt DISPERATA!!!!
COPIII nu mananca nimic!!!!dar nimic de 2 saptamani!!!
nu mai stiu ce sa fac,le-am schimbat meniurile,le-am facut tot ce se putea,nu mai vor nici macar paine sau biscuiti. max 2-3 linguri(fara exagerare)mananca din UNELE feluri de mancare. nici fructe nu vor,max un juma de mar sau 2 guri de banana.Inteleg ca au laringita dar deja le trece,dar inainte ce au avut?ce sa mai fac?in ritmul asta jungem la perfuzii. apa beau normal. lapte de soia seara,Carla nu mereu.
imi vine sa ma arunc de la etaj
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
haideti la
Imi cer mii de scuze ca nu am apucat sa felicit sarbatoritii zilei de ieri, asa ca imi iau acum revansa:
La multi ani Raul! Sa fii sanatos, fericit, sa le infrumuserezi mereu viata parintilor tai! Paula sa va traiasca flacaul!
La multi ani mami devotata racusor! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume, sa fii mereu fericita alaturi de baietii tai!
La multi ani Nela!
ochidut ce dulce a fost Larisa
Denisa nu dispera mami, ca probabil de ce insisti de aia ei refuza sa pape. Sigur n-o sa moara de foame, important e ca se hidrateaza. Stiu ca e greu, dar sigur trece si asta
Eu ma simt tare obosita, cred ca nu ma organizez bine Cum ajung acasa, V e tot calare pe mine, nu vrea sa faca nimic singur. Cu greu spal si vasele. In rest vorbeste tot mai bine, foloseste prepozitii, murim de dragul lui.
Va pup pe toate!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Michelle nu stiu cat de rau e la tine cu hemoroizii, la mine au aparut la nastere, o "colectie" intreaga... Poate e permis si in sarcina, eu am folosit cat alaptam Doxiproct gel. Mai bun este Proctolog, dar nu stiu daca e permis in sarcina. Ce sa zic...mi-a trecut dupa 3 saptamani, dar poate la tine nu sunt atat de "infloritori" cum au fost la mine...si or trece mai repede. De curand am tras din nou cu "colectia" si am aflat de un tratament preventiv: sunt niste tablete, se numesc DETRALEX, se iau 2/zi, primavara si toamna. In crizele hemoroidale se pot lua pana la 5-6/zi, dar iarasi, nu stiu daca e permis in timpul sarcinii sau alaptarii. Tu matusa ai putea sa iei. Si ca unguent Proctolog e cel mai bun. Sa nu va vina ideea sa apelati la vestita Proctoline...e pacaleala curata. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
in timpul sarcinii eu am avut varice vaginale si am luat detralex!
In cazul hemoroizilor cel mai bine mergeti la medic la proctolog, sa faceti un control de specialitate la fata locului, altfel complicatiile sunt nasoale rau, in cazul sotului si acum tragem de la operatia de la inceputul lui mai!
Sa va zic pe scurt, el a fost si a tratat hemoroizii acum 6-7 ani a fost ok dar ca orice barbat nu s-a mai dus la controale anuale si din pacate a facut un abces perianal care s-a spart si s-a transformat in fistula perianala...asa ca, daca sunt deranjanti crema respectiva e frectie la piciorul mesei!
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
GAta cu incertitudinile,avem baietel 100%,suntem amandoi de acord ca o sa-l cheme Andrei!!.Mai nasol eca am placenta previa,poate se ridica,medicul mi-a zs sa stau cumintica sa nu fac efort..seamana cu frate-su lamoaca,noua asa ni se pare.va pup cu drag ca tre sa fug la tazmanian:)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+
paula_m spune:
Neata
Andreea, Crissteo, Alina, Ilinca, multumesc pt urari.
Laura, o sa ai nebunie in casa cu 3 barbati!! Ce bine o sa se inteleaga Cristi cu Andrei!! Felicitari inca o data!!!
La multi ani Filip!!
Sa cresti mare si voios!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
MI 2
matusa77 spune:
DENISA si eu sunt in aceiasi situatie cu Ducu mananca "nimic" si bea apa, a slabit 600 gr in aproape 2 saptamani, am vrut si eu sa ma plang, da am zis ca va stresez cu problemele mele vechi.
Am fost luni la dr. a zis ca e sanatos nu are nimic (avem si analize facute) sfatul sa-l lasam, dar pana cand?