** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Sora mea a avut probleme cu fetita, nu manca, a lasat-o cu cat putea ea sa manance si i-a dat cam ce primea sia durat o perioada cam de 2 luni acum mananca cat de cat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Laura, felicitari pentru putzaaaaa!!!!!! Sa ai sarcina usoara in continuare

Anca_Vlad te rog poti sa imi spui si mie numele diagnosticului la ce a avut Vlad (la putza) ca si eu il suspectez pe Tudor ca ceva nu e in regula pe acolo....Mi se pare ca i s-a invinetit la varf si vreau sa ma documentez inainte de a merge la un doctor. La ce doctor imi recomanzi sa merg sa il vada? Pediatru sau urolog? Multumesc

Alice ai plecat la Bucuresti?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Laura, felicitari pentru putzaaaaa!!!!!! Sa ai sarcina usoara in continuare

Anca_Vlad te rog poti sa imi spui si mie numele diagnosticului la ce a avut Vlad (la putza) ca si eu il suspectez pe Tudor ca ceva nu e in regula pe acolo....Mi se pare ca i s-a invinetit la varf si vreau sa ma documentez inainte de a merge la un doctor. La ce doctor imi recomanzi sa merg sa il vada? Pediatru sau urolog? Multumesc

35+ Mara Andreea

diagnosticul a fost de Balanita xerotica obliteranta(este o dermatoza provocata de un lichen) si a fost pus de chirurg pediatru!

sanatate sper sa iti fie de folos daca te pot ajuta si cu alte informatii azi sunt prin zona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

diagnosticul a fost de Balanita xerotica obliteranta(este o dermatoza provocata de un lichen) si a fost pus de chirurg pediatru!

sanatate sper sa iti fie de folos daca te pot ajuta si cu alte informatii azi sunt prin zona!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Multumesc mult de raspuns!
Ideea este ca de cateva zile are capul cam vinetiu iar aseara mi s-a parut ca e putin lipita pielea (scuze de detalii) si nu s-a mai acoperit completa...A trebuit sa il mai decalotez de 2 ori pana s-a acoperit...Si mi se pare cumva ca s-a stramtat pielea ....si a plans putin. Si avea si o chestie albicioasa pe acolo cu toate ca ii fac igiena locala....
Imediat m-am gandit la tine mai ales ca atunci cand ai povestit am citit pe internet despre asta si mi s-au parut cateva chestii asemanatoare

Sper sa nu fie nimic si sa ma alarmez eu degeaba

Te tin la curent si multumesc inca o data

36+ Mara Andreea

Mergi la inceput

inelul acela albicioseste semn de lichen....ce sa iti spun mergeti sa va vada un medic ca nu o sa il mai poti decalota deloc in timp si daca se lipeste putica e dureroasa dupa aceea la recuperare!
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!

Iuliana, nu am plecat inca. A venit marius luni, cred ca maine plecam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani, urez si aici sarbatoritilor de ieri (parca nu mai am timp de nimic, citesc pe diagonala iar sa raspund nu mai apuc nici cum )
La multi ani, Raul!
La multi ani, Racusor!
La multi ani, nela_didea!

Citat:
citat din mesajul lui ochidut
Bine nu mai zic ca i-am zis sa nu pupe totusi ca mama e murdara si s-a suparat....a trebuit sa ii explic ca sunt murdara dar ca ma pupa acasa dupa ce ma spal si hai sa ne pupam pe fata

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

si Matei face asa...adica nu il cert dar daca ii spun sa nu faca ceva ce doreste el se supara si maraie
, chiar ii spun "mami nu te cearta, doar iti spune ca nu ai voie sa...."

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata fetele!!

GAta cu incertitudinile,avem baietel 100%,suntem amandoi de acord ca o sa-l cheme Andrei!!.

Felicitari! deci barza are culoarea albastra

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani Filip de mya!

Am fost ieri la control, am facut si monitorizari ale batailor inimii ca era ceva suspect. Mai merg si vineri la o monitorizare.
In alta ordine de idei luni 30 iulie la ora 13 o vom cunoaste pe Clara
Cine intreba de poze cu burtica, sunt in ultimul album de pe picasa care e public

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Denisa - cred ca ai incercat mii de variante sa ii faci sa manance. Ai mai incercat cu lcatate, carne sau tot vegane?
Biancai ii place sa bea iaurt cu paiul, ii plac ouale, carnea.
Acum e la faza cand nu prea mai mananca legume, cel putin nu gatite, doar cruditati.

Laurika - felicitari pt cuc!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

am vazut pozele Michelle
am vazut-o pe Bianca cu o paturica pufoasa din care trage cu degetele cate un fir...asa face si Matei cu o paturica cu Mickey...doamne fereste sa il acopar cu altceva, de obicei cu o paturica din bumbac cu gaurele, ca arunca pe jos si isi trage paturica cu Mickey sub care transpira de numa ca e grosuta

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput