** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

La multi ani Filip de mya!

Am fost ieri la control, am facut si monitorizari ale batailor inimii ca era ceva suspect. Mai merg si vineri la o monitorizare.
In alta ordine de idei luni 30 iulie la ora 13 o vom cunoaste pe Clara
Cine intreba de poze cu burtica, sunt in ultimul album de pe picasa care e public

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+

DEci scoatem motatele???am eu impresia sau Clara o sa semene cu Bia???

Lamulti ani Filip!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">38+ cu
AMR 1+

m-am topit cand am vazut-o. si imi place f mult numele!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Intru si eu sa fac felicitarile de rigoare>

LA MULTI ANI FILIP!!!

Laura, felicitri pentu coios mic Andrei!!! Cristinelul sigur e norocos cu un fratior!

Michele, Clara e o copie fidela a ta mi se pare mie... Mai e asa puttiiiin si tii puiuta in brate!!!! Hai michele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

Am fost ieri la control, am facut si monitorizari ale batailor inimii ca era ceva suspect. Mai merg si vineri la o monitorizare.
Cine intreba de poze cu burtica, sunt in ultimul album de pe picasa care e public

AMR 1+

wow Michelle ce putin mai este pana la intalnirea cu Clara!!!!

Eu aseara am avut niste contractii de nu ma puteam ridica, nu ma puteam intinde.....pana la urma m-am lnistit si m-am dus sa ma "aranjez" pentru orice eventualitate pentru intalnirea cu Mara....Vad ca azi sunt bine si sper sa nu intervina nimic pana dupa ziua lui Tudor

La multi ani Filip de mya!

Anca multumesc

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
36+ Mara Andreea

Mergi la inceput