Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 29
Gianina34 spune:
roro - la noi existau "semne si semnale" inca de la 1,4 ani,
acest +0.5 este nesemnificativ
problema e ca , daca ma mosteneste pe mine, mai devreme sau mai tarziu va vira spre minus, si trebuie sa am grija sa "gestionez" bine situatia - eu am -9.5
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui ...dupa miros de cfaea si eu... Cum iti mai e Mada?? |
Suntem bine!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Hei, unde ati vazut voi poze cu familiaFloric la mare?...Vreau si eu! IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 6
IULIA va invinge CANCERUL !!
chatonel spune:
hop si eu :)
va urmaresc din umbra dar am treaba si un net vai de kapu lui
cine ma poate ajuta cu formula spirtului medicinal, ca sa il cer in farmacie, aici? fie-mea are niste negi pe spate, si am decis sa ii fac tratamentul romanesc, adica conservant (acid salicilic) cu spirt... asa am scapat si eu in copilarie de negi.
multumiri anticipate si smackuri duble :)
pisigri spune:
Chato, parca e alcool metilic...
Olga, un buchet urias de si 1 milion de ploi de pupici si sa sa va schimbati: sa fiti din ce in ce mai fericiti....si sa faceti, cindva, si o fetita
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+
andiaroro spune:
Chato- Ia, maica
http://www.google.fr/search?q=alcool+medical&hl=fr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=7FcRUJLiNYGp0QXxsoDIBg&ved=0CF0QsAQ&biw=1330&bih=773
Intreaba farmacista, care concentratie e buna, ca alea cu 90% pareca-s pt instrumentar.
Ai si mercurochromu...
Ca-mi adusei aminte, musai sa-ti scriu un mesaj, ca cotrobaind azi pe la PM-uri vazui ca exista si un outbox si un mesaj vechi pt matale era semnalat ca nedesfacut sau netrimis (nu m-am prins)....oi fi zis ca-s neserioasa
mireal spune:
Buna,Ma bucur ca ati reusit sa faceti rost de numere de la Romtelecom, nu am acasa dar am la servici , asa ca pana pe 31 august am ce face.