Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

andiaroror, tnx :) ma gindeam io ca vii cu ideea salvatoare, dar alcoolu asta n-are albastru de metil in el :(

cit despte MP, nu stiu de ce vb, daca o fi datind de 6 luni, cine-si mai aduce aminte? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

andiaroror, tnx :) ma gindeam io ca vii cu ideea salvatoare, dar alcoolu asta n-are albastru de metil in el :(

Neuronul meu gravid zice ca-i alcool etilic 70% ... albastru de metic si .... salicilat de metil!?

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://www.boutique-hado.fr/Alcool-modifie-70-1-Litre

asta-i ala la 70

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ce fac fetili mele?! Io iar am o stare din aia

Si sa vedeti culmea idioteniei: nu am pe nimeni in familie cu telefon fix de la Rom... Astept nr de SMS pentru Iulia!
Oricum, azi au intrat banutii, pot sa mai virez ceva

Voi ce mai faceti? Io ma bucur ca azi e joi si ...gata, maine plec iar la Focsani, la puiul meu de om. Care ne termina cu morfolit shurubelul Cum il prinde gol, in ia pe toate partile la dans Nu stim cum sa reactionam. Unii spun sa nu facem mare caz, ca va renunta el, ca sa nuu in trezim inhibitii... Cand se trezeste zice: Mami, am cucu male! Eu ii zic: E plin de pipi! sau E plin de energie ca te-ai odihnit!
Ieri seara, pe webcam era extrem de vesel si ... la un moment dat zice ca vrea sa danseze, sa ne arate si noua si... poc isi da chilotii jos si ramane in cucu gol...si se pune pe dans.
Ce sa mai spun, o fi vreo etapa. Soacra mea zice mereu: cu Gabi nu am avut asemenea probleme! Offf, e anormal copilu meu?!

Ma duc sa pap si revin la voi

_

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

fac capitol nou imediat, ca altfel ajungeti la 50pg

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 8+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gige, eu Ilincai i-am tot spus ca nu umblam la fundulet cu miinile murdare, ca de la microbi poate sa ajunga sa o usture cind face pipi (a avut ea o data o usoara candidoza dupa un antibiotic). A inteles repede, dar e drept ca nici nu era mare pasiune pentru asta.

Poate Victor a vazut ca lumea devine atenta si/sau amuzata si de-aia acorda atita importanta acestor gesturi. Sau poate ca pur si simplu isi descopera propriul corp si-i place. Pun pariu ca n-o sa devina cine stie ce obsedat dar sunt de acord ca in anumite momente poate fi jenant pt voi sa faca asta in public. Ii puteti explica faptul ca asta se face in particular

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

cap nou

Mergi la inceput