Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu-i timpul pierdut...Ne vedem la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MADA, pai noi am zis ca merem in Maramu, am intrebat si de cazare pe aici, dar pe tine te stiam consemnata si cu examene. Azi Costin se interesa, parca parca ii suradea mustata, dar sunt totusi 600 km, nu stiu, voi stiti. Noi cu drag va primim, daca sunteti apti

Nu, clar nu-i de noi, dar asta nu inseamna ca nu ne surade si nu ne ofticam ca nu putem merge...

Si noi, si noi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Doamba doctor,eu din experienta Ana, sarcina cu contractii si probleme, iti spun ca si ici-sha la Moeciu e departe. Eu am mers pe la vreo 32 de saptamani pana la Brasov si am regretat profund. am simtit fiecare denivelare din drum, a stat burta bolovan tot timpul si am zis ca gata, nasc. Horror a fost. Atunci se simtea ca era mare, dar noi banuim ca problemele din sarcina au fost cauzate si de drumurile din Pipera, pline de hartoape la vremea respectiva, pe care le-am batut zilnic de la zero saptamani pana am intrat in spital.
Asa ca eu zic sa stati cumintei, ca aveti timp de intalneli berechet in formula de 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Nu-i timpul pierdut...Ne vedem la Bucuresti.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

De cind pina cind o sa fiti in Bucuresti?

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

Doamba doctor,eu din experienta Ana, sarcina cu contractii si probleme, iti spun ca si ici-sha la Moeciu e departe. Eu am mers pe la vreo 32 de saptamani pana la Brasov si am regretat profund. am simtit fiecare denivelare din drum, a stat burta bolovan tot timpul si am zis ca gata, nasc. Horror a fost. Atunci se simtea ca era mare, dar noi banuim ca problemele din sarcina au fost cauzate si de drumurile din Pipera, pline de hartoape la vremea respectiva, pe care le-am batut zilnic de la zero saptamani pana am intrat in spital.
Asa ca eu zic sa stati cumintei, ca aveti timp de intalneli berechet in formula de 4

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

Perfect de acord. Si problemele mele au inceput dupa un drum la Gheorghieni, pe vremea cind soseaua era oribila...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

a pus Simply pe mailul comun bannerele cu teledon-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Mare dreptate ai... ca eu era sa nasc pe la vreo 27 de saptamani, de-am ajuns in spital cu pev... dupa un drum la Baneasa Shopping City, pentru carucior...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

1.in primul rand spun repede ca afise si ce mai trebuie fac en, nu mai dati voi bani
cele care le-am facut pentru germania au iesit tare bine (chiar daca poza iuliei nu avea chiar calitatea necesara) asa ca simpli/monnvas sa-mi trimita ce si cum si ma execut

2. azi am fost la control la ochi si concluzia este ca de acum vom purta ochelari la gradinita la orele de activitati iar acasa doar la televizor sau daca mai exersam ceva (scris...) (+0.5 la ambii ochi)
stresul meu ca ar avea ambliopatie s-a spulberat, acum ramane doar "sa ne jucam de-a ochelarii"
am si facut comanda asa ca de diseara incepe distractia
stiu ca s-a mai discutat de problema ramelor la copii: noua ne-au fost recomandate cele siliconate care rezista la tot felul de evenimente si nu pot rani nicicum copilul - miraflex
le-am probat si se aseaza bine pe nasuc, urechi...

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

O sa ajungem pe 8 si o sa mai fim prin zona si intre 24 si 28 (doar 8 si 28 sunt batute in cuie).

Gianina- Eu am avut ochelari in clasa 1 pt +0,75. Nu i-am purtat deloc si la controlul de peste 3 luni cica ma "vindecasem".

De azi de dim tot vreau sa spun ceva...Eu cred, ca Georgiana e o fata cu o inima imensa, dar care se inhama la prea multe si de aici "incurcaturile". Banuiesc, ca ea e acum trista de ce a iesit si mai cred si ca site-ul va fi gata la timp.
Din asta tr sa invatam ca in actiunea noastra cea mai importanta e transparenta totala si e extraordinar ca suntem atat de multe si una poate sa preia ceea ce alta nu ar mai putea face la un moment dat ( e normal, sa apara si asta in ecuatie, ca doar fiecare mai avem si alte obligatii)
Si nu exista contributii (nu vorbesc doar de cele materiale) mari sau mici. Exista doar suflet in tot ceea ce facem. Si... Iulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule - ce-mi faci cu pozele astea cu miros de mare
vreau la mareeeee

si tot legat de poze, spun ca mi-a ramas pe creier rochia verzulie a pisikului ca am ajuns sa o visez si noaptea
pisik drag tare frumosi sunteti cu totii (ca nu cred ca am apucat sa ma "exprim" pana acum)

georgiana - ai o ploaie de pupicuri de la mine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput