Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 27
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Buna dimineata Pisik, sper sa ai succes cu AM. Eu nu am avut. Si veci nu o mai pot vedea in ochi... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Poate reuseste Pisik. Ce conteaza ca nu ne place AM (nici mie nu imi place), dar daca reuseste ceva si Iulia o sa fie pe plus e de bine:)
novus spune:
Ok Gina, mersi
Eu o sa vreau vreo 5 buc ca sa le pun in locuri unde se asteapta , o sa vorbesc si cu pediatra sa duc la clinica unde are ea cabinet si vin mamicile cu copiii la control, la stomatoloaga si vreo doua magazine mai mari
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Dau si io cu parerea legat de print. A4 nu e cam mic pentru un poster?
Puteti incerca un A3 (adica 2 ori A4)?
Depinde mult si de spatiul in care se expune
Gina2008 spune:
Putem face si A3, evident. Numai ca tiparul incepe de la un minimum de 30 bucati.Am si preturi, si tipar. Cate fac, cate bucati? Ca pretul/bucata depinde de numar. Cine ar mai vrea in afara de Novus?
Daca ne hotaram repede, teoretic, le-am putea avea azi. Si maine le-as putea pune la posta. Catre niste destinatii doritoare.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Putem face si A3, evident. Numai ca tiparul incepe de la un minimum de 30 bucati.Am si preturi, si tipar. Cate fac, cate bucati? Ca pretul/bucata depinde de numar. Cine ar mai vrea in afara de Novus? Daca ne hotaram repede, teoretic, le-am putea avea azi. Si maine le-as putea pune la posta. Catre niste destinatii doritoare. Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
pozele Floriculuisa va fie de bine balaceala.toti si pe Ramonel cu Stefanut.
Iulia sa depaseasca cura cu bine si bafta fetelor cu promovarea.
Denisa- dar ce matinali sunteti, vai eu trag de fi-mea in fiecare dimi, si de mineeeeeeeeeeee mai rau.ca si inainte, vreau sa dorm ca e vara/iarna...dimineata sunt zombi.
unde e topicul cu bb-ii din filmulet, Pisigri? ai dezbatut pe undeva?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 5
novus spune:
Daaaa, INAPREDAAAAAAA unde esti ??!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
andiaroro spune:
Inseamna ca se mareste clubul "imaginarelor". Intra si Ada in profilul tip.
Barbatul meu a avut o singura sugestie: sa nu le intalnim curand pe Ilinca cu Anastasia, ca nu vrea ca pisica sa manance pasarea lui fi'sa.( inseamna ca s-a obisnuit cu ideea, ca v-am zis ca "initial" era cam...ingrijorat)
Gina-cand am zis in "extraordinare" aveam in minte, de fapt, ideeea ca e extraordinar ca ai reusit salucrezi in ceva "pe sufletul tau".
Oricum, eu am senzatia ca toti oamenii intre 35 si 45 vor "o schimbare". La unii impulsul e strict interior, pe altii ii impinge putin si "mediul".
Comunicarea trebuie facuta pe toate caile posibile. Tricourile pot parea "prea" marketing, dar acum pana si oamenii simplii s-au obisnuit cu asa ceva si nu mai sunt socati. Important e sa treaca mesajul, sa se retina site-ul, nr de tel si....sa reactioneze. Iar punerea in practica sa fie simpla.
Fiecare dintre actiunile noastre atinge la un moment dat un maxim si mai mult nu se poate face pe calea respectiva, asa ca va trebui sa avem mereu idei noi si sqa ne adaptam.
E cam generalist ce spun eu aici, dar nu avem de ales...trebuie sa reusim.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 MADA, pai noi am zis ca merem in Maramu, am intrebat si de cazare pe aici, dar pe tine te stiam consemnata si cu examene. Azi Costin se interesa, parca parca ii suradea mustata, dar sunt totusi 600 km, nu stiu, voi stiti. Noi cu drag va primim, daca sunteti apti |
Nu, clar nu-i de noi, dar asta nu inseamna ca nu ne surade si nu ne ofticam ca nu putem merge...
A-propos de intalneala, nici la aia nu-sh daca ajungem de data asta... ca nu mai stiu unde trebuia sa fie... parca ceva mai departe, nu "ca de obicei"... adica ici-sha la Moeciu...
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 10+
IULIA va invinge CANCERUL!
Gina2008 spune:
Andiaroro, ca de obicei, ai raspunsuri complete si intelepte. . Chiar imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Mi-as fi dorit.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui