Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 26
Floric spune:
Neatza si o mare vodca sa imi taie greata.
Am revenit la serviciu si ca sa ma "reintegrez" in peisajul dobitocesc aflu vestea de dimi ca vestitul Schumaher (sau cum s-o scrie) a reusit sa faca al 4-lea accident cu masina serviciului. Oare acum s-o lua vreo masura mai drastica, a schimbare. Norocul (nu stiu cui) ca a fost singur in masina, dar oricum poate i s-a tras un semnal de alarma sefei ca mergea sa o ea pe ea si pe sor=sa sa pelce pe teren. Probabil daca erau ele in masina sigur era schimbat pe loc.
In rest...parca s-a mai racorit la serviciu, nu mai e torida cum am lasat. Bine dar si merg aerele.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ilinca,[/b] si eu ma gandeam la o intalneala, sa vedem pe cand, poate prin septembrie sa mai termine lumea concediile, de vazut trebuie clar sa ne vedem Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) _ IULIA va invinge CANCERUL !! http://iulia-elena.blogspot.ro/ |
Iuhu! Pai io daca am ramas "neconcediata" (nici macar la vreo baltoaca pe langa oras n-am fost, la un bazin, un rau, un copac normal ca numai la intalnire imi sta capul;))) Asa mi-a ramas gandul la zona aia pe care o aleseseram pentru mai... Bine ar fi in septembrie, pana atunci intra banutii de pe tabara lui huzband;)) Banii mei "de concediu" s-au dus in fix doua saptamani, da' nu ma intrebati pe ce, ca in afara de niste hainute si papuci pentru Phiphi (si pentu mine, ovcors, da' de-alea eftine de la outlet) n-am achizitionat nimic, s-au dus dracului pe facturi/rate/asigurarea la masina, 'mi-as picioarele in invatamant (in "renumeratie", ca in rest imi place...eh, nu poti sa le ai pe toate:)))
novus spune:
Eu la 17 merg la cocktail-ul de deschidere a unui complex de infrumusetare din oras si ma gandeam sa vorbesc cu patroana sa punem un afis cu numerele de Sms cand o sa fie disponibile, pana stau doamnele acolo sa isi foloseasca telefoanele
Si cred ca am mai putea pune in diverse locatii, ce ziceti? Gianina parca zicea ca ni le poate tipari
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Bianca2503 spune:
Pai, Novus, vorbeste cu doambele responsabile de acolo. daca sunt de acord sigur ca putem face postere.
Numarul de SMS e cunoscut deja, va fi 848. Insa, repet (dar nu vreau sa existe confuzii) va fi valabil strict pentru Iulia in saptamana in care va fi campania.
fetele desenatoare...preluati voi legatura si vorbiti intre voi despre documentul la rezolutie, dimensiuni, culori.
ca o remarca, dpdv marketing, e bine ca pentru o comunicare unitara sa folosim aceeasi imagine cu Iepurila, care sa aiba diverse declinari
novus spune:
Sigur vor fi de acord , mai am in minte inca vreo 5 locatii de genul asta asa ca eu zic sa facem niste afise sa fie gata amplasate pt saptamana in care sms-urile merg la Iulia noastra !!
Azi se face si viramentul pt primul contract de sponsorizare
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Pisik06 spune:
Neatza!
Incepusem aseara o postare, dar a venit Pisicu peste mine si am renuntat.
MONN, ma bucur mult ca avem numar de Romtelecom, il imprastii si eu si mama
Astazi ma vad cu tipa care a vorbit cu A. Marin, poate poate iese ceva, desi tare ma tem ca va fi o dezamagire
MADA, pai noi am zis ca merem in Maramu, am intrebat si de cazare pe aici, dar pe tine te stiam consemnata si cu examene. Azi Costin se interesa, parca parca ii suradea mustata, dar sunt totusi 600 km, nu stiu, voi stiti. Noi cu drag va primim, daca sunteti apti
FLORIC, sa va fie de bine concediul.
In privinta povestii cu site, tricou, etc., eu zic ca e vital sa avem un site usor de retinut si e f bine dpdv vizibilitate sa avem si tricouri cand se filmeaza. Cu cat mai multa vizibilitate, cu atat mai bine. Oricat de mercantil ar suna, asta ne trebuie acum, cat mai multa promovare.
Nu mai stiu cui ce vroiam sa zic.
Va pup pe toate
Gina2008 spune:
Buna dimineata
Am cerut eu niste preturi de tipar, Novus, pentru afise A4. Astept. Designul il pot face eu, cu acordul si supervizarea lui Simply (caci ea a inceput proiectul de design).
Pisik, sper sa ai succes cu AM. Eu nu am avut. Si veci nu o mai pot vedea in ochi...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Ilinca, mi-a stat inima cand am citit "neconcediata"... ca, deh, asa repezita cum sunt eu, n-am citit tot. Ma gandeam ca am ratat vreo postare de-a ta. Si ma gandeam "iar, vreun necaz" (ca nu e o mare fericire sa ramai fara job, chiar si temporar)...
Apoi am citit tot si mi-am dat seama. So, imi pare rau ca esti neconcediata. Dar anul nu s-a terminat inca. Si daca se face intalneala, poti sta 1-2 zile in plus, ca sa fie ca un mini-concediu.
Gina2008 spune:
Floric, curaj. Practic... e week-end, ca mai e doar maine. Si pana luni iti revii...