Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 22
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Avem numere Romtelecom! 0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel si 0900 900 424- pentru donatii de 5 euro. Active de azi pana pe 31 august CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
georgiana310 spune:
Numerele de ROMTELECOM le pot pune si pe site, da?!
Cu tricoul, e ok, nu-i ok?!
Astept vesti.
simplyana_m spune:
Salutare!
Multa sanatate, micilor si marilor!
Bebe, felicitari! Sarcina usoara, sa fiti sanatosi!
Mada, sa fii cuminte!
Am citit multime de vesti bune pentru Iulia, bravo fetelor, sunteti grozave!
Cami, pupa Iepurasul din partea noastra, suntem cu gandul la voi!
Filmul "Babies" l-am vazut mai demult, si din cate imi amintesc, cel mai mult mi-au placut mongolii si cel mai putin japonezii. Asta daca trebuie sa-i compar, pentru ca mie mi-au placut toti - fiecare in felul lui.
...parca mai erau discutii in care vroiam sa ma bag, dar cum am recuperat in pas fortat, am uitat! O multime de perlute ghiocelesti, poze Pisikesti , ganduri albastre (Gina ), "chioti", prieteni imaginari :))), varza le am in cap, sper sa-mi revin pe parcurs...
Noi ne-am facut de cap pe-aici cu rudele (iertare ca n-am raspuns la apeluri si strigari ), am avut musafiri, dar gata, revenim la oile noastre :). Sunt available pt cine vrea sa ma puna la treaba!
Bianca2503 spune:
Io zic ca daca pe tricou scrie HELP-IULIA.com, tricoul ar trebui purtat de Cami si de reporter in cazul in care va aparea in cadru.
Iulia va fi destul de putin stresata de camerele de luat vederi, iar povestea va fi spusa de Cami.
parerea mea
Floric spune:
Scuze, Gia.
Cu tricoul e foarte bine. Purtat de cei ce vor aparea in cadru. Si cat mai spimplu, asa cum ai spus, doar site-ul. Sau orice sa ramane pe retina. (nume, nr de SMS, orice).
Monn, sa cresti mare si sanatoasa.
Floric spune:
Pentru descretirea fruntilor
http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Mare%202012/
Gina, nu vreau sa te inspaimat, nici sa te infior insa cu 3 copii la mare, copii de varste diferite, si din care 2 sa nu fie ai tai...e diferit. Atat pot spune.
Distractie placuta!
Ama vut si experienta sa "imi plece din ochi" nepotul cel mic, de ma vedeam spanzurata de limba de frate-miu. Evident il vazuse pe Rares si pe unchiu in apa si a alergat spre ei si a uitat sa imi spuna.
georgiana310 spune:
Deci sa fac unu pt Cami. Si pt reporter, unu.
OK, deci 2 albe, numai cu site-ul!
Iau ce pot de pe blog, multam.
Dodo-pui spune:
Georgiana si eu sunt pentru tricouri cu mesaj care sa se vada si sa se retina.
Corect pana pe 31 sa fie si nr de romtelecom(eu n-am romtelecom) pe site-ul Iuliei
...am reusit sa dau gata (ma cititi ma ocoliti ..eu tot va arat) inca ceva
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
Monnvas spune:
Scuze, am avut meditatii, revin cu raspunsurile. Georgi, iti dau mail imediat.
Cine a facut poza de e FB? Nu-mi vine sa cred cat de repede v-ati miscat, fetelor, is impresionata.
Ma gandesc insa ca ar trebui sa facem o promovare cumva unitara - credeti ca am putea adauga numerele pe poza-banner veche, aia cu gold ribbon?
E doar o intrebare, departe de mine gandul sa va cert, din contra, is chiar impresionata de cat de repede v-ati miscat!
Ilinca_M. spune:
Georgiana, buna idee cu tricourile, eu zic ca e bine si pentru Cami si pentru Iulia
Simply, tu chiar bine-ti amintesti, pe bune, mongolu' ti-a placut cel mai mult? A facut pisigri topic separat pe tema asta, mi-ar placea sa-ti citesc parerea detaliata acolo (sau a oricui)
Floric, care pishu ca fetele, ca inca n-a produs nimic la olita sau WC desi sta pe ele oricand cu placere...dar pishu tot in chiloti o surprinde, atata ca niciodata afara:)) Io nu reusesc sa tin pasu' cu pishu si aseara inainte sa mergem in parc credeam eu ca ar trebui s-o scape, a stat pe wc balanganindu-si picioarele si povestind vreo 15 minute...si pishu a venit la vreo 15 minute DUPA wc, in "chiotzi", desigur...Mai usor anticipam pishu la catzei, aia dupa ce mancau si beau apa sigur faceau pishu!!:)))