Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anastasia...prietenul imaginar = nu doar semn de inteligenta, ci si semn de altruism si sensibilitate, zic io!

Bianca, merci de lamuriri, o sa le transmit mai departe.

Monn, in seara asta promit ca ma uit peste traducere ( seara insemnand de la 10 pana la 3 noaptea, ca nu stiu cand are de gand fiu-meu sa se culce)

Georgiana, daca nu se poate realiza site-ul, nu este bai, insa ar fi bine sa ne zici cat mai repede, ca sa ne regrupam. Nu-i suparare, incurcaturi se intampla, dar cum timpul nu-i prea rabdator cu noi, ar fi ideal sa incercam sa gasim alte solutii, daca una nu se poate materializa.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

BTW, Panseluta mi-a zis ca ar trebui sa fie „germ tumor”, nu „germinative tumor”, fiindca e vorba de o tumora din faza embrionara, adica „germ”.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Monn, e posibil, eu nu ma simt prea competenta in traducerea termenilor medicali, fiindca nu mi-s familiari nici in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

BTW, Panseluta mi-a zis ca ar trebui sa fie „germ tumor”, nu „germinative tumor”, fiindca e vorba de o tumora din faza embrionara, adica „germ”.

CRISTIAN (7.03.2009)

Monn, e posibil, eu nu ma simt prea competenta in traducerea termenilor medicali, fiindca nu mi-s familiari nici in romana.

Pai sa bage si doamba doctor un ochi vigilent la termeni... si gata. rezolvam problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Site-ul va fi gata vineri. Adica in 2 zile.

Si asta e o promisiune.

Spor, azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Georgiana, daca nu se poate realiza site-ul, nu este bai, insa ar fi bine sa ne zici cat mai repede, ca sa ne regrupam. Nu-i suparare, incurcaturi se intampla, dar cum timpul nu-i prea rabdator cu noi, ar fi ideal sa incercam sa gasim alte solutii, daca una nu se poate materializa.

Imi cer scuze pentru intarziere.

Cum am zis, va fi gata vineri.

O sa ii printez Iuliei un tricou cu site-ul ca atunci cand o vor filma sa se vada mai mult site-ul. O sa aleg un tricou simplu, alb, pe care sa imprim doar numele site-ului. Daca "trece" de propunere si credeti ca e ok, il trimit maine la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pana incarc pozele incerc un mesaj cu ce imi amintesc.

FELICITARI pentru noile burtici. Denisa, fii cuminte si intelegatoare si increzatoare. Aceleasi incurajari si pentru Bebe. Ma rog sa duceti sarcina la bun sfarsit cu bine.

Ina ma bucur ca ai finalizat echipamentul pentru sala. Astept impresii. Spor la lucru! Eu am luat o pauza de cand uc concediul dar cel mai probabil revin in sala de sapt viitoare. Apropo de asta...am citit un articol azi despre propritarul iranian al salii (v-am povestit eu despre el cat de nesuferit este, cum a venit si a facut bani in Braila) caci ar dori sa cumpere terenul de pe maulul Dunarii (unde se afla clubul de sport - acum e in concesiune)...In fine niste miscari imobiliare la limita legii de mi se face rau si evident "alesii nostri" vad beneficiul unui astfel de intreprinzator pe meleagurile noastre, nu mafia din spatele lui. Mi se face sila...

Da, hai ca am dat-o in altele care nu isi au loc aici.

Ilinca bravo pentru pipi ca fetele.

Si nu in ultimul rand...

Pentru ca sunt saraca in cuvinte dar bogata in sentimente ce le port pentru fetele implicate in actiunea Iulia...ma bucur enorm pentur resursele pe care le aveti, posedati, exploatati, combinati, etc. Sa va dea Dumnezeu inmiit pentru actul vostru.

Sanatate micutei Iulia.

Mergi la inceput

HELP!!!

Am maaare rugaminte sa trimiteti pe mailul meu:

g.spataru@altres-hr.ro

Tot ce aveti de la Cami:
- scrisori medicale in romana, in alte limbi
- poze
- orice mai poate fi relevant.

Eu am pozele de pe FB de la Cami si PRIMA scrisoare medicala, cu diagnosticul. M-ar ajuta, chiar daca e in dublu exemplar sa imi trimiteti tot.

Multumesc pe dinainte!

Mergi la inceput

Eu nu am documente/analize insa pe blogul Iuliei se gasesc toate, inclusiv poze recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Avem numere Romtelecom!

0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel
si
0900 900 424- pentru donatii de 5 euro.

Active de azi pana pe 31 august

Mergi la inceput

Citat:

Avem numere Romtelecom!

0900 900 420 - pentru donatii de 2 euro/apel
si
0900 900 424- pentru donatii de 5 euro.

Active de azi pana pe 31 august

CRISTIAN (7.03.2009)

Bravo MONN!

Fa o postare noua pe blog in care sa zici de numere ca sa putem da mai departe detaliile.

Mergi la inceput