Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*
Raspunsuri - Pagina 20
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Aaaa, ca am uitat! Georgiana, ce domeniul ai luat? ca am tot vorbit se site de servere dar nu ne-ai zis cum o sa se cheme site-ul:) |
help-iulia.com
georgiana310 spune:
Deci, gazduirea e platita!!! Eu am de platit designul pentru niste afise si bannere mai vechi + avans din designul site-ului Iuliei si ce as mai avea eu.
Dar, cum am zis... astept sa vad cum pot sa ma eschivez de TVA, sa platez factura si sa pun totul sus.
Spor, azi!
Monnvas spune:
Helau.
Io azi am avut o zi d-aia f***a, in care am fost plimbata dintr-o parte intr-alta fara „succesuri”. Sper ca maine sa rezolv totul (d-ale mele).
BIANCA am pus numerele pe blog - al tau si al meu.
ANAAN - am o rugaminte. Apasa pe steagul britanic de pe blog, citeste si zi-mi daca am comis vreun crocodil.
BTW, Panseluta mi-a zis ca ar trebui sa fie „germ tumor”, nu „germinative tumor”, fiindca e vorba de o tumora din faza embrionara, adica „germ”.
Tufete, orice sugestii mai aveti pt blog, glasuiti!
Fetele sunt la cura azi, n-am reusit sa o prind pe Cami la povesti, dar o prind io diseara...
Anaan spune:
Bianca, uite-ma! Chiar acum citeam ce-ati mai scris; cu cititul am ajuns la zi, iar cu scrisul incerc sa tin pasul, dar nu prea reusesc, fiindca Andrei ma tot fenteza cu somnul de peste zi si cu cel de peste noapte.
Mi se pare extraordinar ce ai reusit cu MA, Bianca! Sper sa se stranga toti banii de care este nevoie ca Iulia sa se faca bine. Azi am fost la coafor si am rugat pe oricine a vrut sa ma auda sa trimita SMS-uri pentru Iulia saptamana viitoare, iar doamnele prezente mi-au parut dornice sa ajute.
Gianina, o suta de ani in aceeasi formula fericita!
Gina, capul sus, tu ai tot ce-ti trebuie sa reusesti!
Revin...
IULIA va invinge CANCERUL
Bianca2503 spune:
hai ca ma pregateam sa strig un CUCURIGU! credeam ca ati plecat la somn si io imi tin ochii deschisi la birou.
Bianca2503 spune:
Anaan, campania cu SMS-ul va dura o saptaman insa nu cred ca va fi exact saptamana viitoare. Cei de la MA vor merge in weekend la Timisoara special pentru Iulia, iar (din cate am vb cu CAmi) reportajul il vor filma luni.
Saptamana MA tine de sambata dimineata (ora 6) pana vineri noaptea (parca). Oricum va voi tine la curent pentru ca saptamana aceea este cea mai importanta dpdv financiar.
andiaroro spune:
Bianca- Bine zici.Unde-s?......
Am uitat 2 lucruri importante:
Anastasia are un "prieten imaginar". O pasare mica si rosie. O cheama "Pasare" (bineinteles) si mananca frunze verziL. O lasa in grija cand urca pe tobogan, o hraneste din farfuria ei, fac siesta impreuna, etc. Se lasa cu circ, daca ne asezam pe canapea unde era pasarea (invizibila pt muritorii de rand). Tantile de la cresa sunt in extaz (cica ar fi semn de inteligenta), iar taica-su e ingrijorat. Eu ....astept sa-i treaca.
Cea de-a 2 chestie...Iar ne-a sunat amicul francez, care cauta programatori la Buc. Daca aveti prieteni in cautare de job sau cu dorinta de schimbare, puteti sa-mi trimiteti Cv-uri si le dau mai departe.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Bianca- Bine zici.Unde-s?...... Am uitat 2 lucruri importante: Anastasia are un "prieten imaginar". O pasare mica si rosie. O cheama "Pasare" (bineinteles) si mananca frunze verziL. O lasa in grija cand urca pe tobogan, o hraneste din farfuria ei, fac siesta impreuna, etc. Se lasa cu circ, daca ne asezam pe canapea unde era pasarea (invizibila pt muritorii de rand). Tantile de la cresa sunt in extaz (cica ar fi semn de inteligenta), iar taica-su e ingrijorat. Eu ....astept sa-i treaca. Cea de-a 2 chestie...Iar ne-a sunat amicul francez, care cauta programatori la Buc. Daca aveti prieteni in cautare de job sau cu dorinta de schimbare, puteti sa-mi trimiteti Cv-uri si le dau mai departe. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Tare Anastasia, ca de obicei
zi-mi cu programatorul pe PM