Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *437*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Roro multumesc de incurajari. N-am facut nimic extraordinar in viata mea. Si nu sunt pesimista, ci doar realista. Acum am o perioada mai nasoala pentru ca sunt dezorientata profesional. Dezamagita profesional. Ma gandesc sa ma apuc de altceva. Dar sa vad de ce.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Buna dimineata,

Va ofer cafea buna pentru o zi si mai buna.

Eu, de obicei, lucrez noaptea in somn. Adica atunci imi vin idei, atunci gasesc solutii pentru task-urile de peste zi. Stiu, sunt dusa cu capul!

Georgiana, am mai intrebat dar se pare ca nu ai vazut postarea respectiva. Era legat de site-ul Iuliei. Pentru ca cei de la MA fac reportajul in weekend, ar fi bine sa fie site-ul online pentru a aprea pe burtiera reportajului si pentru a fi amintit in prezentare. E mai usor de spus si retinut iulia. ro (ca nu stiu exact pe ce doemniu il urci- am dat un exemplu) decat iulia-elena. blogspot.com. Multa lumea nu o sa retina.

Stiu, indicat ar fi sa dea toti SMS in timpul reportajului, insa daca nu pot atunci sau vor sa citeasca depre poveste e mai simplu sa retina domeniul.ro. Intelegeti voi ce vreau sa zic.

Ba da, am vazut Bianca. TOT CE TINE DE MINE SA FIE GATA SITE-UL, FAC! S-a platit domeniu, designer, tot!!! Eu am 11 site-uri la care lucrez acum - nu ca asta as face in mod normal, fac site-urile astea sa promovez cateva lucruri. Printre ele este si site-ul Iuliei care este PRIORITAR, inaintea tuturor!!! Dar, trebuia sa le platesc acum vro 3 saptamani o factura f mare pt care nu am avut bani. Asadar, astept sa-mi platesc azi TVA-ul si sa programez si plata acelei facturi.
Pe scurt, nu e neglijenta, nici... altceva, pur si simplu nu am putut atunci. O sa incerc sa rezolv pana vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ok, Georgiana! Nu stiam care e status-ul. Acum ca ne-am lamurit putem sa mergem mai departe.

Din cate inteleg firma de soft face si designul si hosting-ul. In cazul in care cei de la firma nu vor sa urce site-ul din cauza de bani, ma gandesc ca putem sa tinem hosting-ul pe un alt server (domeniul fiind deja luat)si sa vorbim cu Simply sau cu Gina sa faca un site simplu, un HTML (cu 3-4 butoane, poze si postari, detalii de contact) ca sa fie gata repede. ce zici?

Mergi la inceput

Citat:

Ok, Georgiana! Nu stiam care e status-ul. Acum ca ne-am lamurit putem sa mergem mai departe.

Din cate inteleg firma de soft face si designul si hosting-ul. In cazul in care cei de la firma nu vor sa urce site-ul din cauza de bani, ma gandesc ca putem sa tinem hosting-ul pe un alt server (domeniul fiind deja luat)si sa vorbim cu Simply sau cu Gina sa faca un site simplu, un HTML (cu 3-4 butoane, poze si postari, detalii de contact) ca sa fie gata repede. ce zici?

Pot sa raspund pana azi la 3?! Am discutat/negociat cu ei 11 site-uri si as fi vrut sa termine repede tot pt Iulia. 100% daca eu imi aman plata TVA ca sa le platesc lor azi, vineri va fi gata! 100%!!! Asadar, trust me: fac tot ce pot si ceva fac!!!

Inca o data, va rog mult daca se poate, sa ma ajute cineva sa imi spuna IN CE CONT SE PLATESC BANII PENTRU PRODUSELE DE LA BAZAR!!! Stiu ca in general ideile/postarile mele nu sunt de prioritate dar, chiar as vrea sa pun banii acolo pt Iulia si sa poata si Anan sa imi trimita produsele! Multumesc, din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, gazduirea o pot oferi eu pe unul din serverele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

GINA, hai sa ne luam de mana. Simt exact aceleasi lucruri, sunt dezamagita si obosita. Foarte obosita psihic. Dar ma tratez, sau macar incerc Hai, capul sus

RORO

Si eu cunosc pe cineva care este raw vegan, am si o colega vegan. Si eu cochetez cu ideea, momentan de ovo-lacto-vegetarian, dar mi se pare ca pe langa bani iti trebuie timp si energie sa iti planifici meniuri, etc. Poate e doar o prejudecata si o voi depasi la un moment dat.
Pana una alta eu nu mai apuc nici sa gatesc normal, adica verile trecute imi amintesc ca faceam mancaruri, prajituri cu fructe, acum nu mai am timp si energie de nimic. aseara insa m-am mobilizat si am facut salata de vinete, mancare de mazare si doua tentative de gem - unul de mure si unul de afine. au iesit cam tari, dar intentia conteaza nu?
Ieri am reusit si eu sa fac rezervare pt Maramures, deja aveam emotii ca nu mai gaseam nimic. Mergem pe Valea Izei, aproape de Sighetul Marmatiei, cam pe unde se agata harta in cui. Mi s-a spus ca ne vom imbolnavi de liniste. abia astept

In rest, va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa noastra, va pup si va iubesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

Pot sa raspund pana azi la 3?! Am discutat/negociat cu ei 11 site-uri si as fi vrut sa termine repede tot pt Iulia. 100% daca eu imi aman plata TVA ca sa le platesc lor azi, vineri va fi gata! 100%!!! Asadar, trust me: fac tot ce pot si ceva fac!!!

Inca o data, va rog mult daca se poate, sa ma ajute cineva sa imi spuna IN CE CONT SE PLATESC BANII PENTRU PRODUSELE DE LA BAZAR!!! Stiu ca in general ideile/postarile mele nu sunt de prioritate dar, chiar as vrea sa pun banii acolo pt Iulia si sa poata si Anan sa imi trimita produsele! Multumesc, din nou!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

ok, super

din cate stiu eu conturile pentru bazar sunt ale lui Monn:
Titular de cont: Monica Vasileanu
IBAN: RO50BRDE445SV26098944450
BRD, Sucursala Dorobanti (Bucuresti)

Mergi la inceput

Aaaa, ca am uitat!

Georgiana, ce domeniul ai luat? ca am tot vorbit se site de servere dar nu ne-ai zis cum o sa se cheme site-ul:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

GINA, hai sa ne luam de mana. Simt exact aceleasi lucruri, sunt dezamagita si obosita. Foarte obosita psihic. Dar ma tratez, sau macar incerc Hai, capul sus

RORO

Si eu cunosc pe cineva care este raw vegan, am si o colega vegan. Si eu cochetez cu ideea, momentan de ovo-lacto-vegetarian, dar mi se pare ca pe langa bani iti trebuie timp si energie sa iti planifici meniuri, etc. Poate e doar o prejudecata si o voi depasi la un moment dat.
Pana una alta eu nu mai apuc nici sa gatesc normal, adica verile trecute imi amintesc ca faceam mancaruri, prajituri cu fructe, acum nu mai am timp si energie de nimic. aseara insa m-am mobilizat si am facut salata de vinete, mancare de mazare si doua tentative de gem - unul de mure si unul de afine. au iesit cam tari, dar intentia conteaza nu?
Ieri am reusit si eu sa fac rezervare pt Maramures, deja aveam emotii ca nu mai gaseam nimic. Mergem pe Valea Izei, aproape de Sighetul Marmatiei, cam pe unde se agata harta in cui. Mi s-a spus ca ne vom imbolnavi de liniste. abia astept

In rest, va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa noastra, va pup si va iubesc!

Mami de minune mica

IULIA va invinge CANCERUL!

Imi pare rau ca nu mi-ai zis de Maramures... ca iti recomandam ceva pensiuni. E f fain acolo. Vezi ca drumul pe Valea Izei este extrem de prost dar, daca acolo stati, n-ai alta varianta. Daca ai nevoie de ceva info, anunta-ma!
Concediu frumos va doresc!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:

ok, super

din cate stiu eu conturile pentru bazar sunt ale lui Monn:
Titular de cont: Monica Vasileanu
IBAN: RO50BRDE445SV26098944450
BRD, Sucursala Dorobanti (Bucuresti)

SUPER MULTUMESC!

Mergi la inceput